• 9.370.314 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Bill Corcoran

Met onder meer: Hector Echavarria, Nick Mancuso en Tanya Clarke

Plot Death Warrior

De kampioen MMA, Reinero (Echavarria), wordt op een hele valse manier de onderwereld ingelokt om hier deel te nemen aan illegale gevechten. Hij zal zijn vrouw moeten zien te redden uit de handen van een crimineel meesterbrein. In een wanhopige race tegen de tijd, zal hij alles moeten geven...

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Kijk hier erg naar uit. Vooral een cast om van te watertanden. Quinton "Rampage" Jackson, Keith Jardine, Rashad Evans en George St. Pierre . Later komt ook King of the Cage uit, ook weer een film met een cast vol UFC grootheden.

avatar van jochemslot

jochemslot

Ben hem aan het downloaden zal nog even commentaar geven als ik hem gezien heb

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

En toch stem je maar alvast?

avatar van TheThirdMark

TheThirdMark

2* voor de knokpartijen zelf.

Het verhaal is zo dun als willekeurige religie, Hector Echavarria spreekt net zo goed Engels als ik Spaans en het algehele IQ van de medewerkers aan deze film kan niet veel hoger zijn dan 15 (bij elkaar opgeteld).

Aan de andere kant, deze film gaat ten slotte ook over een stel domme bottenbrekers dus is het wel weer terecht.

avatar van Carlos Olivera

Carlos Olivera

Verhaal is er nauwelijks, vechtscene's zijn erg mager en de acteurs doen het ver beneden gemiddeld. Laat die UFC/MMA mannetjes maar gewoon elkaar bewerken zonder dat ze er een film van maken Dit is niks bijzonders, 1.5*

avatar van 6453

w8 ff, deze film is egt niet cool

avatar van henkula

henkula

was ik toch te fast forward gegaan om de horror in deze film te ontdekken lol

avatar van dominion

dominion

Poster ziet er wel tof uit maar dit is toch geen Horror film ?