• 9.377.055 stemmen

Geregisseerd door: Greg Marcks

Met onder meer: Shane West, Edward Burns en Ving Rhames

Gesproken taal: Hongaars, Russisch en Engels

Plot Echelon Conspiracy

"Security comes at a price..."

Wanneer elk telefoongesprek, sms-bericht en zelfs e-mail worden gecontroleerd, opgenomen en geanalyseerd, is er slechts één apparaat waarmee men hieronder uit kan komen. Max Peterson krijgt het apparaat in handen, zodat hij alles wat hij wil kan doen. Er zit echter een addertje onder het gras; iedereen wil het apparaat hebben. Nu zal Max moeten vechten om het te behouden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van LDvMegatron

LDvMegatron

De vergelijking met Eagle Eye wordt in de vorige comments al veel gemaakt. Ik vond Eagle Eye al geen goede film en The Echelon Conspiracy is veel slechter dan Eagle Eye! Het begon nog goed maar naarmate het verhaal vordert ontdek je steeds meer inconsistenties en plotholes en je begint je ook te ergeren aan het acteerwerk. Het einde was rondom lachwekkend. Het beste moment uit de film voor mij was toen Ving Rhames (Agent Grant) die Sudoku weg gooide en zei: Fun my ass!
Meer dan een 2.0 kan ik er niet van maken.

avatar van gekkehuus73

gekkehuus73

Vond het zeer zeker een B-film, maar wel een vermakelijke, het lag er allemaal wat erg dik bovenop, maar voor een B-film was ie vrij goed. Goede actie scene's en special effects (de meeste), een enkele slechte, zoals het opblazen van de auto bij de spoorovergang.

Toffe muziek van Justice op begin en einde!!

avatar van rtt

rtt

Geen onaardige film. Heeft veel overeenkomsten met Eagle Eye maar desondanks wel te pruimen voor een avondje. Er zijn slechtere films dan deze.

inderdaad zeker geen B-film.

avatar van *jigsaw*

*jigsaw*

leuke film, leuk verhaal, maar wat een slechte acteur is die hoofdrolspeler... wel de moeite waard!

avatar van voomzap

voomzap

Slappe, nietszeggende film met slechte acteurs, een oerlelijke soundtrack en dédain voor de kijker. Prullenbak!

avatar van Keane1983

Keane1983

Ik vond deze film niks maar dan ook niks hebben. Er zitten inderdaad wel wat gelijken in die eagel eye ook heeft..maar daar waar eagel eye spanning en sentatie heeft..haakt deze film ook af op alle vlakken.

De actie-scenes vond ik allemaal net niet..acteerwerk vond ik la-la.

Deze film heeft een enorme flow..wat ik daarmee wil zeggen is...begint spannend...zakt daarna gigantisch in...wordt weer wat spannender...zacht weer in.

Nee sorry...voor mij nier meer dan een 2.5*

avatar van klaasman

klaasman

Wow .. Dit is echt een kopie van Eagle Eye, echter wel gemaakt met een kopieermachine uit het jaar 0.

Wat vreselijk slecht gejat, slecht geacteerd, slecht camera-werk en een te gemaakt moraal aan het eind. Slap.

avatar van nr10micha

nr10micha

Vond dit een verassend goede film, had er niet al te veel van verwacht, maar deze film is vanaf het begin tot het einde leuk en spannend. Hij lijkt inderdaad wat op Eagle Eye, maar ik kan niet zeggen dat ik deze zoveel slechter vind, als ik hem al slechter vind. Goed geacteerd, door allemaal eigenlijk. Zeker een aanrader om is een keer lekker op de bank te kijken en je zult er niet van in slaap vallen!

avatar van Killerbert

Killerbert

redelijke film,
goed verhaal en leuke telefoon (tot dat het programma zichzelf wil updaten. )

kan ik niet ergens zo'n telefoon lenen voor een weekendje

avatar van SubzeroX

SubzeroX

alles in deze film is erg toevallig maar dat maakt mij niet uit ik vond hem toch wel leuk om te kijken

avatar van cdman19800

cdman19800

Vond dit wel een heel flauw afkooksel van Eagle Eye.

Geef wel nog 2.5 voor de moeite

avatar van Keesgommers

Keesgommers

In het begin leek het een aardige film te zijn. Al was het nogal opzichtige gedrag in het casino al een bron van ergernis. Had allemaal iets subtieler gemogen. Naarmate de film vordert, wordt de film steeds minder geloofwaardig. Het acteerwerk is slecht en de achtervolgingsscène is ronduit hilarisch. Die BMW-rijders moeten zich kapot schamen dat ze zo'n kangoo achtig autootje niet in kunnen halen. Dat je met een simpele stuurbeweging een 1500 kilo zware auto kunt torpederen was wel het uiterste. Vanaf dat punt ga je zien dat het eigenlijk een beetje een B-film is. Waar ze eerder met 2 kogels een auto tot ontploffing brengen lukt dat later niet met 100 kogels. Een simpele film met een simpel einde. Lichtelijk vermakelijk, oninteressant.

avatar van Keane1983

Keane1983

Keesgommers schreef:

avatar van Keesgommers

Keesgommers

Ik heb mijn stukje net boven jou staan...maar hoe jij hebt beschrijft...petje af..had het niet beter kunnen verwoorden hahahaha..toppertje [/quote]

Dank u

avatar van Raynay

Raynay

aardige film, onderhoudend,

avatar van vranque

vranque

Toen Ving Rhames in beeld verscheen draaide mijn maag al om. Dan weet je het eigenlijk al.

1.5 *

avatar van guuzer

guuzer

Heb hem net gezien en moet zeggen, ik vond het wel meevallen. Na het lezen van jullie berichten dacht ik echt dat dit een zure avond zou worden maar het was redelijk te doen.

Vooral eind van de film was voldoende, toen er hier en daar nog een beetje werd geschoten.

Toch niet helemaal mijn genre: computers hacken weetikveel allemaal. Ik volgde het ook niet helemaal meer eigenlijk De laatste scene, wtf?

2,5* omdat ik het heb kunnen volhouden tot het einde en dat mooie meisje

avatar van Linda_185

Linda_185

Leuk om naar te kijken, ook al denk je gelijk aan Eagle Eye.

avatar van skipy05

skipy05

Goede film. Zoals hier al is gezegd het is in den aard van Eagle Eye. Goed verhaal goed actie. En er zat spanning in het verhaal.

kan iemand mij het einde van de film uitleggen?

avatar van guuzer

guuzer

SCFNoSurrender schreef:

kan iemand mij het einde van de film uitleggen?

Hahaha gelukkig ik ben toch niet de enige die et niet snapte

avatar van skipy05

skipy05

guuzer schreef:

Hahaha gelukkig ik ben toch niet de enige die et niet snapte

Wat is er niet te snappen aan het einde?

skipy05 schreef:

Wat is er niet te snappen aan het einde?

Nou met die ene knul youri of hoe heet hij.
igg die ''telefoonmaker''

op het einde van de film staat hij dan in het pak bij de president?
en is hij iemand anders wie je denkt dat hij is?

avatar van michelmoviefan

michelmoviefan

Best een vermakelijke film. Ik erger me altijd wel aan van die Holywood films waar de FBI en NSA en weet ik welke Amerikaanse veiligheidsdiensten allemaal schaamteloos in allerlei steden over de hele wereld de boel op de kop zetten. Beetje respectloos.

avatar van boemboem27

boemboem27

het zag er allemaal veelbelovend uit.

maar nee hoor een rommelige nietszeggende film.

zonde van mijn tijd..

avatar van Jonas Olsson

Jonas Olsson

Op zich wel een aardige film maar wat speelt die hoofdrolspeler slecht, zeg! Tjonge, jonge, jonge! Ik wil zelfs zo ver gaan dat ik zeg dat hij slechter acteert dan Georgina Verbaan. Oké, dat neem ik terug, daar ging ik te ver. Maar in ieder geval niet goed.

avatar van Norma

Norma

Alles wat in deze film voorbij komt is al eens eerder en beter gedaan. Het acteerwerk, de achtervolgingen, de plotontwikkelingen, het is het allemaal net niet en dan gaat het feit dat het allemaal inmiddels zo on-origineel is extra hard meetellen.

avatar van schaper

schaper

aardig verhaaltje, maar wat een slechte acteurs. Vreselijk, vdat Sheen zich daarvoor leent. Bagger. 2 sterren.

snap het einde nog steeds niet,

iemand?

191 stemmen?

en niemand kan mij helpen