• 9.379.134 stemmen

Het Geheim van Mega Mindy (2009)

Familie | 67 minuten

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 8 juli 2009

• meJane Bekijk via meJane

Plot Het Geheim van Mega Mindy

Nu Mega Mindy al jaren de boeven teistert en verslaat, is voor hen de maat vol! 's Werelds beste gangsters slaan de handen ineen om Mega Mindy voor eens en voor altijd uit te schakelen. Miss Volta wordt de leidster en heeft een geniaal en eenvoudig plan. Kan Mega Mindy hen verslaan?

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Mieke Fonkel / Mega Mindy

Journaliste Angelique

avatar van Lui

Lui (crew films)

• 11911 stemmen

Hier ben ik echt benieuwd naar, ik heb ooit eens gedwongen met mijn 4-jarige nichtje naar de tv-serie van Mega Mindy moeten kijken. Eerlijk gezegd vond ik het helemaal niet zo saai.

avatar van gotti

Laat me raden: Studio 100.

Quentin

Jup, de serie is gewoon standaard broddelwerk van Studio 100.

avatar van Quido

Quido

Respect voor Gert. Als ie nu ook nog eens aan K3 vs. Mega Mindy (met bijv. wat olieworstelpartijen) en Piet Piraat vs. Kabouter Plop begint (vast een doelgroep voor), komt het misschien nog goed.

Quentin

De Samson & Gert / K3 crossover die reeds verleden tijd is, lijkt me niet geschikt voor tere kinderzieltjes.

avatar van Mug

Mug

En zij die wel 'gedoemd' zijn Studio 100 produkties te kijken met jonge kinderen: Mega Mindy is verreweg het beste uit de stal (samen met een aantal K3 liedjes, jaja).

avatar van Wouter

Quido schreef:

Respect voor Gert. .

Fock Gert.

avatar van gotti

Na Bas en Aad ook al haat jegens Gert en co.? Mocht je alleen maar Spaghetti Westerns kijken toen je klein was?

avatar van jipt

jipt

bagger

avatar van Quido

Quido

gotti schreef:

Nu kunnen we een hele flauwe grap gaan maken over meneer Spaghetti ...

avatar van rocco101

rocco101

Niets mis met Jolanthe in een strak anti mega mindy pak!

avatar van %%%%%%

%%%%%%

rocco101 schreef:

Niets mis met Jolanthe in een strak anti mega mindy pak!

Inderdaad

avatar van Stuntman_Jasper

Stuntman_Jasper

Dit gaat echt vet worden! 67 hele minuten lang!

avatar van megaprutser

megaprutser

De show gezien met de dochters en echt het valt allemaal wel mee. gert weet wel waar hij mee bezig is

avatar van Wouter

gotti schreef:

Gert is van na mijn jeugdjaren, hoor. Maar de man deugt van geen kant.

avatar van soom

soom

Wouter schreef:

Maar de man deugt van geen kant.

Waarom niet? En je kunt ook gewoon zeggen dat je aan je 2e jeugd begonnen bent, dan kun je al die programma's wel kijken..

Quentin

Ik vind hem een held sinds hij in zijn rode Gertje hemd die ene van K3 heeft geneukt. Wat hij maakt is natuurlijk kut.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Meer informatie over de film Filmartikel

Quentin

Overigens is de titelsong ook een aanslag op je gehoor.

avatar van mikey

mikey

Op zich lijkt dit me wel heel slecht, maar ik heb wel een zwak voor vrouwen in strakke superpakjes,

avatar van diedier

diedier

Het geheim van mega mindy,

Ik ben 18jaar en toch een beetje een fan van mega mindy. Heb alle afleveringen gezien. En dus ben ik met mijn klein neefje naar de cinema geweest.

Vond het een geslaagde film ! Iedereen zat erin. Ook natuurlijk de boefjes, die zeer zeer zeer goed werden gespeeld [ zeker door Tom vandyck en Walter Baele ] Over Miss volta. Tja vond ik niet zo waauuw. Vond niet echt dat ze haar rol met veel overtuiging speelt. Wel in het begin van de film als Miss Volta, maar zeker niet als superheldin. niemand kan dat beter als free soufriau! Ook geweldig vind ik aan studio 100 films, dat ze alles zo ouderwets inbeeld brengen. Dat maakt deze films vaak goed.

Het is geen geweldig verhaal, boeiend zeker niet. Maar voor klein mannen en ouders is het zeker een leuk filmje. Zeker omdat de film een dik uur duurt. Een leuk, lachwekkende en hartverwarmende Studio 100 film. [ een van hun betere ]

Een 4*

avatar van soom

soom

Ware liefde komt uit het hart..

Whihihi, wat een heerlijke kinderfilm! Ik heb best belangstelling voor wie met wie gaat, en met wie iemand samen is, en om die reden heb ik het mediacircus dat de verbroken relatie van Yo en Jan was/is, met veel belangstelling gevolgd. Het is best triest dat een leuk koppel als zij waren, uit elkaar gaat/gaan..

Ik heb Yolanthe nooit eerder gezien of gehoord, vond haar echt heel cool en strak overkomen als Volta, en ook Free is echt cool als Mega Mindy. Beetje Batman achtige film voor kinderen, die ook echt vertegenwoordigd waren in de bioscoopzaal waar ik de voorstelling bijwoonde.

Dus.... weer een leuke Studio 100 film.

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Vandaag gingen we naar de bioscoop, voor het eerst samen met onze dochter die uitgedost was met een mega mindy masker. De voorpret was extra leuk toen er voor de deur van de zaal nog meer mini mega mindy's stonden. De sfeer zat er voor de kleintjes al in.

Op zich was het wel een leuke kinderfilm. Onze kleine verloor af en toe wel de concentratie. Ze is nog maar 3 jaar oud maar naar sommige andere films kan ze wel de gehele film door geconcentreerd zitten kijken. Bij deze films dutte het echter af en toe best wel in. Wat mij betreft had er wat meer spectacel in gemogen. Bijvoorbeeld bij de transformatie van Mieke naar Mega Mindy of bij de reddingspogingen van Toby en de commisaris. Gewoon wat spannende muziek en lichteffecten of zoiets.

Yolanthe deed het ook best goed. Ze had van mij iets gemener gemogen. De film over het algemeen was allemaal wat te matjes. Maar verder een leuke kinderfilm hoor. Onze dochter is er nu nog vol van dus de missie is wel geslaagd.

avatar van Macmanus

Macmanus

Jezus wat zijn Belgen raaaarr! Echt zelfs voor kinderen van 2 is dit vreselijk! Nee op het gebied van volwassen films beaten die Belgen ons silly maar op het gebied van kinderfilms mogen ze onze schoenen niet eens poetsen. Vreselijk en ik heb maar 5 minuten gezien ofzo...

avatar van Biglia

Biglia

megaprutser schreef:

gert weet wel waar hij mee bezig is

dat weet hij idd: poen scheppen

avatar van gotti

Als ie d'r nou iets moois mee deed. Maar hij investeert het in nog meer stront...

avatar van IcU

IcU

Er zijn anders genoeg kindjes die het prachtig vinden.

avatar van Techro

Techro

Van de week naar de bios geweest met mijn vriendin en nichtje van 4, ze vond hem helemaal geweldig!!!

avatar van Mr. Eddy

Mr. Eddy

Fran schreef:

... onze dochter .... Onze kleine ... Ze is nog maar 3 jaar oud ....

Ohh, Fran, heb 2 jaar geleden openlijk met je zitten flirten hier op de site en nu lees ik dat je een kleine hebt...

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Mr. Eddy schreef:

Oeps ... ben bang dat het toch niet zo'n indruk heeft gemaakt want ik herinner me het echt niet meer .... Maar ben wel vereerd natuurlijk

Maar ehm, om even terug te gaan naar dit topic ... hoe vond jij Mega Mindy ??