• 9.371.676 stemmen

Geregisseerd door: Osmany Rodriguez en Matt Villines

Met onder meer: Taran Killam, Bobby Moynihan en Gillian Jacobs

Plot Brother Nature

"Crazy is relative"

Roger, een keurige politicus, heeft het plan gevat om zijn droomvrouw ten huwelijk te vragen. Hij wil dit doen tijdens een bezoek aan haar familie, bij het huisje aan het meer. Maar zijn plan valt in duigen als hij zijn aanstaande zwager Todd ontmoet. Todd doet zijn uiterste best om Roger te vriend te houden, maar tegelijkertijd veroorzaakt hij een serie aan vervelende gebeurtenissen.

avatar van Collins

Collins

Vermakelijke rip off van een film als Meet the Parents. De situaties uit die film kwamen tenminste herhaaldelijk in me boven bij het kijken naar Brother Nature. De setting waarin een schoonzoon to be wordt geintroduceerd in een grote familie met eigenaardige leden, waarin verbondenheid en tradities een grote rol spelen, is overeenkomstig.

De humor is ook wel vergelijkbaar. Heel melig in de dialoog en stuntelig op het visuele vlak. Ik hou er wel van. Van die flauwheid en droogheid in de conversatie. Ik hou ook van de fysieke humor, waarin de stunteligheid van de hoofdpersoon goed wordt uitgespeeld. Zeer vermakelijk. Leuke rol van Taram Killam.

Brother nature biedt niets nieuws onder de zon en is zeker vaker aanschouwd, maar ik blijf het leuk vinden en heb er hard om moeten lachen. Call me grazy.

Nee, absoluut geen productie met hoogstaande inhoud, maar desondanks wel erg grappig.

avatar van Aapje81

Aapje81

Een soort kleinere versie van Meet the Parents maar dan veel slechter. De humor is vooral afwezig. De personages zijn bijzonder vermoeiend en alleen Gillian Jacobs bekend van de serie Community is de moeite waard.

Erg zwakke film.

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Een komedie waarin een stel op vakantie gaat en waarvan de man zijn toekomstige schoonfamilie ontmoet bij een huisje aan het meer. Vooral de setting van dit huis is zo ongeveer het leukste wat deze film te bieden heeft. Het is een komedie die vooral uit flauwe humor bestaat waarin je onverwachts met een grove situatie wordt opgescheept de dood van Gill de vis was wel heel erg overdreven en waarin de personages in het algemeen niet echt leuk zijn. De humor werkte voor mij totaal niet, de hele gezicht op de buik grap was tenenkrommend en het zingen om te doneren was irritant. Had de hoop op even een leuk tussendoortje, maar dat was Brother Nature helaas niet.