• 9.371.710 stemmen

Met onder meer: Elizabeth Berkley, Alicia Coppola en Adriana DeMeo

• YouTube Bekijk via YouTube

Plot Black Widow

"She mates, you die."

Olivia is jong, aantrekkelijk, intelligent en onweerstaanbaar charmant. Ze is tevens verantwoordelijk voor het oprichten van gratis klinieken voor noodlijdende vrouwen in het hele land. De miljonair Danny Keegan is wild van Olivia en vraagt haar dan ook ten huwelijk. Melanie Dempse, een oude studiegenoot van Danny, is niet overtuigd van Olivia's goedheid. Zij werkt als fotograaf voor de L.A. Tribune en besluit met de hulp van haar assistent Finn het verleden van Olivia te onderzoeken.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Melanie Dempsey

Klinkt heeel cliché.

avatar van dope

dope

• 20054 stemmen

Matige dertien in een dozijn film

avatar van nothingness

nothingness

Ik vind hem heel zwak. Weinig of geen spanning.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Zo standaard en stereotiep, maar hij kijkt heel lekker weg. De hoofdrolspelers zijn erg goed gecast, vooral Alicia Coppola doet het schitterend.

Buiten wat dreigementen valt er op het eerste zicht niet veel te bespeuren, maar de spanning was toch te voelen toen Mel aan het rondsnuffelen was in het motel.

Film gaat af en toe iets te gemakkelijk. Ook vrij ongeloofwaardige scènes, vb. de auto die plots niet meer start. De film is dus echt zijn titel als tv-thrillertje waardig. Altijd hetzelfde makkelijke verhaaltje, de achterdochtige die detectieve wilt spelen, het hele onderzoekje.....ook hier is het allemaal aanwezig.

Maar de leuke rollen en het vlotheids-gehalte in deze film zorgden dat ik er van kon genieten. Ik kan begrijpen dat mensen dit soort films "leeg" vinden, dat is ook zo, maar de voorspelbaarheid is eigen aan de tv-thriller. You love it or you hate it.

De poster ziet er bovendien erg erotisch uit, maar zo draait de film zeker niet uit.

avatar van maxroelofs

maxroelofs

Bijzonder zwak.

Zwakke film over de werkwijze van een fatale vrouw die aan geld probeert te komen. Niet alleen is het verhaal erg ongeloofwaardig, het wordt ook nog eens zwak uitgevoerd. De film kijkt lekker weg maar daarmee is al het positieve ook wel gezegd.

Alle clichés komen langs in dit filmpje. Een voorbeeldje hier van is het inbreken in het kantoor. Olivia moest natuurlijk net op dat moment even binnen komen. Ook het wegrijden van die auto op het eind als laatste shot hebben we al veel vaker gezien en maakt het geheel erg amateuristisch.

Acteerwerk was ondermaats. Erg irritante overacting. Het meisje dat Mel helpt bij haar onderzoek bijvoorbeeld, ze moet in de meest onhandige situaties alles hardop zeggen. Als ze bijvoorbeeld in de auto zit. Dit gold voor meerdere personages, ook Mel terwijl ze in de kast verstopt zit. Wanneer ze Olivia met een andere man ziet (die overigens ook een vreselijke acteur was) moet ze perse hardop ''well look at this'' zeggen. Het leek alsof de scriptschrijver een beetje in de problemen kwam op sommige stukjes. Het had al wel een half punt gescheeld als hij deze dingen door de kijker in had laten vullen. Bijna iedereen doet het slecht, Mel deed het nog wel aardig alleen de rest was van erg laag niveau. Een complete cast aan B-acteurs en actrices kwam voorbij. Olivia en Danny zijn wel het toppunt. Danny komt op de kijker sowieso al over als een kneus die denkt een leuke vrouw te vinden. Dit is natuurlijk niet erg alleen het vergt wel goed acteerwerk. Er moet chemie zijn tussen de spelers en Danny moet je meeslepen in zijn situatie. Dit was hier totaal niet het geval. Danny wekte alleen maar antipathie op.

Audiovisuele bagger. De muziek was vaak erg misplaats en ook de cameraperspectieven waren weinig vernieuwend. Een film die te veel op safe wil spelen door middel van cliché situaties hierdoor de mist in gaat. Hier werd werkelijk op geen enkel moment iets wat vernieuwend of gedurfd was getoond.

Dan kwam ook nog eens die erg slechte eindscène waarin Danny even zijn excuses komt aanbieden. Erg ongeloofwaardig, je hebt net de vrouw van je leven verloren en er vijf minuten later al weer overheen zijn om je excuses aan te komen bieden.

Een van de zwakkere films die ik ken, het weet weinig te boeien en heeft totaal niks interessants te bieden.

avatar van Noodless

Noodless

Tv-filmpje die wel vlot weg kijkt , maar tal van clichés in petto heeft. Op zich nog niet zo erg, maar ook qua inhoud is het maar een mager beestje en spannend is het allerminst. Het acteerwerk is van wisselend niveau. Zo vind ik Alicia Coppola als Mel nog behoorlijk spelen en Elizabeth Berkley als Black Widow goed gecast met haar voorkomen en handelen. Toch had ik wat meer erotiek verwacht bij haar personage.

De twee mannelijke rollen ingevuld door Danny en de handlanger van Olivia zijn echter van een zeer bedroevend niveau. Er is totaal geen chemie te beleven tussen Danny en Olivia. En die handlanger kon ook tellen. Er zijn ook tal van scènes die je als kijker beginnen te irriteren omdat toevalligheden en ongeloofwaardigheden wel heel vaak passeren. 4/10