• 9.373.383 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Steven DeGennaro

Met onder meer: Carter Roy, Alena von Stroheim en Chris O'Brien

Plot Found Footage 3D

"A New Dimension in Terror"

Een groepje filmmakers reist af naar een afgelegen boshut in Texas. Ze gaan er een 3D-film opnemen. De kwaadaardige entiteit uit hun film komt echter tot leven en al snel lijkt het erop dat de filmmakers onderdeel uitmaken van hun eigen film. Ze zullen nu moeten vechten voor hun leven en de entiteit moeten verslaan.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Shinobi

Shinobi

Teaser trailer: Found Footage 3D Official Teaser Trailer #1 (2D Version)

Lijkt me een leuke parodie op het found footage genre.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Als het beste in de teaser trailer zit, dan weet ik zeker dat ik hem beter ga vermijden.

avatar van Doom4

Doom4

zelfs geen parodie....gewoon oer en oersaai.

avatar van HorrorFan007

HorrorFan007

Hij is zo undereated

avatar van Rickyman

Rickyman

Uitstekende found footage, effectief en heel clichématig, maar dat is ook precies de bedoeling.

Achteraf toch wel blij dat ik 'm in het begin niet heb afgezet. Wat een einde zeg..

avatar van Corcicus

Corcicus

Ik dacht nu toch echt wel alle found footage horror gezien te hebben, maar vond toch nog deze op mijn pad. De eerste helft is, zoals wel vaker in dit subgenre, moeilijk om door te komen. De personages gedragen zich vrijwel allemaal storend tot irritant. De slachtpartij op het einde, had ik evenwel niet zien aankomen. Het 'rookmonster' was ook nog vrij fris en origineel te noemen. Al bij al niet slecht!