• 9.372.961 stemmen

Geregisseerd door: Wolf Wolff en Ohmuthi

Met onder meer: Philipp Danne, Birthe Wolter en Nikolas Jürgens

Gesproken taal: Duits

Plot Virus Undead

Een groepje vrienden gaat naar een groot huis in een bos. Als ze net klaar zijn om eens flink te zuipen, worden ze opgeschrikt door een geïnfecteerde man die op de deur bonkt. Al snel komen de vrienden erachter dat de vogels ziek zijn en dat deze de mensen infecteren. Zullen zij dit overleven?

avatar van _Daan_

_Daan_

Lijkt mij leuk!!

avatar van aerts007

aerts007

The Birds meets zombie.

avatar van Noodless

Noodless

Net de trailer gezien. Kan iets zijn ????

avatar van moRtyrIsDope

moRtyrIsDope

Noodless schreef:

Net de trailer gezien. Kan iets zijn ????

Ben hem nu aan het kijken hihi opzich wel leuk gedaan

alleen vind hem niet zo goed vooral het einde -.-

vet hinderlijk maja ieder zo zijn eigen smaak JIDIE!

avatar van vranque

vranque

Voor de notoire 5* stemmers onder ons is dit een hapklare brok.

En voor mensen die dit voor het eerst zien waarschijnlijk ook wel.

Maar ik heb het helemaal gehad met dit niet serieus te nemen kinderachtige geknutsel.

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Slecht geacteerd, niet normaal! Duitsers die proberen Engels te praten, erg irritant. 1 *

avatar van mcdaktari

mcdaktari

wat een slecht gemaakte film, een duitse agent die donuts eet?? ze proberen het ook nog amerikaans te maken. en dan ook nog dat engels terwijl het duitsers zijn. 1,5* voor de moeite

avatar van Noodless

Noodless

En ik dacht dat dit nog iets kon zijn, gezien de trailer.

Gewoon een barslechte film met een flutverhaal, maar vooral zeer zwakke acteurs en beelden. De gore en de spanning is een dikke onvoldoende. Eigenlijk biedt de film niks. Tja een nul over de hele lijn.

0/10

avatar van Baldur

Baldur

Enkel een stuk van gezien. Zag er visueel soms nog best puik uit, op alle andere vlakken leek Virus Undead nogal standaard en matig.

avatar van Puthenaer

Puthenaer

Waardeloos. De trailer lijkt wat, maar de film is echt prut.....onderbouwing genoeg hierboven dacht ik zo

avatar van EVIL '84

EVIL '84

Niet de moeite waard.

avatar van Boeikens

Boeikens

Zwakke voorstelling.

Absolute c film.

Flutacteurs, die inderdaad beter hun eigen taal hadden gesproken, zwak en mazerig verhaal.

De actie komt wat laat opzetten, de film mist totaal aan spanning, is redelijk sfeerloos en biedt een zeer zwak einde.

Hier en daar wat goede gore momenten maar daarmee hebben we het dan ook gehad.

Een film die men kan kijken tussen pot en pint terwijl men met vrienden wat gezellig zit te kletsen.

avatar van barcam

barcam

Virus Undead 2008 aka Beast Within 2009.

Slechte Duitse acteurs die zeer slecht Engels spreken.

Een ode aan "The Birds" die meer een parodie is.

Zombies die zeeeer rustig aangewaggeld komen zodat je ze van zeer dichtbij kan afknallen, of vlammenwerper gebruiken of bijl, mogelijkheden genoeg.

Positief sfeer en muziek, rest is crap...

avatar van neforce

neforce

Redelijk, daar is ook alles mee gezegd....

krappe 2*....

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Alles commentaar hierboven klopt zwakke zombie slasher met slechte acteurs, ik heb hem gekeken in de duitse versie, dus de ergrnissen over het engels praten gingen aan mij voorbij

avatar van 606

Deze film is een kruising tussen de film Virus en de film Undead.

Maar daarmee red de film het niet.

Acteurs zijn erg zwak en halen daarmee de nodige spanning weg.

Zombie' s waren ook niet angstaanjagend genoeg.

avatar van Otto261

Otto261

Jezus wat n slechte film zet zelden een film uit maar heb deze niet af kunnen kijken een 2 is zelfs te hoog gegrepen voor deze film!

avatar van dominion

dominion

avatar van yellowflag

yellowflag

waaaardeloos

avatar van Peterke!

Peterke!

Ik ben niet gauw echt negatief over een horrorfilm, maar door deze film moest ik me echt heenslepen! Geen goed acteerwerk en de echte horror was ver te zoeken. Het duurde allemaal veel te lang! Meer dan 1 ster kan ik deze film echt niet geven!

avatar van Phantasm

Phantasm

Film waar totaal geen spanning in zit. Over het geheel erg saai om naar te kijken.

avatar van Lovelyboy

Lovelyboy

Vanavond op de valreep deze Duitse zombie film nog even meegepakt en daarmee de derde uit een stapel van zes twijfelachtige films van het Zombie genre die ik liggen had, en hoewel dit nog niet eens de slechtste was die ik de afgelopen anderhalve week gezien heb, zal het niemand verbazen dat dit toch ook weer een aimabel slechte film was.

Een ode aan Hitchcock's The Birds zou dit zijn in combinatie met zombies, toch begint de film vrij gemiddeld en standaard zoals Evil Dead of Cabin Fever, ofwel het gemiddelde stel tieners dat zich ergens opsluit voor losbandigheid. De poging om er überhaupt inhoudelijk iets van te maken strand vrijwel meteen en buiten de ruzie met Bollman om gebeurt er eigenlijk ook nog helemaal niets. We zijn op de helft voordat we eindelijk iets horror/ Zombie achtigs zien gebeuren, iets dat dan ook nog een hoog weerwolf gehalte lijkt te hebben.

Wat men precies met deze film in gedachten had wordt niet duidelijk en dat hoeft dan ook niet meer want de kansen zijn wel verkeken. Het is niet meer dan een verzameling slechte dialogen, slecht acteerwerk, flauwe humor en oninteressante karakters. The Gore and make-up ziet er op zijn minst nog redelijk uit maar redt deze film natuurlijk niet, toch blijft de titel slechtste film en zombie film voorlopig nog staan op Rising Dead uit 2007 maar dit Duits gedrocht is niet heel veel beter.