Legally Blondes (2009)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Savage Steve Holland
Met onder meer: Brittany Curran
Plot Legally Blondes
De blonde nichtjes van Elle Woods, Annie en Izzy, verhuizen van Engeland naar Californië. Ze denken dat hun roze kleren en kleine hondjes er voor zullen zorgen dat ze populaire meiden worden. Helaas komen ze erachter dat ze niet eens in de buurt komen van hun klasgenoten! Als ze vervolgens ook nog beschuldigd worden van een misdaad, moeten Annie en Izzy hun intelligentie en charmes gebruiken om hun naam te zuiveren. Ze laten zien dat men de kracht van blondjes niet moet onderschatten!
Annie Woods
Chris
Justin
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
Derde deel in de reeks? Reese Witherspoon wou zeker en vast niet meer meedoen?
Lijkt me zo een Home Alone 3 film, toch nog rap één maken terwijl het verhaal uitgemolken is.
eppy
mij lijkt het niks want de andere delen waren al te dom voor woorden, en vind ook dat dit soort films een heel verkeerd beeld geven van de realiteit van het echte leven.....
henkula
gelukkig wel...
vandelaan
Ik heb de film net even afgespeeld, maar na 25 min uitgezet.
Het was totaal niet komisch; zeker geen aanrader.
Deel 1 en 2 waren stukken beter; maar dit is 10x niks
Hoodini
echt een mislukking van een film. Voorspelbaar, saai en bijna niet om aan te zien én horen (vanwege die verschrikkelijk irritante engelse accenten)
Legally blond 1 was nog redelijk leuk om te zien, 2 werd al minder en dit is echt troep.
hardermach
Derde deel in de reeks? Reese Witherspoon wou zeker en vast niet meer meedoen?
ik ben bang dat je hier gelijk in gaat krijgen!
Keane1983
Ik heb de film afgekeken en kwam niet hoger dan 2.5 *
En waarom...alles was net te..en overal waar TE voor staat is niet goed.
Deze reeks is (zoals hierboven al vernoemd is) erg uitgemolken. Nee, deze film had niet gemaakt mogen worden onder de naam van legaly blondes..
Daar waar deel 1 en 2 nog erg leuk waren haakt deze op alle vlakken erg af.
Deze film is een mix van Bratz (die overigens wel leuk was), clueless (die 1000maal beter was).
Maargoed, na al die negativiteit moet ik wel zeggen dat de film soms toch wel een glimlach op mijn gezicht kon toveren (al was dit zelden) en de soundtrack wel goed naar te luisteren is.
Al met al ben is de anderhalf uur wel aardig door gekomen, maar nogmaals het had een film opzich moeten worden en niet steeds een verwijzing hebben naar de eerste twee delen......
Ginaa
wat een film he...hier zijn er al teveeeeel van gemaakt..te nep niet grappig..gewoon dom ! snap niet waarom ik em afgekeken heb..misschien in de hoop dat er iets grappigs gebeurde niet dus...
PrinceVegeta
Ik heb de film net even afgespeeld, maar na 25 min uitgezet.
Het was totaal niet komisch; zeker geen aanrader.
Deel 1 en 2 waren stukken beter; maar dit is 10x niks
wrm stem je als je de film niet helemaal heb afgekeken?
MissyNador
Deel 1 + 2 waren leuk! Maar dit was zwaar drama. Heb em niet eens afgekeken. Was de moeite niet waard
kuzs
Ik ben hem aan het kijken. De film gaat. Ik zelf vind het heel jammer dat Reese Witherspoon niet meer mee speelt. Ik vond haar toch wel een leuk personage. De film krijgt van mij een 2,5
TheUltimateRuler
deze film is zoo dom dattie wel grappig is.
acteer werk is heel erg slecht
verhaal ook
1.5 omdat ik t niet de slechtste film ooit vind
G to the J
Whaha..
epic faillure..>_<
Jeetje wat een slap geouwe hoer...
klubje
ach leuke meiden film.
Op een melige avond deze film er in , dan is het zeker goed!
voor de rest stelt het inderdaad niet veel voor ,net als de vorige delen!
iris.vessem
slechtste film ooit gezien, totaal geen grappige film, echt acteerkwaliteite van NUL!! en in het einde willen ze het nog een mooi emotioneel achtig iets van maken maar dat mislukt helemaal. Echt geld verspilling dit
ach leuke meiden film.
Op een melige avond deze film er in , dan is het zeker goed!
voor de rest stelt het inderdaad niet veel voor ,net als de vorige delen!
ik heb het mee twee andere meisjes gekeken en het was nog stom!! echt geen zak aan!
linsey18
mij lijkt het een hele leuke film
heb je hem al gzien dan? zo niet, moet je echt eens doen, zonde van je tijd.
Dawny
Ik vond het een waardeloze film. De eerste 2 waren erg leuk, maar deze is niets. De tweeling vond ik ronduit irritant met die constante lach op hun gezicht en ook het verhaal was niet orgineel, maar een beetje gejat van de eerste 2 films.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Erg leuk dat reese witherspoon (van de voorgaande legally blonde 1 & 2) aan de film meehelpt, ondanks dat ik toch wel een gastoptreden van elle woods (reese witherspoon) mis. Voor de rest niet veel aan te merken op de cast, vooral de tweeling vind ik goed gekozen.
Voor de rest geen geweldig vervolg, evenaart zeker niet aan de voorgangers. De film had opzicht wat meer originele humor mogen bevatten. En als je Legally Blonde goed vond, maar deel 2 al niet meer leuk, raad ik je niet aan hem te kijken. Je moet er maar net van houden.
aardig wegkijkertje, maar eigenlijk was het verhaal al uitgemolken. De film had iets meer potentie, maar dan hadden ze er veel meer werk van moeten maken.
Als je je echt verveeld of onder invloed bent (of allebei zoals ik was) is ie wel te pruimen
decicco
Waardeloze film, toen ik deze film kreeg leek hij mij wel leuk.
Maar na een half uur was ik al helemaal uitgekeken ik vond er helemaal nix aan dus ik heb hem dan ook afgezet haha. Ik miste een beetje wat meer humor.
donkied
Wat een waardeloze film. Ik hoop dat ik die 2 nooit tegenkom anders zou ik me misschien wel is niet kunnen beheersen.
jmortbe
Heb zojuist de film bekeken zonder de voorgaande gezien te hebben, dus ik kan niet vergelijken. Ik vond de film heel vermakelijk en af en toe dat overdrijven, maakt het juist leuk. Ook hun Brits accent vind ik een opsteker in tegenstelling tot het soms platte, Amerikaans taalgebruik in sommige andere films. Het is geen topfilm maar als je nood hebt aan een film zonder al te veel moeilijke details, dan is dit een aanrader.
mij lijkt het een hele leuke film
dan zit je helemaal fout
WAT EEN K*T FILM WAS DIT ZEG!!!!!!
een 0,5 is te veel eigenlijk
wát een slecht acteerwerk en wát een slecht verhaal
EGT BAGGER SLECHTER KAN NIET!

Legally Blonde 2: Red, White & Blonde
2003