• 9.374.112 stemmen

Aliens in the Attic (2009)

Avontuur / Fantasy | 86 minuten

Genre: Avontuur / Fantasy

Alternatieve titel: Vreemde Gasten

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: John Schultz

Met onder meer: Ashley Tisdale, Robert Hoffman en Kevin Nealon

• meJane Bekijk via meJane

Plot Aliens in the Attic

"The aliens vs. the Pearsons"

De familie Pearson wil een weekend weg en besluit hun vakantiehuis weer eens op te zoeken. Ze ontdekken echter dat deze is overgenomen door aliens. De tienerdochter Bethany ontdekt al snel dat ze alles op alles moeten zetten om te voorkomen dat deze aliens de wereld zullen overnemen.

Jake Pearson

Nina Pearson

avatar van aart1706

aart1706

JohnWilliams schreef:

Dit is de zoveelste animatiefilm al van 2009.

Dan wel niet geheel geanimeerd maar ook de nieuwste Arthur film heeft een beetje hetzelfde idee als deze film...

Trailer

Ik vindt deze opmerking geen recht doen aan deze film.

Deze stijgt gewoon uit boven het gemiddelde!

Is goed voor alle leeftijden en houdt die ook allemaal vast.

Er gingen hier 3 generaties even helemaal mee.

Goed gedaan. Vooral Oma die overgenomen wordt door de Aliens en een a.s. schoonzoon van de familie.

Lachen.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Mwah.

Voornamelijk leuk voor de jeugd, maar alsnog een redelijke wegkijker. Het besturen van Ricky met een 'alien device' en nog enkele andere leuke stukjes trekken het nog naar een voldoende.

Cast is ook wel oke, veel bekende koppen ook (voornamelijk van tv-series, dat dan wel). Doris Roberts vind ik wel een aardige (oudere) actrice, Ashley Boettcher is aandoenlijk, Robert Hoffman zorgt nog voor enkele glimlach-momenten en Ashley Tisdale kijk ik altijd wel graag naar.

Voldoende.

avatar van Decec

Decec

Heel leuke fantasy film...

Ik vind wel leuk "Alien" beestje

Prima acteerwerk

Ook voor kinderen en ook voor volwassen...

SF film is echter mijn goede smaak...

Aanrader....

avatar van gizmo_o

gizmo_o

Ik ging er al vanuit dat het verhaal niet veel zou voorstellen en dat klopt ook. Maar het zat ook bomvol storende fouten, natuurlijk is het fantasie, maar als het in het ene shot overdag is en 2 sec later alweer nacht, dan gaan er toch simpele dingen mis.
Het acteren van de kids was ook ver onder de maat, alleen het kleine meisje (Hannah) was goed te pruimen. Daarbij leek Robert Hoffman (Ricky) in deze film op Stiffler uit American Pie.
De dialogen waren met regelmaat belabberd, tevens onzettend veel jatwerk uit andere films.
De special effects waren nog aardig, af en toe was het grappig, zoals de momenten waarop Ricky bestuurt werd met die ab, het gevecht met die oma (en het moment waarop ze haar kunstgebit verloor) en wat momenten met die aliens maar dat was het dan ook wel. Normaal liggen deze films mij wel (zijn ze zowel voor kids als ouderen), maar deze had ik denk ik echt moeten kijken toen ik een stuk jonger was.

Helaas, kan er niet meer van maken dan 2* en dan ben ik nog gul.

avatar van donbruce

donbruce

Leuke film vooral die acteur Ricky was grappig. Ik heb genoten.

avatar van kalehein

kalehein

Heerlijke film voor een katerzondag
Lekker weg te kijken en niet te moeilijk. SE zitten redelijk goed in elkaar en de interactie tussen de aliens en de kinderen is mooi om te zien.
Het mooiste is eigenlijk wel dat wat donbruce aangeeft het via een pijltje en besturingsmechanisme onder controle zijn van Ricky wordt geweldig gespeeld! Die Ricky is gewoon van elastiek en ook na de aftiteling wordt ie nog even helemaal uitgebuit.

avatar van Elineloves

Elineloves

Nou, als je brak bent van een te kort nachtje, is dit wel een goede film om vanuit bed te kijken. Het is in ieder geval vermakelijk genoeg om wakker te blijven. Niet altijd even overtuigend, de humor is vaak te kinderlijk (maargoed, wat verwacht je?) maar de jonge acteurs doen het zeker niet slecht. De aliens zorgden wel voor vrij grappige situaties, al duurden sommigen net iets te lang.

Het kleine meiske was wel super schattig, wat een popje. Tisdale blijf ik altijd zien als dat miepje van High School Musical, maar ook zij deed het wel aardig.

Middelmatig.

avatar van DVD-T

DVD-T

Middelmatig inderdaad.

De film kijkt wel lekker weg, maar er zijn veel betere kinderfilms te vinden. Kinderen zijn duidelijk de doelgroep, daar waar sommige films volwassenen ook kunnen vermaken, kan Aliens in the Attic dat minder. Af en toe nog wel een leuk momentje zoals het poppenspelen met het vriendje van zusterlief en wat alien momentjes. Verder te kinderachtig om mij echt te kunnen vermaken.

avatar van ibendb

ibendb

Een matige film.

Maar ja, het is wel een familiefilm. Het is een leuk verhaaltje en zo, maar ik kon mij niet altijd volledig concentreren. Af en toe werd het wat saai. Acteerwerk was ook niet altijd even goed. een 2.5*

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Leuke familiefilm met een aardig verhaal, dat fijn wegkijkt en genoeg humor bevat. Het acteerwerk is tenenkrommend, maar daar heb ik me wel overheen kunnen zetten. Leuke wegkijker.

avatar van Kondoro

Kondoro

Aliens in the Attic

Geinige familie film die zowel mij in zijn greep hield als mijn moeder. De film beheerst goeie Animatie / Sci-Fi in zich en het ziet best wel goed uit, vind ik. Al, houd je, je gedachten wel moeilijk vast aan de film. Het is vermakelijk hoe ze tegen de aliens proberen te strijden. Vooral met het vuurwerk in de ventilatieschacht vond ik wel geinig. Maar toen die Alien door de klep viel ging flipte hij erg snel over. Want nu was het geen jagers actie meer maar een reddingsactie voor de aliens. De film begon leuk en eindigde met een eind goed al goed einde !

Het acteer werk was echt bagger in de film en, je zou de film niet snel kijken voor het acteerwerk. Het lijkt wel of Disney gewoon al hun restjes in een film heeft geduwd. Ashley Tisdale, ik vind dit echt een verschrikkelijk mens, bah! In Zack and Cody, TV programma waar ik vroeger verslaafd aan was, vond ik haar altijd wel leuk. Maar nu... Nee! Doris Roberts ook van Zack and Cody. Austin Butler ook van al die Disney XD programma's etc. Dus hier moest je het echt niet van hebben!

Het verhaal was geinig en het concept was leuk bedacht. Hij was toevallig deze avond op SBS9 te zien dus heb hem meteen maar mee gepikt. En heb er opzich geen spijt van. Je lacht van de Aliens en deze houden de film echt leuk. Ik vind deze films meestal in het algemeen wel leuk. Maar dankzij het slechte acteer werk is het cijfer flink achter uit gegaan!

avatar van Shadowed

Shadowed

Flauw inderdaad.

Vooral op kinderen gericht en onder andere dus ook voor kinderen dus vooral genietbaar. Volwassenen zullen eigenlijk ook al vroeg doorkrijgen dat dit flauw is en zullen het dus minder waarderen dan de kleinste. Gelukkig blijft de film vlot.

Vervelende types genoeg en weinig sympathie voor een karakter. De aliens zelf zorgen hier en daar wel voor wat onderbroekenlol en dat kijkt wel prima weg. Een echt verhaal is ook eigenlijk niet echt aanwezig, en dan heb je alleen nog maar kinderlijke slapstick over.

Prima voor vermaak, maar een echt goede film kun je dit absoluut niet noemen. Vermakelijk en niet veel meer dan dat, redelijk acteerwerk en hier en daar een komische noot te bekennen. Een film die dus niet veel toevoegt in het genre.