• 9.373.926 stemmen

Aliens in the Attic (2009)

Avontuur / Fantasy | 86 minuten

Genre: Avontuur / Fantasy

Alternatieve titel: Vreemde Gasten

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: John Schultz

Met onder meer: Ashley Tisdale, Robert Hoffman en Kevin Nealon

• meJane Bekijk via meJane

Plot Aliens in the Attic

"The aliens vs. the Pearsons"

De familie Pearson wil een weekend weg en besluit hun vakantiehuis weer eens op te zoeken. Ze ontdekken echter dat deze is overgenomen door aliens. De tienerdochter Bethany ontdekt al snel dat ze alles op alles moeten zetten om te voorkomen dat deze aliens de wereld zullen overnemen.

Jake Pearson

Stuart Pearson

Nina Pearson

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Dit is de zoveelste animatiefilm al van 2009.

Dan wel niet geheel geanimeerd maar ook de nieuwste Arthur film heeft een beetje hetzelfde idee als deze film...

Trailer

avatar van viewtiful

viewtiful

Haha, dat laatste stukje van die trailer is best wel droog. Hoe die gast wordt bestuurd, je zal maar die bewegingen moeten maken.

avatar van aerts007

aerts007

Lijkt me wel leuk.

avatar van Draconian

Draconian

Zeer aangenaam en leuk om naar te kijken.

avatar van MGpower

MGpower

Draconian schreef:

Zeer aangenaam en leuk om naar te kijken.

Hier in NL kun je alleen nog maar aan cammetjes komen, en voor zover ik weet kijkt dat niet echt aangenaam

Ik kijk ernaar uit!

avatar van m1701

m1701

Leuke comedy maar dan wel voor kinderen.

Erg grappig.

Tisdale heeft volgens mij de kleinste rol van allemaal. Dus het gaat niet echt om de tienerdochter Bethany, maar meer om het kleine meisje.

Verhaal zelf is wel grappig vooral het eerste gedeelte van de film vond uik wel aardig. Het einde was standaard.

Ik zat te twijfelen tussen 3 of 3,5* maar toch voordeel van de twijfel gegeven.

avatar van m1701

m1701

JohnWilliams schreef:

Dit is de zoveelste animatiefilm al van 2009.

Trailer

animatie????

alleen die beestjes

avatar van Hyperbolic

Hyperbolic

Echt een heel domme film. Van dat 'op het randje shit te zeggen' humor is het. Na een half uur uitgedaan !

avatar van Marieke1990

Marieke1990

leuke film ...

avatar van stuffie

stuffie

Hyperbolic schreef:

Waarom heb je niet gestemd?

avatar van Timecop

Timecop

MGpower schreef:

Ik kijk ernaar uit!

Vanaf nu ook de R5.

avatar van HoRRoR-Freak23

HoRRoR-Freak23

Begint erg leuk , maar zakt af naarmate de film verder vordert.. ondanks dat toch een voldoende

avatar van gjnt

gjnt

Geen hoogvlieger,maar best een leuke familie film voor op een regenachtige dag.

avatar van RickZ

RickZ

Komedie, leuke jeugdfilm over een alien invasie die start op zolder. SFX redelijk, met enkele heel leuke scenes. Vermakelijk voor jong (en oud).

avatar van witboek

witboek

Niet slecht echt voor kinderen die zo'n verhaal nooit hebben gezien. Ze lijken op een duur allemaal op elkaar, maar ziet er wel leuk uit. Alleen zien de special effect niet zo goed uit.

avatar van dragonmaster

dragonmaster

leuke kinderfilm met goede special-effects. verder niet te veel van verwachten. 2 pluspunten : de oma uit Everybody Loves Raymond en de dude uit Weeds.

avatar van skipy05

skipy05

Erg leuke film. Ik heb op sommige momenten wel een goed gelachen. Het verhaal was heel goed. De film is niet te kinderachtig gemaakt. Mooie speciaal effects van de alians.

avatar van chanel34

chanel34

Ik heb een drie gegeven omdat dit een erg leuke film is voor de jeugd. Voor volwassenen ook leuk natuurlijk, maar duidelijk voor de doelgroep Jeugd.

avatar van RUBBERBURNER

RUBBERBURNER

Echt dubbel gelegen !! Super vermakelijke film

avatar van barcam

barcam

Vermakelijke film.

Origineel verhaaltje en goed geanimeerde "aliens".

Ideaal zondag middag film.

avatar van BS

BS

Leuke ( kinder ) film, goede animatie, leuk verhaaltje en leuk uitgewerkt.

Helemaal niet slecht voor een verloren middagje of voor kids die zoiets wel interesant vinden.

avatar van Nivo

Nivo

echt een topfilmpje.. heel lang zitten twijfelen of ik hem zou gaan kijken toch gedaan en zeker bevallen... enige wat ik alleen wel atlijd met dit soort films heb.. de groep staat altijd als zoutzakken bij elkaar.. ze lopen samen ergens heen.. staan daar stil.. praten.. lopen met z'n allen verder.. hier irriteerde ik me aan..

3,5

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Marieke1990 schreef:

leuke film ...

En dan 5*? Is de film dan "perfect" ?

avatar van MecG

MecG

Wel een leuke film, kan me helemaal voorstellen dat de film leuk is als je wat jonger bent. Wel een standaard verhaal, maar wel op een leuke manier neergezet.

Ik persoonlijk vond de film iets te kinderachtig, maar krijgt van mij toch 3*

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Ah nou ik heb m gezien en kan zeggen dat het een echte familiefilm is ... ik vond mezelf er bij vlagen wat te oud voor, kinderachtige momenten maar ook zeker een aantal keer aardig gelachen

Ik heb betere films gezien. Dit is een film die je 1 keer kijkt en dan niet weer.

avatar van maxerAZ

maxerAZ

het was een goede film vooral hoe ze de mensen bestuurde

het is natuurlijk voor wat jonge kinderen bedoelt

ik geef het een 4

avatar van piiiti

piiiti

vermakelijke film, inderdaad meer geschikt voor de jeugdige kijker maar heb het als een prima film ervaren.

avatar van Caramellady

Caramellady

Erg leuke film. Zelfs een paar schrikmomenten! Hahaha.

avatar van lagaiske

lagaiske

Leuke (animatie)film om eens gezien te hebben.

Maar daar blijft het ook bij.

avatar van Moemsie

Moemsie

erg leuke jeugdfilm; samen met mijn zoon van 9 gekeken en was blij verrast; goed geacteerd, veel humor, leuk verhaal