• 9.371.694 stemmen

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Scott Ziehl

Met onder meer: Desmond Harrington, Lea Thompson en Julie Mond

Plot Exit Speed

Op kerstavond zitten tien vreemden aan boord van een bus die door Texas rijdt. Ergens in niemandsland doet een aan methadon verslaafde motorrijder hen stoppen. Zij worden door andere leden van de bende gedwongen de weg te verlaten en de passagiers zoeken hun toevlucht op een verlaten schrootsloperij. Zij maken gebruik van geïmproviseerde wapens en pure lef om zich te verdedigen tegen deze dodelijke motorrijders. Maar als zij verminderen in aantal, komen zij tot de conclusie dat zij het op een andere manier moeten redden: zij moeten namelijk zelf in de aanval gaan...

avatar van radem205

radem205

Wat een slechte film. Slecht geacteerd en het kon mij totaal niet boeien.

langdradig en onwaarschijnlijk verhaal.Wat mij betreft is 1 keer kijken voldoende en dan snel weer vergeten

vandaar een magere 2

avatar van Zinema

Slappe B-meuk.

Ook met weinig budget kun je een heel leuke film maken. Toch is dit weer zo'n typische 13-in-1-dozijn-draak volgens het aloude recept. Als dit in de jaren 70 gemaakt zou zijn, zou ik het nog enigszins begrijpen. Maar om tegenwoordig dit soort clichématige shit af te leveren, zou eigenlijk verboden moeten worden.

Harrington, die het uitstekend doet in de prima TV-serie Dexter, lijkt wel beschaamd zichzelf door de film heen te worstelen. En terecht..

Slecht.

avatar van supered

supered

ik heb de film bekeken en hij was echt niet slecht heel veel aktie en veel geweld.

Ik vond hem goed.

avatar van Ayrton

Ayrton

Buiten het feit dat mijn bovenbuurman geen verstand van voetbal heeft, heeft hij ook geen verstand van films. Wat een verschrikkelijk slechte film was dit, nog niet eens een b-film. Echt beneden alle peil.

avatar van djeebee

djeebee

leuk filmpje met een buil chips en 'n pilsje

avatar van mixmaster

mixmaster

wat een troep , met moeite afgekeken.

avatar van Killerbert

Killerbert

in tegenstelling tot de meeste mensen hier vond ik de film goed.

supered schreef:

Ik vond hem goed.

ik ben het met supered eens.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Desmond Harrington en Fred Ward(aka Rocco Dillon) zijn zeker geen slechte acteurs maar zij krijgen te maken met een heel dun plot, matige collega acteurs en een film zonder beleving en spanning. Na een half uur had ik al het idee van waar gaat dit nou eigenlijk over?

Is er een pluspunt? Ja een aantal personages waarvan ik dacht dat ze het zouden overleven overleefden het niet. Dus een beetje verrassend is deze film wel.

avatar van jefferdb

jefferdb

Ik vond de film best meevallen, er kwam genoeg actie in voor en vond het stuntwerk van de motorrijders zeer indruwekkend. Waar ik me wel een hele film aan geërgerd heb is dat geen van de slechterikken ook maar een woordje tekst had, of is dit alleen mij opgevallen?

Toch een aantal verassende wendingen in de film, al bij al verdiend ie naar mijn smaak 3*

avatar van jefferdb

jefferdb

Na er nog eens te hebben over geslapen heb ik mijn score verlaagd want ik ergerde me er dus wel degelijk aan en de film deed me toch wel sterk aan mad max denken

avatar van TimF

TimF

Vermakelijke film. Wél met chlichés, maar daardoor gemakkelijk te volgen (ook met een groep vrienden en een pilsje erbij).

avatar van henkula

henkula

Sterke film met mindere momenten, anders was het voor vier sterren, beetje Mad Max, maar dat speelt in de toekomst, beetje van alles, clichés, zonder had de formule niet gewerkt, het hoort er nu eenmaal bij. Je moet je een beetje ergeren af en toe.

avatar van Noodless

Noodless

Zwakke film : dun plot, niet echt interessant en vooral ( zeker bij dit soort films ) een gemis aan spanning. 4/10

avatar van DVD-T

DVD-T

Een hele slappe film, die ergens toch nog wel vermakelijk is.

Meteen al te zien dat het hier om en B-film handelt. Slecht geschoten, slechte belichting, editing, tenenkrommend acteerwerk en ga zo maar door. De film heeft even een kwartiertje nodig om op gang te komen en alvast wat clichés af te handelen. De film zit tjokvol met clichés. Jammer, als het qua uitwerking beter was geweest, had het heel wat leuks kunnen worden. De hoofdrol speler heeft totaal geen uitstraling, en dat helpt niet mee in dit soort films. De actie is niet heel hoogstaand en de spanning komt nergens over. Toch zijn de korte actie momenten best vermakelijk en proberen de b-acteurs er toch nog wat leuks van te maken, en dat is wel te zien. Verder blijft het vlak en vooral heel leeg.

avatar van Thorak

Thorak

Noodless schreef:

Vermakelijk filmpje voor een regenachtige zondagmiddag.

Niet zo saai en stomzinnig als Eden Lake en in Exit Speed zit meer spanning dan Eden Lake (ik kan nog steeds niet snappen wat mensen aan die film vinden ).

avatar van Noodless

Noodless

Smaken verschillen, beste Thorak. Gelukkig maar.

avatar van Thorak

Thorak

Gelukkig wel inderdaad.

Al zou het soms wel makkelijk zijn als het niet zo was...

avatar van Phantasm

Phantasm

Eigenlijk een film met belachelijk verhaal, de aktie maakte het nog wat goed.

avatar van Tarkus

Tarkus

Simpel verhaaltje, maar toch wel redelijk goede film.

De actieliefhebbers komen aan hun trekken in deze film daar moet je niet aan twijfelen.

Verder is er niet veel te zeggen over deze prent, alleen dat ik me er zeker niet met heb verveeld.

avatar van StevenMighty

StevenMighty

Ik heb me ook helemaal niet verveeld bij Exit Speed.

Geen grote kaskraker, maar wel een bescheiden gemaakte straight-to-DVD actie/thriller die de hele tijd wist te boeien.

Al vrij snel in de film merk je dat de actie scenes best geweldadig en heftig zijn, dat was een goede keuze want dat hield er aardig de aandacht bij en gelukkig ging de film op dat zelfde ritme door tot het einde.

Voorspelbaar was het ook niet helemaal, want ik zat er regelmatig naast met wie ik dacht het einde te zullen halen.

Goed om eens gezien te hebben.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Voor de liefhebbers van B-films zoals ik een zeer genietbare actiefilm met voldoende actie, bloed en goed stuntwerk. Veeleisende kijkers moet deze lekkere wegkijker gewoon links laten liggen, want zou niks voor hun zijn. Deze film is gemaakt in 2008, maar zou zo een ode kunnen zijn aan de jaren 90 actiefilms. 3.0

avatar van TronMan

TronMan

Behoorlijk slecht geacteerd, echte B film, hier en daar nog wel wat leuke stunts. Gevonden in de kringloop op dvd..