Genre: Actie / Drama
Thailand / Hongkong / Verenigde Staten
Geregisseerd door: Jean-Claude Van Damme
Met onder meer: Jean-Claude Van Damme en Claudia Bassols
Plot The Eagle Path
"Haunted by the past, his vengeance knows no limits."
Frenchy (Van Damme) is een man die verliefd wordt op een prostituee. Hij probeert haar bij haar pooier weg te krijgen, maar dit gaat niet gemakkelijk. Hij krijgt hulp van een vriend, een kreupele alcoholist en veteraan van de oorlog in Irak. Ook dit gaat niet altijd even gemakkelijk, aangezien deze vriend totaal niet te spreken is over de relatie van de twee...
Frenchy
Gareth
Customer
Olivier
eka81
je hebt gelijk, The eagle path heeft wat....Soldiers...of Soldier...is al vaak gebruikt voor een film
naam en klinkt goedkoop...overgens...Soldiers is al 3e naam voor deze film. Het begon met de naam Full love.
IceTigerGhost
Klopt volledig. Soldiers is een nietszeggende en zelfs ordinaire titel zonder uitstraling.
Lancher
- 1914 stemmen
Hij zal de naam wel veranderd hebben, omdat ze een naam willen die iedereen makkelijk in zich opneemt of makkelijker te vinden is in zoek machine's e.d. dingen.
Maar wanneer komt ie nou uit dan?
DiDa
Is nog niet bekend, de re-shoots zullen plaatsvinden in mei/juni....
Lancher
- 1914 stemmen
Heb ook veel 'The Eagle Path'. Die naam heeft tenminste wat!
eka81
volgens Dida zullen wat extra actie scenes in mei en juni worden geschoten.
hoe kan dan de releas op Play.com begin juni zijn.
moeten zij niet na de opname het een en ander niet doen....
DiDa
Idd, die releasedatum zal zeker worden aangepast. Ik verwacht een release eind 2012, begin 2013...
eka81
wat een gedoen. dit heb ik nog nooit met een film meegemaakt. hij is nu drie jaar bezig met deze film en wil hem maar niet uitbrengen.
ik hoop dat het goed wordt.
mrwhite
Hoe kan er hier nu al op gestemd worden ? Het is wel grappig dat de persoon die gestemd heeft Jean-Claude gebruikt als naam.
patrick17
Ik heb de trainer zitten bekijken en dat beloofd veel. Jean Claude komt op leeftijd
maar ik zie hem nog graag schitteren in een film.
Ik ben erg benieuwd naar deze film. Al duurt het wel ontzettend lang voordat de film
uberhaupt uitkomt...
patrick17
7.3 op IMDb. Dat vind ik tot nu toe geen onaardige score al zijn het nog maar
500 stemmen.
Ik hoop dat de film snel komt. Ben er toch benieuwd naar...
finalman
DiDa; waarom zijn er re-shoots nodig?
Was deze film niet positief bevonden?
DiDa
Klopt inderdaad. De film heeft gedraaid op het festival van Cannes in 2011. Daar werd de film zeer slecht beoordeeld. Het bleek 1 grote rommel te zijn. Van Damme probeerde namelijk een actiefilm te maken met daarin een boodschap die betrekking heeft op het milieu ed. Iets wat blijkbaar haaks op elkaar staat in de film en daarom dus totaal de verkeerde toon aanslaat.
Van Damme is vervolgens zelf bezig geweest om die "boodschap" stukken eruit te halen en er gewoon een actiefilm van te maken. Maar daarvoor zat er te weinig actie in de film. Het bleek een fiasco te worden. Van Damme heeft de film namelijk helemaal gemaakt met zijn eigen geld.
Toen kwam hij in contact met Stallone en heeft hij een rol gekregen in The Expendables 2. De producers van deze film (nogal grote namen in het circuit) hebben besloten Van Damme te helpen en zijn film The Eagle Path op te knappen dmv van re-shoots. Op 15 juli 2012 zullen de re-shoots beginnen met de volledige cast.
De film zal een andere titel krijgen namelijk Soldiers en zal dus een actiefilm worden.
jan14
Van Damme zal binnenkort beginnen met schieten de extra oorlog scènes aan zijn langverwachte en 2de directorial film soldaten (aka The Eagle Path).
finalman
Nogal een dure investering, me dunkt.
Het moet nogal een slechte film geweest zijn.
Als ik hem was, liet ik deze hier vallen en een nieuwe maken.
DiDa
Nogal een dure investering, me dunkt.
Het moet nogal een slechte film geweest zijn.
Als ik hem was, liet ik deze hier vallen en een nieuwe maken.
En toch vind ik de trailer vet. Het lijkt mij een goede film.
finalman
Mja, een trailer betekent eigenlijk niets hé
Zeker als ze ermee foefelen...
finalman
druk op 'meld misbruik' en klik op 'overig'.
Dan zullen ze het verwijderen.
Iron Maiden
eerlijk, waar blijf deze film?
zit er nu al bijna 4 jaar op te wachten, weet dat er scenes werden bijgeschoten maar het word toch wel tijd voor op z'n minst een nieuwe trailer!
DiDa
De opnames van de extra scenes zijn eind juli 2012 afgerond. De film ondergaat nu dus een nieuwe post-productie. De film zal nu zeker in 2013 uitkomen...
DiDa
Nieuwe screenshots van de oorlogsscenes:
Jean-Claude Van Damme - News: Exclusive: Soldiers' Additional War Scenes - jcvd-online.com
Iron Maiden
had ze ook al gezien op z'n facebook indd, denk dat dit word gebruikt voor een flashback scene?
DiDa
Idd, of in ieder geval de openingsscene...
DiDa
Van Damme heeft op zijn facebook nieuwe beelden geplaatst van de film. Het lijkt alsof de film nu eindelijk helemaal af is! Gaaf!
Lennert
Ik ben heel benieuwd, De teaser ziet er nu nog wat onsamenhangend uit, maar het lijkt er op dat de extra scenes (oorlogsmateriaal) de film echt zal helpen!
Iron Maiden
het word tijd dat deze film uitkomt zeg, wacht er al sinds 2009 op.
mrwhite
Het wordt idd tijd ! Denk niet dat ik ooit zo lang achter een film heb moeten wachten.

Sciencefictionfilm 'Bølgen' met Kristoffer Joner is zondag te bekijken op televisie

'Derry Girls'-bedenker terug op Netflix met nieuwe komedieserie

Disney+ onthult releasedatum voor tweede seizoen van bejubelde dramaserie 'Rivals'

‘Marty Supreme’ breekt record: succesvolste A24-film ooit wereldwijd