Genre: Actie / Drama
Thailand / Hongkong / Verenigde Staten
Geregisseerd door: Jean-Claude Van Damme
Met onder meer: Jean-Claude Van Damme en Claudia Bassols
Plot The Eagle Path
"Haunted by the past, his vengeance knows no limits."
Frenchy (Van Damme) is een man die verliefd wordt op een prostituee. Hij probeert haar bij haar pooier weg te krijgen, maar dit gaat niet gemakkelijk. Hij krijgt hulp van een vriend, een kreupele alcoholist en veteraan van de oorlog in Irak. Ook dit gaat niet altijd even gemakkelijk, aangezien deze vriend totaal niet te spreken is over de relatie van de twee...
Frenchy
Gareth
Customer
Olivier
IceTigerGhost
Humm... ok. Zoals verwacht heb je mijn vorig bericht weer niet echt begrepen. Laat ik het anders en eenvoudiger stellen: als ik zeg dat de score op imdb al veel beter is (wat zo is) en dat de film dan wel goed zal zijn, ben ik een meeloper met jou (voor mensen die jouw theorie volgen). Soit, ik ga u nog wat laten sarcasmen en u niet uit de waan halen dat je ergens een punt hebt.
DiDa
Van Damme heeft de film gepland voor 2011. Hij is de film weer aan het re-editen nadat de film slecht ontvangen was in Cannes. Als hij slim is maakt hij er een recht-toe-rechtaan actiefilm van. Want dat dramatische en filosofische geneuzel dat blijkbaar in deze film zit werd juist bekritiseerd in Cannes.
DiDa
Dat is nog niet bekend. Maar ik denk niet dat ze bij Cannes 2x dezelfde film vertonen. Reken maar gewoon op een dvd release.
IceTigerGhost
Die kans zit er dik in. Straks zien we hem eerder in The Expendables 2 dan in deze.
DiDa
Er is bevestigd dat er nog steeds geen distributor is in de USA die de film heeft gekocht. Het zou verder dus ook nog kunnen dat de film eerder in Europa uitkomt dan in de USA. Dat gebeurde ook met JCVD.
Q Jones
Wat een bullshit allemaal zeg dat het allemaal zo lang moet duren, ik wil gewoon weer een nieuwe film van Van Damme zien
DiDa
Waarschijnljk pas in 2011. Volgens de website van Van Damme volgt er binnenkort nieuws over The Eagle Path. Dus nog even afwachten...
steventje
Onze Jean-Claude zou een lichte hartaanval gekregen hebben op de filmset van zijn nieuwe film 'Weapon' en zou recupereren in Knokke.
Volgens een nieuwsbericht ontkend Vandamme dit op zijn officiële site maar ik kan die info nergens terugvinden :s
cm_punk
2011 komt ie uit onder Sony. Wanneer precies is nog niet bekend. Dat wordt weer naar de FRS of Bol.com
Eindelijk daar is tie dan: de eerste releasedatum voor The Eagle Path:
20 juni 2011 in de UK:
The Eagle Path [Blu-ray] [2009]: Amazon.co.uk: Jean-Claude Van Damme: DVD
Lennert
Zal wel ongeveer hetzelfde zijn bij ons in dat geval, al duurde het bij Universal Soldier: Regeneration ook enkele maanden later.
Ondanks alle slechte verhalen kijk ik er nog steeds naar uit in ieder geval.
Jashfan
Op 20-06 verkrijgbaar op Blu-Ray en Dvd in de U.K,dus zal de NL release niet langer daarna opzich wachten !!!
mrwhite
Deze staat al van 2008 op MM pffff en eindelijk is het bijna zover.
DiDa
Na al die verhalen over het re-editen en 5x aanpassen van de film ben ik benieuwd wat Van Damme ervan gemaakt heeft. Ik hoop niet dat producers de film uit handen van Van Damme hebben genomen. Meestal levert dat een fucked up film op zonder enige continuiteit in het verhaal....
cm_punk
Meestal? vertel... enige film die die zelf helemaal gemaakt was, was The Quest, en zo beroerd was die ook niet. Mensen praten graag de menigte na, en schamen zich voor eigen mening.
JCVD = still AWESOME!!!!
Iron Maiden
Van Damme heeft zelf ook delen van The Shepherd ge-edit, zoals het eindgevecht en dit is dan ook een hele slome vecht scene geworden.
DiDa
Daar gaan we weer. De releasedatum is weer uitgesteld.
20 juni 2011 wordt waarschijnlijk oktober 2011.....
DiDa
Op het VanDamme forum wordt nu zelfs door een zeer betrouwbare member gezegd dat hij uit goede bron heeft vernomen dat het zelfs 2012 kan worden.
Idd waarom??????
JacoBaco
YouTube - Behind Closed Doors - Episode 1 - Part 1 (WWW.JEANCLAUDEVANDAMME.INFO)
Vanaf 09:30 zegt hij er iets over.

Levensecht Netflix-drama 'Private Life' met Paul Giamatti maakt indruk

'The Investigation of Lucy Letby' gezien? Op Netflix vind je ook deze vergelijkbare documentaires

Waargebeurde film 'The Mauritanian' van Kevin Macdonald is woensdag op televisie

Netflix komt met 'Caught Stealing', maar Prime Video overtroeft met 'Roofman'