• 9.372.320 stemmen

Fading of the Cries (2011)

Fantasy / Horror | 94 minuten

Genre: Fantasy / Horror

Geregisseerd door: Steven Maguire

Met onder meer: Elaine Hendrix, Brad Dourif en Hallee Hirsh

Plot Fading of the Cries

"The journey home is just the beginning"

Een klein stadje wordt slachtoffer van een leger gruwelijke wezens, die de aanval inzetten. De inwoners, waaronder onder andere de jonge Maggie (Elaine Hendrix), moeten proberen deze wezens, die erg op mensen lijken, te stoppen. Maar het leger van de leider Mathias (Brad Dourif), die een krachtig zwaard bij zich draagt, geeft zich niet snel gewonnen.

avatar van paul83

paul83

Weet niet echt wat ik van de trailer moet vinden. Beoordeel zelf....

Trailer

avatar van BramIsLegend

BramIsLegend

ziet er eerder comedy ofzo uit :s

avatar van Molman

Molman

avatar van erik1677

erik1677

hij lijkt me wel super!!

avatar van deLeeuw

deLeeuw

• 1943 stemmen

The Birds heeft nog betere special effects, jezus..

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Haha, moest spontaan lachen over waarschijnlijk de meest waardeloze, veel te lange trailer die ik in tijden heb gezien. De hele tijd dacht ik "waar kijk ik naar?".

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20219 berichten

Molman schreef:

Of deze film is brijant, of het is onvoorstelbaar slecht.

Of middelmatig, kan ook nog.

avatar van jedymaster

La vache

?

avatar van kampsie1

kampsie1

Net deze film gezien, had er lage verwachtingen van door de recensies.

Voor de gene die twijfelen, als je van horror met fantasy trekje houd, gewoon kijken.

Ik vond dit een goede film.

avatar van Misgunner

Misgunner

door alle negatieve recensies wilde ik wel eens zien wat er zo erg was aan de film.. moet toegeven dat dit wel 1 van de slechtste films is die ik ooit heb gezien.. vooral die "special effects".

toch uitgekeken maar zeker geen aanrader *1

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

Dit was een ware martelgang en ik moest alle zeilen bijzetten om de film niet vroegtijdig uit te zetten. Dat ik dat niet heb gedaan lag meer aan het feit dat ik uit principe films altijd af wil kijken want ik kan me nog steeds geen reden bedenken waarom ik 94 minuten van m'n leven heb verspild aan Fading of the Cries. Ik kan me ook niet meer bedenken waarom ik deze film überhaupt een keer binnengehaald heb of waarom ik ooit besloten heb deze film te willen zien.

Eigenlijk wil ik 't ook allemaal zo snel mogelijk vergeten. Behalve het feit dat Fading of the Cries zo ontzettend slecht is dat het bijna grappig werd. Met de nadruk op 'bijna'. Sommige scenes waren vooral grappig omdat ze regelrecht gejat leken uit andere films. Zo deed de scene in de gewelven onder de kerk me ernstig denken aan de scene in de eerste LOTR waarin het genootschap word achtervolgd door orcs in de mijnen van Moria. Alleen dan 3000 keer slechter

avatar van Phantasm

Phantasm

Prima horror die lekker wegkijkt.