• 9.373.024 stemmen

Genre: Thriller / Drama

Geregisseerd door: Christopher Denham

Met onder meer: Adrian Pasdar, Cady McClain en Amber Joy Williams

Plot Home Movie

"Some memories are best forgotten."

In een teruggetrokken plek in de staat New York, leeft de familie Poe een goed leven. Ze hebben een perfect huis en een perfect huwelijk. Als alleen nog de kinderen eens op zouden houden met het vastnieten van kikkers aan bomen. Er is iets heel erg mis met de tien jaar oude tweeling Jack en Emily Poe. En om dit gedrag te stoppen, besluit de moeder, die kinderpsychologe is, haar kinderen onder behandeling te nemen. Het gedrag gaat echter van kwaad naar erger en het enige wat de ouders nog kunnen doen, is het vastleggen van de gebeurtenissen met hun pas gekochte filmcamera.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Vascago

Vascago

Leuk plot.

avatar van Brianna

Brianna

op imdb komt ie er goed uit, ik ga m zo kijken, dus wordt vervolgt.....

avatar van Brianna

Brianna

Best wel een redelijke film om te kijken, en die kinderen, normaal heb ik daar echt helemaal nx mee, maae die waren toch echt creepy. De vader die vond ik bij tijden super irritant. De film is geheel met een home film camera opgenomen, is ff wennen, m aar maakt het geheel wel weer realistischer.

avatar van henkula

henkula

een psycholoog en een priester als ouder, tja, leuk idee, maar het was te vervelend om naar te kijken.

avatar van sacha77

sacha77

Het begint als een home video film maar narmate kom je erachter dat de kinderen niet helemaal sporen. Leuk gedaan maar ik had tegen het einde aan eenschokkender OMFG! verwacht maar die kwam niet.

avatar van Daan258

Daan258

Iemand enig idee waar ik deze film kan kopen???

avatar van juhnzun

juhnzun

Drama , Thriller ⁉ Ruim over de helft heen En zelfs GTST is kijkwaardiger ������ , Deze dvd Lanceer ik over enkele seconde het raamuit✌��

avatar van mrklm

mrklm

Pastoor David Poe [Adrian Pasdar] is net met z'n vrouw en psychiater Claire [Cady McClain] en hun tweeling Emily en Jack [Amber Joy Williams en Austin Williams] verhuisd naar een woning in het bos. Het gedrag van hun kinderen neemt echter vreemde vormen aan, waardoor David en Claire hun professionele kennis aanwenden om hun kinderen te helpen.

De keuze voor het homevideo-format is duidelijk ingegeven door een beperkt budget en - zoals in de meeste films in dit genre - je kunt je in vele gevallen afvragen waarom ze de camera überhaupt menen te moeten gebruiken. Maar dit is een aangenaam korte, effectieve horrorfilm die snel onder je huid kruipt, je niet loslaat en een aantal geslaagde schokeffecten heeft. De kids leveren uitstekend werk af, waarbij de keuze om ze bijna geen dialoog te geven erg helpt. Het verhaal zit ook vrij goed in elkaar en het einde is ronduit bizar. Tekenen van een bescheiden juweeltje in het horrorgenre, die absoluut de moeite van het bekijken waard is.

En voor de soapfans: Cady McClain speelde Emily Stewart in As The World Turns!

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Tja het idee was erg aardig. Vooral wat de kinderen hebben uitgespookt levert de beste beelden op ook al zijn dat meestal beelden van slechts enkele seconden. Knap dat je ook nauwelijks te zien krijgt hoe ze dat gedaan hebben, dat hoeft ook niet, het schokeffect werkte wel. De kinderen zelf komen eigenlijk best weinig in beeld, hebben nauwelijks dialoog. De rest van de film wordt opgevuld met veel blabla van de ouders die niet boeiend is. Vermakelijk maar de climax was toch nogal mager en die handcam manier van filmen ligt me echt niet.

avatar van Daan258

Daan258

Een zeer slechte found footage film over een gezin waarbij je er al snel achter komt dat er iets raars aan de hand is met de 2 kinderen. (wat uiteindelijk ook niet echt duidelijk word in de film )

De film word nergens spannend, erg slecht acteerwerk en wist me ook geen moment te kunnen vermaken.

De 80 minuten waren voor mij al veel te lang.

Ik zou zeggen kijk alleen de trailer want dan heb je de hele film gelijk al gezien.