• 9.373.946 stemmen

The Lost Treasure of the Grand Canyon (2008)

Avontuur / Fantasy | 88 minuten

Genre: Avontuur / Fantasy

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Farhad Mann

Met onder meer: Shannen Doherty, JR Bourne en Michael Shanks

Plot The Lost Treasure of the Grand Canyon

Een academisch team van onderzoekers heeft in de Grand Canyon een oude Azteekse stad ontdekt. Een van de teamleden is de vader van Susan Jordan. Wanneer ze hoort dat haar vader en het team vastzitten in de stad, schiet Susan hen te hulp.

Susan Jordon

Marco Langford

Steward Dunbar

Hildy Wainwright

Dr. Samuel Jordon

Isaac Preston

Een Azteekse stad in de Grand Canyon? Ze hadden zeker geen geld om een andere locatie te zoeken.

avatar van brave71

brave71

Aardige b film.

Vond het best leuk gevonden en de film kijkt ook makkelijk weg.

Nou is dit wel het soort films waar ik van hou.

Nadeel is dat de special effects aan de magere kant zijn, maar dat mag de pret niet drukken.

Een film om ff lekker tussendoor te kijken en je er niet bij nadenken wil.

Vind dit plaatje mooier voor de film

beter filmposter

avatar van stinissen

brave71 schreef:

Aardige b film.

Vond het best leuk gevonden en de film kijkt ook makkelijk weg.

Nou is dit wel het soort films waar ik van hou.

Een film om ff lekker tussendoor te kijken en je er niet bij nadenken wil.

Vind dit plaatje mooier voor de film

beter filmposter

ik zou zeggen stuur de poster in doe dat boven de poster via Corrigeren.

avatar van Hamburgertje

Hamburgertje

Mijn eerste review....

Vond dit een leuke film, met best goeie momenten.

Shannen Doherty blijft voor mij een leuke vrouw om te zien.

Het is een echt avonturenverhaal, en ik mag dit genre graag zien.

avatar van Gabbere

Gabbere

Het zijn de opnamen waar deze film zich onderscheidt ten opzichte van een a-film. Het is echt matig allemaal, de cast, het acteerwerk, het verhaal. De special effects vond ik nog mee vallen als ik dit vergelijk met de rest van de film

avatar van Moreli

Moreli

Ik zal even snel het gemiddelde naar beneden halen. Voor mij is 2,80 een vrij hoog gemiddelde en waagde ik me op deze film te gaan bekijken. Absoluut verloren tijd. Heb met moeite de film afgekeken.

Vanaf het begin tot het eind geen spanning, door bijna iedereen slecht geacteerd, totaal ongeloofwaardig, ga zo maar door.

Echt een afrader. Een 1.0 voor de moeite.

avatar van Legan

Legan

Ondanks het budget is The Lost Treasure of the Grand Canyon aardig, met gevoel voor sfeer geproduceerd en bij vlagen vermakelijk. Het is alleen jammer dat er eigenlijk op van alles wat aan te merken valt.

Als je kijkt naar het acteren, dan is Doherty een fiasco. Die gaat er met de jaren rotter uitzien en rotter acteren. Positieve verrassing is Shanks (Dr. Daniel Jackson in Stargate)die zeer aardig acteerde en zijn personage goed, interessant en veel minder ééndimensionaal neerzet dan de rest. De rest is maar matigjes met enkele uitschieters naar beneden zoals de vervelende Doerksen (Hildy Wainwright).

Qua personages, komt alleen Shanks goed uit de verf. De rest is veels te stereotiep en zwart/wit gemaakt. Eentje is erg betweterig, een ander erg egocentrisch, een ander erg slim, etc... Middenwegen zijn er nauwelijks. Ook maken ze soms van de raarste beslissingen en reageren ze soms wel erg dom op dingen.

Wat betreft het verhaal; in principe niet slecht maar het is soms te rommelig en maakt werkelijk van die raarste ontwikkelingen. Verder iets teveel gepraat en te weinig actie (een hoop suggestie helaas). Een leuk stuk was het afhakken van het hoofd van één van de expeditieleden. Leuk gedaan! De effecten zelf zijn matig. Net als het monster, teveel te slechte CGI.

De film in één woord: soft.

avatar van Oscarwinnaar

Oscarwinnaar

Een aardig tussendoortje. Het is geen toppertje, maar er zaten enkele aardige scenes tussen.

avatar van Dariuszx

Dariuszx

Zelden zo een slechte film gezien.

Heb de berichten van de andere gebruikers gelezen maar is voor mij geen B maar zeker C film of zelf hoger in het alfabet.

Niets is interressant genoeg om te vermelden, het verhaal (bah) de spelers idem, laat me maar niet verder gaan.

Dat de film op 2.14 staat onbegrijpelijk.

Van mij net gen 0.

avatar van djeebee

djeebee

bagger

avatar van Near_Dark

Near_Dark

In't begin dacht ik nog even dat het een degelijke avonturenfilm zou worden, maar vrij snel viel het me op hoe amateuristisch alles in elkaar stak.

Volgens mij was de regisseur in slaap gevallen en heeft de filmcrew dan maar besloten om zelf een poging tot filmmaken te ondernemen, met desastreuze gevolgen.

De acteurs staan erbij alsof ze't juist in hun broek hebben gedaan.

Sommige taferelen zijn zo onscherp gefilmd dat je zelfs niet weet naar wat je nu aan't kijken bent: is het een close-up van een steen...? of kijk ik nu naar een shot van een vallei met in de verte een Aztekenstad...?

Als je zoiets begint te denken is't al héél erg hè

3/10.

Enige pluspunt is de Draak, die werd vrij deftig in beeld gebracht, al zag hij er soms wat plastic-achtig uit, maar hij bewoog best realistisch.

Deze film is waardeloos.

avatar van vago

vago

het verhaal kan best mooi zijn

maar wat een low buget film is dit

slecht afgewerkt enzo

maar toch maar afgekeken

avatar van amavageo

amavageo

Omdat we zelf binnenkort naar de Grand Canyon gaan dachten we Let's give it a shot...Shannen Doherty's aanwezigheid kan al geen goed teken zijn maar ach, we dachten misschien valt het mee.

Maar nee, van begin af aan was het lachen geblazen om het acteerwerk, de zeer onechte requisiten, de domme hoofden van de acteurs, de scenes, de klappen, de aktie maar vooral de romantische accenten. Wat er nu eigenlijk allemaal precies gebeurde en waarom bepaalde personen bepaalde acties verrichtten, dat was niemand duidelijk volgens mij.

Leen ons een weekend de piranha van de Efteling en geef ons een camera, dan flansen we ook zoiets in elkaar. Ze mogen zich schamen, dit is veruit de slechtse film die ik de afgelopen jaren heb gezien...

avatar van 606

Het avontuur gedeelte is leuk maar dat monster is erg slecht.

Acteren is ook niet al te best.

2,5 ster

avatar van Nancy1980

Nancy1980

slechte film.

avatar van Shakermaker

Shakermaker

Slechte film, matig geacteerd. Verhaal is slecht (azteken in grand canyon?) ex-soap sterretje ( shannen dor..) die zonodig in een film moet?

Echte waardeloze film.

avatar van flavius

flavius

Slechte film. Acteerwerk laat echt te wensen over. Dit was echt zonde van mijn tijd.

avatar van APPEL68

APPEL68

Dit is niet eens een B film, meer categorie C of lager,

Slecht geacteerd en geen beleving of spanning

avatar van miesmol

miesmol

Wat een verschrikkelijk slechte film,ik wist niet dat er nog films met zulke slechte special effects werden gemaakt. Had het idee dat ik naar een toneelstukje uit de jaren 60 zat te kijken.

avatar van fratilumar

fratilumar

Na een kwartier uitgezet, je ergert je dood aan de acteerprestaties, script, verhaal , etc