Genre: Actie / Misdaad
Geregisseerd door: Benny Boom
Met onder meer: Lauren London, Donald Faison en Wood Harris
Plot Next Day Air
"It's all in the delivery."
Waneer een UPS-medewerker een pakketje met zakjes cocaïne op het verkeerde adres aflevert krijgt het leven van de ontvangers een andere wending. Voordat ze het weten raken ze verwikkeld in een plot, waar de dealer zijn cocaïne terug wil en de werkelijke ontvangers graag hun gekochte spul wil ontvangen. Ondertussen proberen de mensen die het pakketje hebben gekregen geld te verdienen, door de coke te verkopen.
Pasion
Leuke film heb mij hier best goed mee vermaakt en ik vind het jammer toen hij bij het einde was want vond het een pracht film!
Zeker het kijken waard
rdohigh2
Leuke film. Heeft veel weg van lock stock and two smoking barrels maar dan de amerikaanse versie.
Zeker de moeite waard.
Xen0n
dit vind ik toch een belediging voor LS&TSB! Dit is wel een aardig filmpje met een hoofdrolspeler die nooit van zijn Scrubs imago af zal komen. Doordat je dit heel de tijd in je hoofd hebt kun je niet serieus naar de beste man luisteren, terwijl dat in deze film wel de bedoeling was...
Kan er dus mee door, maar verkeerde keuze hoofrolspeler.
_Casper_
aardige film die wel lekker wegkijkt, had wel iets beter gekunt als er wat meer komise momenten inzouden zitten, en meer actie scenes zoals die in de laatste 10 minuten.
daarom geef ik em 2.5*
maar zeker geen slechte film toch wel een aanrader!
erpunited
Kan er mee door. Geen super film maar wel vermakelijk om een keer te kijken
Arbil
Kan er dus mee door, maar verkeerde keuze hoofrolspeler.
Dit slaat nergens op. Omdat jij hem niet serieus kan nemen is het een verkeerde keuze en wat valt er serieus te nemen aan deze zijn rol?!
Xen0n
Er moet genoeg serieus te nemen zijn. De rol die hij invulde was geen komische rol, terwijl hij bij scrubs alleen gekke bekken trekt(zoals op de cover) en voor rare teksten zorgt. Wat in die serie goed aanslaat overigens. Maar in deze film proberen ze hem te passen in een serieuze misdaad-actie rol en met scrubs in mijn achterhoofd kan ik me niet inleven wanneer hij in de hoofdrol speelt van een niet-komedie.
Alonzo
david bohm
Voorspelbare en niet bijster grappige film met een aantal redelijke momenten en wel aardige muziek. Geen aanrader.
Tarkus
Niet erg bijzonder, maar wel eens leuk om te bekijken.
Zitten een paar geslaagde grappen in, heb me er niet bij verveeld, maar er bestaan betere films in dit genre.
LostCauze
Tijdverdrijf. Niet meer en niet minder. Net niet slecht genoeg om uit te zetten, zeg maar.
gauke
Een clichématige misdaadkomedie rond drugs, zonder hoogtepunten, met een grotendeels zwak verhaal. Het begin mocht er nog best zijn en de film had bovendien enkele onverwacht onderhoudende scènes, maar was in het algemeen weinig overtuigend. De orgie van geweld aan het einde was teveel van het goede en kon ik niet goed plaatsen. Ook de cast leverde geen solide prestaties.
Jomo
Vandaag gekeken, ik vond t n leuke film... verstand op nul en genieten van de kwats die je voorbij ziet komen
!
Kondoro
"If It Ain't Worth Dying For Is It Really Worth Fighting For”
Voor de mensen die mij een beetje volgen hier op MM weten dat ik een aantal films heb verwijderd als stem omdat deze geen goede mening hadden voor mij en ik mijn statestieken gelijk wou maken (gelijkwaardig aantal van stemmen en meningen). Ook deze film was slachtoffer van deze opofferingen die ik uitvoerde. Deze film heb ik bijna tien jaar geleden voor het eerst gezien, ook wel toen ik mij net aan had gemeld voor deze site. Ik wist nog wel dat volgens mij net de destijds nieuwe lay-out (nu al weer oude layout) van deze site was uitgekomen door ‘Jordy’. Dit was ook een tijd dat ik onwijs fan was van de film ‘Red’ en hier ook graag vervolgen van wou zien. Ik kwam na een beetje zoeken uit op deze film, en nu weet ik eigenlijk niet heel goed of de films op elkaar lijken maar één ding weet ik wel zeker, wat ik destijds vond van de film is nu hondertachtig graden gedraaid. Ik zei namelijk dit over deze film;
Was een zeer leuke film!
En daar kon ik enigszins nog wel inkomen, dat ik destijds een mening als dat vormde. En ik merk ook echt wel dat mijn smaak of misschien wel film interesses in die jaren echt zijn omgeslagen. Eigenlijk deed deze film (en doen dit soort films in het algemeen nog) me niet zo veel mee, ik vond het eigenlijk nergens echt héél bijzonder worden en dat is best jammer. Het begon immers best geinig maar, het script is dermate saai dat je er nauwelijks door heen kwam, dit toch voornamelijk door saaie momenten of misschien beter; stil vallende momenten.
De film biedt namelijk maar vrij weinig, de film is komisch in een bepaald opzicht maar, wil te vaak te komisch zijn waardoor de film toch altijd weer wat slapjes naar buiten kwam. Dit resulteerde in vaak overdreven acteer scenes waar de cast nou niet bepaald sterk uit zijn spelen kwam, te theatraal of te overdreven. Zonde want het had nog best wat potentie, aangezien het script vrij simpel is en waar je makkelijk door heen kan komen en ook het verhaal is daardoor simpel maar leuk. De film duurt niet lang, nog korter dan anderhalf uur, en zelfs dan nog weet de film een prestatie neer te zetten om traag te worden zo nu en dan.
Deze herziening is dus totaal niet positief te noemen, sterker nog, het was best slecht. Er was moeilijk doorheen te komen, “grappen” waren niet grappig en de film vond ik in totaal gewoon niet boeiend te noemen. Ik snap best dat ik deze film zo'n tien jaar geleden helemaal geweldig vond, en ik ben blij dat mijn smaak noch interesse in films toch wel wat zijn bijgespijkerd. Wellicht ook tijd om mijn kijklijst eens door te spitten en dit soort gedrochten er uit te filteren.

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song

Mr. Church