• 8.712.404 stemmen

Gesproken taal: Duits en Engels

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot New Jersey Drive

"The Only Thing That Matters Is The Ride"

Jason en Midget zijn twee jonge, zwarte tieners die leven in Newark, New Jersey, officieus de stad waar de meeste auto's worden gestolen. Hun favoriete bezigheid is net als iedereen in hun buurt: autostelen en joyriden. De problemen beginnen wanneer ze een politiewagen stelen, waarop de politie een gewelddadige jacht opent op iedereen die er verdacht uit ziet.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van LZA

LZA

Al zappend op zaterdagnacht een keer deze film maar gaan kijken op BBC, en ik was aangenaam verrast. Stoere film over jongeren in Newark die zich bezig houden met het stelen van auto's en zodoende in aanraking komen met de politie, met alle gevolgen van dien. Sterke dialogen af en toe, goed verhaal...alleen jammer van die poster..

Kijken mensen!!!

avatar van LZA

LZA

Ja, deze poster is een stuk beter

avatar van Diesel

Diesel

Had ik even aangepast

avatar van sjob

sjob

op een na de beste in zijn genre. na menace II society is dit de ghetto film bij uitstek. als iemand m nog heeft wil ik m graag kopen of een kopietje maken.

avatar van NeoTheXerox

NeoTheXerox

Deze film kan je totaal niet vergelijken met Menace II Society of Boyz 'n the Hood. Zoals in de film al word gezegd :Sommige agenten vinden in de USA hun baan namelijk iets te leuk.

avatar van FixX

FixX

heb hem vroeger rond dezelfde tijd gekeken als menace to society en andere films in dit genre en vond hem zeker goed nu ga ik kijkken of deze ergens op dvd te vinden is want mijn collectie moet wel compleet worden

avatar van FixX

FixX

vandaag gezien en zeer zeker de moeite waard

moest wel een beetje aan clockers denken

ook die jongen werd op het eind door iedereen aangekeken

avatar van TonyMontana

TonyMontana

is deze op dvd verkrijgbaar??

avatar van FillumGek

FillumGek

Geloofwaardig, realistisch en boeiend drama. De sfeer zat er goed in en de acteerprestaties waren naar behoren. Niet zo goed als Menace II Society maar zeker aan te raden.

avatar van 606

Mooi weer gegeven misdaad / Drama verhaal en erg realistisch.

Acteerwerk is ook niks op aan te merken.

Actie zit er in en wordt gelukkig niet overdreven gedaan.

avatar van yorgos.dalman

yorgos.dalman

Iedereen die hierboven enthousiaste kritieken heeft laten horen, zou Gomez' spetterende debuut 'Laws of gravity' ook zeker eens een kans moeten geven, al hoewel die, toegegeven, (ook) zeer moeilijk te vinden is.

avatar van rolfgizmo

rolfgizmo

wow, net gezien. een film die ik al die jaren niet ben tegen gekomen en dat terwijl ik beste ghetto movies in mn rek heb. ik hoef ze niet op te noemen. maar jezus wat was dit een topfilm, van begin tot eind genoten!!! dikke vette 4.5 ster. thug fo life:)

avatar van yorgos.dalman

yorgos.dalman

hoe kun je aan deze film komen?

ik ben zeer nieuwsgierig sinds Nick Gomez' debuut 'Laws of gravity' (ook type ghettofilm) rotsvast in mijn top 5 staat...

avatar van suzanshady

suzanshady

Echt een super film!!

Wow:)

avatar van Majestics

Majestics

Zeer leuke film om een keer te kijken, ik was aangenaam verrast. 1 van de betere ghetto-films!

avatar van scorsese

Matige film over een groepje vrienden die auto's stelen bij de vleet. De film speelt zich af binnen de zwarte gemeenschap in New Jersey. Het mist wat richting en komt hierdoor in het begin wat rommelig over. Ook valt het in herhaling (constant de confrontatie met de politie). Er zijn betere films binnen dit genre en uit deze periode.