Genre: Actie / Familie
Geregisseerd door: Michael Pressman
Met onder meer: Paige Turco, Mark Caso en Leif Tilden
Releasedatum: 12 juli 1991
Plot Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze
"Back by bodacious demand."
De Turtles komen erachter waar de Ooze, het middel dat Turtles van ze heeft gemaakt, vandaan komt. Maar ook Shredder komt er achter, en gebruikt het om zichzelf machtiger te maken. En dus moeten de Teenage Mutant Ninja Turtles weer eens laten zien wie sterker is. Cowabunga!
Leonardo (stemrol)
Shredder
Shredder (stemrol)
Rahzar / Tokka (stemrol)
Macmanus
Deze is volgens mij sneller dan cop and a half in de flop top 100 gekomen.
Ik vond hem niet best de 1e blijft het leukst.
bennie jolink
mag ik er even op wijzen dat vanilla ice in deze film speelt? en dat hij de titelsong 'ninja rap' heeft gemaakt? dus kan deze film even uit de 'flop100' verwijderd worden en naar zijn rechtmatige plaats in de 'top100' terug gezet worden? dank u.
Jos2
Zou die Ice Ice Baby niet ook een plaat maken met Dre als producer? Die roddel hoorde ik een jaar geleden.
JoeHallenbeck
Meneer is komiek?
blabla
- 2070 berichten
Wordt aan gewerkt, al weer 3 maal een halve ster erbij sinds dit verzoek.
SilverGun
1 ster uit jeugdsentiment (ik bedoel, deze rommel verdient natuurlijk niets meer dan 0,5 normaal gesproken).
Herald
Had hem laatst nog eens gehuurd samen met deel 1. Toen viel het me op dat deze een stuk kinderachtiger is dan de eerste. Boze tongen beweren dat veel ouders de eerste Turtles film te geweldadig vonden, wat verklaart waarom de 4 helden in dit avontuur nauwelijks hun karakteristieke wapens gebruiken.
sn@ke
- 2077 berichten
Deze film is veel luchtiger als de eerste en daarmee ook slechter. De monsters zien er lachwekkend uit en het verhaal zelf is ook vrij belachelijk. Bij deze wordt de turtlefilm tot een echte kinderfilm verheven. Ik geef hem toch nog 2,5 sterren voor de turtels die zeer grappig zijn in de film en omdat de film toch nog te smaken valt.
zeus
Was vroeger een grote fan van de turtles en heb ze natuurlijk ook allemaal gezien. Van de week was deze op tv en het bracht toch wel weer leuke oude herinneringen, maar het stelt eigenlijk niets voor.
KeyserSose
Ik geef zowel turtles 1 als 2 een dikke voldoende, om het al vaker vermelde gegeven 'jeugsentiment'. Destijds vond ik de film ongeloofelijk stoer en zeer 'cowabunga'!
WB
Idd! Heb deze film op video en blijft te genaken! Was er helemaal gek van, en vond het gewoon een enorm grappige film!
3,5 sterren...
jongleon
teenage mutant hero turtles...... teenage mutant hero turtles.........hero's in a haftshell............... turtle power!!!
bluekatt
vond en vind 2 eigenlijk nog steeds best leuk maar vergeleken met het orgineel veel te kinder achtig en te veel toegespits op kinderen leuk maar niet meer dan dat
Captain Pervert
Hij is inderdaad luchtiger dan het toch wel duistere eerste deel en daarin slaan ze de plank mis.
MWX
nou ik vond vanila ice echt geen hoogte punt in deze film. vorige week weer eens gezien. en je hebt gelijk deze film hoort echt niet in de flop top 100. ook niet in de top 100. maar hij is te leuk om als flop film door het leven te gaan want dit hoorde vroeger wel bij mijn top tien films nu zekers niet meer. maar toen vond ik m zeer leuk geef deze film toch echt wel 4.5*
sn@ke
- 2077 berichten
ninja rap ruules , beste song ooit in een film
, gewoon lekker foute jaren 90 - rapmuziek ( en ik ben eigenlijk best serieus)
tonyvos
vroeger had ik hem gezien en ik vond hem echt leuk maar laatst zag ik hem en hij viel zwaar tegen.
1 ster
Flipman
Nou, ik moet hem denk ik nog eens zien, maar volgens mij was dit gewoon een leuk vervolg!
da_smak
Ik was vroeger gek van deze film. Nooit opgevallen dat hij zo slecht was. Misschien zelfs de aller eerste film die ik gezien heb. Misschien heeft dat er wat mee te maken gehad. Weet iemand hoe ik aan die turtle serie moet komen, ik wil hem eigenlijk wel hebben.
Diesel
Amusant, luchtig en bij vlagen erg grappig. Als kind van acht was ik grote fan van de Ninja Turtles en ik kan nu nog steeds lachen om deze humoristische groene wezens. De film is als geheel niet echt bijster bijzonder maar hoort ook absoluut niet in de flop honderd. 2,5 sterren.
Frantic01
helemaal mee eens Diesel hij is best leuk maar hoort absoluut niet thuis in de flop top 100. Ik vond dit deel zelfs beter als deel 1.
james Bunt
was vroeger mijn favoriete uit de filmserie
daar ben ik het mee eens maar als ik eraan terug denk was ie eigenlijks super slecht
square-eye
Dit was ook mijn favoriete! Ik was echt helemaal gek van de turtles, maar ik vond het opeens niet meer leuk toen het derde deel kwam
Thomas83
Best opvallend dat deze film zo slecht is beoordeeld. Is hij echt zo slecht?
Ik heb hem al lang niet gezien, maar vroeger was ik helemaal gek van de Turtles, en vond ik de films ook super. Actie met voldoende humor, en best een lekker sfeertje.
lowhusky
vroeger was het leuk nu niet meer

Teenage Mutant Ninja Turtles III
1993