• 9.373.780 stemmen

Alternatieve titel: Cyrus: Mind of a Serial Killer

Geregisseerd door: Mark Vadik

Met onder meer: Brian Krause, Danielle Harris en Doug Jones

Plot Cyrus

Op zoek naar diverse raadselachtige verdwijningen van personen raakt reporter Maria Consolo samen met haar cameraman Tom verzeild in het habitat van een seriemoordenaar. Langzamerhand komen ze steeds meer te weten over zijn methoden. Hun zoektocht brengt hen onder andere in het mid-west stadje Arkham Heights waar ze Emmet interviewen. Hij bezit een diepgaande kennis van de roman "The County Line Cannibal" - Cyrus. Een boek over een vermaarde Amerikaanse seriemoordenaar. Hij verwisselt details van de laatste drie vermissingen met details uit het boek, hetgeen Maria zeer intrigeert.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11904 berichten

Verhaal klinkt niet superinteressant, de naam Danielle Harris is voor mij altijd een reden om een film in de gaten te houden.

avatar van BandietjeXL

BandietjeXL

Zwakke mismakelijke film.

Geen aanrader.

avatar van erik1677

erik1677

Lance henriksen speelt wel weer lekker morbide in deze film, het is alleen jammer dat er verderzo weinig gebeurt.

Na de gebruikelijke inleiding heb je bij de eerste moord direct zo'n YEs-gevoel, maar daarna blijft het helaas wel behoorlijk saai, op een paar leuke goremomenten na dan.

de ontknoping daarintegen, ook al zie je hem al van verre aankomen is dan wel weer geweldig, ook al is het al vele malen vaker gedaan.

Maar het voldoet wel

Nee het is verders maar een matige film, die door lance henriksen nog een beetje word gered.

avatar van wwwwww

wwwwww

Deze film kon me toch bekoren ondanks alles.

Ik vond de acteurs goed acteren, ik heb me ook zowaar niet verveeld tijdens deze film en dat is al heel wat .

Een toch wel hele grote fout die men maakt is erbij zetten dit een komedie/drama zou zijn met nadruk op komedie zou zijn wat dus absoluut niet het geval is, deze film is helemaal geen komedie maar eerder een romantisch drama.

Dus miskijk je niet op deze film hier, het is geen komedie en er zit geen komedie in ook.

Eens 1 kleine sene waar je effe haha doet is nog geen komedie he.

avatar van 606

Toch wel beter dan verwacht, zelf Brain had een goed rol en deed dat ook prima.
Aantal goed scenes wat beetje horror idee geeft.
Een scenes was dan minder (wat betreft de baby zoveel jaren later hoe die eruit ziet, dat kan natuurlijk niet he)
Rest is het einde redelijk verrassend al wist ik 1 ding al wel.

avatar van vranque

vranque

wwwwww schreef:

Eens 1 kleine sene waar je effe haha doet is nog geen komedie he.

Jij zit verkeerd met je reactie maar ik kan het niet laten om je te quoten want dan is dit echt een aanrader voor jou. Ik heb me namelijk rot gelachen om deze armzaligheid.