• 9.176.092 stemmen

Geregisseerd door: Joel Soisson

Met onder meer: Rider Strong, Noureen DeWulf en Karley Scott Collins

Gesproken taal: Engels en Pools

Plot Pulse 3

Zeven jaar na de invasie is de mensheid gevlucht uit de steden, waar miljarden stierven ten gevolge van een plaag die verspreid werd via het internet. Justine (17) droomt van een normaal leven buiten het gore vluchtelingenkamp waar alle technologie volledig taboe is. Ze ontdekt de laatste laptop die werkt en ze opent hem voorzichtig, net als de 'Doos van Pandora'. Iemand wacht op haar online. En deze probeert wanhopig om haar te ontmoeten. Het grote probleem is dat zij zeker moet terugkeren naar de stad. Met een verlangen dat haar angst overstijgt, begint Justine aan een reis naar het hart van waar het allemaal begon. Wat daar op haar wacht, had ze zich nooit kunnen voorstellen...

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van el padrino

el padrino

beter dan deel 2 in ieder geval. 3

avatar van gerrutcamaro

gerrutcamaro

beter dan deel 2 idd, maar nog steeds slecht

weer van die slechte scenes voor het blauwe scherm

avatar van bugbig

bugbig

aardig om een keer te kijken, maar ook niet meer dan dat

avatar van 606

• 11991 stemmen

gaat snel deel 3 al weer

avatar van karelhuis

karelhuis

Ik heb hem uitgekeken maar wel een paar keer in slaap gevallen.

avatar van mixmaster

mixmaster

te langdradig over het algemeen , maar beter dan deel 2.

de eerste pulse blijft de beste.

avatar van megaman

megaman

Zonde van m'n tijd om zowel de tweede als de derde film te gaan kijken. De remake was al een fikse teleurstelling na het beklemmende en atmosferische Pulse/Kairo. Ze dwaalden al te ver af door de verloren zielen te vervangen voor demonische geesten (alsof alleen slechte geesten toegang krijgen to onze wereld) en al met al is de remake gewoon veel te gelikt en te MTV-achtig.

avatar van witboek

witboek

Heb de 1 en de 2 niet gezien, maar deze vond ik niet zo slecht, alleen vond ik het beeld raar. Precies alsof je kon zien dat de achtergrond vals was. Het verhaal opzich is niet slecht. Misschien de één eens bekijken en dan kan ik ze met elkaar vergelijken.

avatar van Bensheela

Bensheela

Inderdaad veel beter dan deel 2, alleen weer dat verschrikkelijke blauwe scherm...sommige scenes leken echt voor geen meter. Desondanks wel vermaakt met redelijk verhaal en spanning. 2,5*

avatar van t-i-m

t-i-m

omg hoesso een deel 3? deel 1 was al zo'n regelrechte flop en lelijke film dat ik niet snap hoe er ooit een deel 2 en 3 van gemaakt kunnen zijn

avatar van 606

• 11991 stemmen

Aardig spannend filmpje goed geacteerd en special effects zagen er redelijk uit.

avatar van Theunissen

Na het ontiegelijke slechte deel 2 was dit derde deel weer een hele verbetering. Niet dat het geweldig was maar hij was wel te bekijken en hij boeide me ook nog. Het begin van de film met Salwa (wat een heerlijke meid was dat, jammer dat ze niet uit de kleren ging) vond ik best aardig. Daarna zakt de film wat in maar kwam sterk weer terug met de boerderij (die scene deed me overigens direct denken aan Christina Ricci met Samuel L. Jackson in de film Black Snake Moan). Daarna zakte de film weer in maar eindige toch nog redelijk sterk.

Van de special effecten in deze film moet je niets verwachten want ze zijn precies hetzelfde als in deel 2. De acteerprestaties zijn ook niet geweldig maar kunnen nog net door de beugel. Van mij had Salwa (Noureen DeWulf) rustig de hoofdrol mogen spelen want dan had ik waarschijnlijk van het begin tot het einde kunnen genieten Al met al is het in ieder geval een hele verbetering t.o.v. deel 2 en is de film aardig om eens gezien te hebben.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Leuk om eens gezien te hebben maar maakte niet veel indruk op me.

avatar van Elineloves

Elineloves

Best te doen. Het begin was sterk, heel intrigerende introductie van Salwa en vriendlief. Toon was gezet. Daarna kakt het een beetje in, om vervolgens toch weer iets sterker te worden. Vooral het deel in het huis bij de vreemde, donkere man was boeiend.

Over het algemeen beter dan deel twee, hoewel het einde van deze film me niet echt kon bekoren, maar vanwege het sterke middenstuk een voldoende.

avatar van joolstein

joolstein

Derde en gelukkig laatste deel! Wederom een zeer goedkoop in elkaar gedraaid! Er zit een halve punt bij voor de actrice Brittany Renee Finamore. Door haar aanwezigheid is de film nog te doen! De scene dat ze vast zit geketend aan de kachel is bijna rechtstreeks uit Black Snake Moan Verder vond ik de verhaallijn niet helemaal lopen. Een geest die opeens weer mens was. Ze waren opeens vriendelijk?? En kreeg ook af en toe een beetje het gevoel dat het een promotie filmpje was voor de Amisch

avatar van tattoobob

tattoobob

Deel een vond ik een goede horror flick maar bij deel twee en deel drie daalde alles met een rotgang naar beneden.

Acteerprestaties konden beter maar vooral visueel is deze film een draak.

Jammer want ik vind het idee van Pulse wel goed en interessant genoeg om daar een filmreeks over te maken in het horrorgenre.

Heel jammer van de laatste twee delen dus.

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Het derde deel uit de reeks speelt 7 jaar na de gebeurtenissen uit Pulse 2 en focust zich volledig op Justine het jonge meisje uit deel 2 dat haar beide ouders verloor . Een zoektocht naar Adam wat zeer saai is en waarbij de spanning volledig ontbreekt. Van horror is ook weinig sprake. Het eerste deel blijkt dus nog altijd het best te zijn en het is dan ook jammer dat er daarna nog 2 toch vrij hopeloze vervolgen kwamen.

avatar van Phantasm

Phantasm

Redelijke afsluiter, maar ook niet meer dan dat, tot nu toe gelukkig niet meer delen, zit ik ook niet op te wachten.

avatar van Noodless

Noodless

Het concept is leuk, maar de uitwerking laat de wensen over. Het eerste deel is degelijk, tweede deel zwak en dit derde deel is iets beter dan het vorige. Dit is te danken aan Brittany Renee Finamore die de rol van Justine speelt zeven jaar later en twee sterke delen in de film, nl. het boeiende begin en het deel waar ze de donkere man van een boerderij ontmoet. De effecten blijven zowel bij het vorige deel als bij deze film een raar gegeven, het komt wat belachelijk en goedkoop over. Je krijgt wel meer vat op het hele gebeuren want in deze film wordt de invulling van de rode man uit deel 2 duidelijk.

De rol van Adam is wat ver gezocht want hij wil als geest via de computer echt terug komen naar de leefwereld en heeft daarvoor de hulp van Justine nodig die hier ook wel heel gemakkelijk in die zoektocht meegaat. Uiteraard heeft dat ook te maken met de man in het rood. Ter vermelden waard is de mooie meid Salwa die in het intrigerend begin te zien is. 5/10