Genre: Actie / Thriller
Geregisseerd door: Greg Marcks
Met onder meer: Shane West, Edward Burns en Ving Rhames
Gesproken taal: Hongaars, Russisch en Engels
Plot Echelon Conspiracy
"Security comes at a price..."
Wanneer elk telefoongesprek, sms-bericht en zelfs e-mail worden gecontroleerd, opgenomen en geanalyseerd, is er slechts één apparaat waarmee men hieronder uit kan komen. Max Peterson krijgt het apparaat in handen, zodat hij alles wat hij wil kan doen. Er zit echter een addertje onder het gras; iedereen wil het apparaat hebben. Nu zal Max moeten vechten om het te behouden.
Max Peterson
Russian General
Mueller
Kamila
vaneijck
Ik vind het een goede film met een spannend verhaal. Vanaf minuut 1 is het spannend om te volgen. Ik vind het wel een 3.5 waard.
Najade
Slechte acteerwerk, onrealistische keuzes/reacties. Ik stoorde mij mateloos aan deze film. Ik hoopte dat het nog wel goed zou komen, maar halverwege de film heb ik em toch stopgezet. Waardeloos.
Dazzle
Ik kan je niet helpen want snapte hoe verder de film aan het einde kwam er steeds minder van.
Vond het een waardeloze film , slecht acteer werk
Rodger
Goede actie film.. niet een pronkstukje.. maar ook zeker geen B-film....
movieminder
Matig allemaal.
Ik stoorde me veel aan de hoofdrolspeler, wat een slechte acteur zeg. Meer iemand voor een comedy ofzo want dit was niks. Had dan Edward Burns genomen voor deze rol.
Ook het script klopt voor geen meter, het hele verhaal ''loopt" gewoon voor geen meter.
Edward Burns en Ving Rhames zijn de trekpleisters van de film maar als het een slecht script heeft kunnen zij zelfs niets meer uithalen om de boel te redden. Al met al een mislukking.
Dikke B film, en een A wannabe!
2* voor Rhames & Burns.
Pieter_Harteveld
b film... en in dat opzicht leuk filmpje
erpunited
Ik vond het een aardige film. Alleen het is me nog niet allemaal duidelijk hoe het verhaal nu in mekaar steekt. Maar je blijft geboeid zitten kijken.
RipCurl
Als IT-er vooral niet kijken naar dit soort prut films, het is gewoon tenenkrommend slecht. Het idee was leuk, maar het einde was gewoon te dom voor woorden. Als het een computer is die alles weet, relaties kan leggen en alles kan, waarom zou het dan niet zelf weten dat het een gevaar is voor de vrijheid?!?
Hedgehog84
Het idee achter het verhaal is leuk, maar niet nieuw en zo ontzettend belabberd uitgewerkt. Het acteerwerk is echt om te huilen, zwaar amateuristisch niveau en niemand (zelfs Martin Sheen niet
) die het nog een beetje weet op te krikken. Camerawerk vond ik maar matig en zo nu en dan storend, locaties niet al te best, en veel van de props zagen eruit alsof ze wat materialen bij het kringloopcentrum vandaan getrokken hebben. Sowieso is het hele verhaal, de wendingen en het einde bij elkaar gesprokkeld, maar doe het dan goed.
Kwam op mij over als een slechte B-film en zo'n beetje alle criteria waarop ik een film zou beoordelen scoort deze een zware onvoldoende.
MovieHolic
Dit is een prima film zeg... ik had verwacht dat hij zou tegenvallen aangezien er niet zo heel denderend goed op word gestemd maar dit pakte goed uit. Eens een keer wat anders... een gevecht tegen een computerprogramma ipv tegen "the bad guys"
mnrk
Redelijke film die vooral goed heeft gekeken naar " enemy of the state & eagle eye " .
Maar daarom niet minder leuk om naar te kijken. Wel een paar redelijk bekende acteurs in maar ook die kunnen de film niet naar en hoogtepunt brengen.
Wel is het gedeelte in het casino leuk om naar te kijken en de locatie's Praag en Moskou zijn ook goed.
maarten541
Vervelend dat je vrienden soms heel vriendelijk aan te bieden een film te huren en met deze troep aan komen zetten. Wat een ontzettend verdrietige, in de zin van slechte, film. Ik moest om het concept al janken, en het kijken van de film werkte niet verzachtend. Nu kan ik soms nog indenken dat dit voor de liefhebber van laag hollywood vermaak wat leuks is, maar dat is dit volgens mij ook niet. Wel leuk dat je steeds kunt raden met elkaar wat er gezegd wordt.
papaEd
Zojuist gezien vermakelijke film. Verveelde niet echt en keek lekker weg.
top030
Langdradige film die opzich een goed verhaal in zich heeft maar niet tot het punt komt dat je het gaat geloven.
Enemy of the state & Eagle eye waren beter doordacht uitgewerkt.
voor een tv serie zou het nog te doen zijn maar voor een film is het niet de moeite.
DiDa
Ik vraag me alleen af wie nou die mannen waren die Peterson en de dame overvielen in het appartement van de dame...
neforce
Leuke film! Deed me wel wat denken aan een combinatie met oa SkyNet van Terminator
Tarkus
Tamelijk onbekende film, maar hij viel me best mee.
Goed verhaal, dat evenwel niet helemaal geloofwaardig overkomt, maar ik heb me er zeker niet bij verveeld.
Ook de vertolkingen waren best goed.
Maar wat me vooral aansprak in dit verhaal waren de locaties, filmen die zich afspelen in Moskou en/of Praag heeft altijd wel iets.
En toch ook de actiescènes niet vergeten, die ook wel prima waren.
Kortom: een film die misschien niet de aandacht heeft gekregen die hij wel verdiende.
bladerunner2007
Deze actie/thriller vond ik heerlijk wegkijken, heb er niet teveel eisen aan gesteld en is een goed vermaak.
Het verhaal begint lekker met een redelijke muziek eronder en voor je het weet ga je van ene naar andere land.
nightbreed
Ik verwachtte elk moment dat Rachel, Monica, Phoebe, Joey en Ross om de hoek zouden duiken...
Mars4i
Niet erg originele film, maar wel aardige wegkijker. Ik moet meteen denken aan films als eagle eye. En het einde doet me erg denken aan War Games.
orbit
- 12092 berichten
Film die best boeit, maar helaas toch wegzakt in een behoorlijk routineuze 13-in-een-dozijn filmpje. Weinig imponerende acteurs ook.
Decec
Heel spannend actiethrillerfilm
Acteur Martin Sheen komt weer terug? Hij is wel 70 jarige leeftijd.
mmaaxx
Redelijk spannend, jammer dat hij zo voorspelbaar is want op het einde viel ik zowaar in slaap
Jeffnl
Begrijp er geen pepernoot van?? er staat alternatieve titel is the gift... Maar the gift gaat over iemand die een tel krijgt waar voorspellende smsjes op worden gestuurd....... Is dat deze????
Als dat zo is dan klopt de verhaallijn bovenaan totaal niet,.,,, Wel een hele goede film als dat hem is.. Beetje Eagle Eye inderdaad..
Dit is trouwens The gift beschrijving...zelfde film of ben ik helemaal in de war???
Max Peterson is een whizz kid, die overal ter wereld wordt ingehuurd om voor grote bedrijven computerproblemen op te lossen. Na een opdracht in Bangkok krijgt hij in zijn
hotel per DHL een hypermoderne telefoon toegestuurd. Afzender onbekend. Het eerste SMS-berichtje dat hij krijgt, is een tip om wat langer in Bangkok te blijven. Even later hoort hij dat het vliegtuig, waar hij in had moeten zitten, is neergestort. En de telefoon blijft doorgaan met het geven van tips, waar Max enorme geldbedragen mee blijkt te kunnen verdienen. Als hij met behulp van zijn telefoon twee keer een superjackpot wint in een Tsjechisch casino, wordt de huisdetective John Reed achterdochtig en probeert hem te arresteren. Maar dan blijkt ook de FBI achter Max en zijn telefoon aan te zitten. Een telefoon, waarvan iedere vorige eigenaar uiteindelijk dood gevonden blijkt te zijn. Max is terecht gekomen in een internationaal web van intriges, spionage en verraad%u2026 en hij wordt in de gaten gehouden door de krachtigste computer ter wereld!
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Ja dat is inderdaad deze. En die beschrijving van jou is inderdaad beter.
Jeffnl
oo ok bedankt voor je reactie don..... dan hoef ik deze niet meer te kijken,,, overigens wel een hele goeie film dit dan..eagle eye is mijn favoriete van vorig jaar en deze lijkt er een beetje op...

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen