Genre: Actie / Drama
Thailand / Hongkong / Verenigde Staten
Geregisseerd door: Jean-Claude Van Damme
Met onder meer: Jean-Claude Van Damme en Claudia Bassols
Plot The Eagle Path
"Haunted by the past, his vengeance knows no limits."
Frenchy (Van Damme) is een man die verliefd wordt op een prostituee. Hij probeert haar bij haar pooier weg te krijgen, maar dit gaat niet gemakkelijk. Hij krijgt hulp van een vriend, een kreupele alcoholist en veteraan van de oorlog in Irak. Ook dit gaat niet altijd even gemakkelijk, aangezien deze vriend totaal niet te spreken is over de relatie van de twee...
Frenchy
Customer
Olivier
mrwhite
DiDa
Een aankondiging van de nieuwe release datum: 4 oktober 2011.
Hopen dat deze nu weer niet veranderd:
Eagle Path [DVD]: Amazon.co.uk: Jean-Claude Van Damme: Film & TV
jan14
Wanneer komt ie op DVD?
volgens mijn de 26ste deze maand kijk maar bol.com
blisteringdude
YouTube - Jean Claude Van Damme: Behind Closed Doors Episode 1 (1/3) In deze documentaire zie je dat Jean het er moeilijk mee heeft dat hij deze film maar niet afkrijgt.
Weer releasedatum ontwikkelingen.
Volgens officiele bronnen gaat de releasedatum van 4 oktober weer niet door. De film zou nu pas weer in 2012 uitkomen. Maar daarnaast zijn er ook websites die 4 oktober wel vermelden als release. Om gek van te worden. Just release the damn movie and get over it!!
DiDa
Ja hoor, we hebben weer een nieuwe releasedatum. Tel er maar een klein jaartje bij op.
30 juni 2012
DiDa
Misschien marketingtechnisch wel een goede datum. Precies tussen de release van Universal Soldier 4 en The Expendables 2.
Maar ik vind dat we nu wel lang genoeg hebben gewacht....Ik kan me niet voorstellen dat de film nu nog steeds in de montagekamer ligt.
Iron Maiden
Mwuah, met de film is alles mogelijk eigenlijk ;p
Ik vind het in principe alleen maar beter dat van Damme er nog even de tijd voor neemt, een film die eerst slechte reacties krijgt en vervolgens nog word opgepoetst vind ik alleen maar top, zodra je de film dan kan zien is het als nog het wachten waard.
Nieuws:
Er zullen re-shoots plaatsvinden voor The Eagle Path. De gehele cast is gister bij elkaar gekomen en er zullen een aantal nieuwe scenes opgenomen gaan worden in Bulgarije. Dan is de film waarschijnlijk definitief gerepareerd en zal een release snel volgen...
DiDa
Ik heb contact met een van de acteurs uit de film. Hij vertelde me dat de producenten en de schrijvers van The Expendables 2 de film uit handen hebben genomen om Van Damme te helpen er een goed lopende film van te maken. De re-shoots bevatten een aantal scenes waarbij Van Damme en zijn team zich midden in de oorlog bevinden.
DiDa
met wie heb je contact dan?
Josef Cannon (de donkere man in de rolstoel uit de trailer)
DiDa
Hij beweert dat door middel van de re-shoots het helemaal goedkomt met de film. En hij vindt het een eer om met Van Damme samen te werken. Hij is er echt van overtuigd dat de mensen die het roer hebben overgenomen ervoor zorgen dat het een goede film wordt...
Iron Maiden
kijk, dat hoor ik graag!
heb er ook het volste vertrouwen in, van Damme stelt me nooit teleur.
DiDa
Ondanks alle problemen die rond deze film zweven, kijk ik erg uit naar deze film. Nog meer dan naar The Butcher, Dragon Eyes en Universal Soldier 4.
eka81
wat ging er mis bij deze film. Ik heb een tijdje DiDa gevolgd, maar is me niet helemaal
duidlijk geworden. Deze film was in 2010 al klaar. Waarom brengt hij de film gewoon niet uit?
Iron Maiden
Film kreeg erg slechte recensies na screenings, vandaar dat aantal dingen overnieuw geschoten worden.
DiDa
Reshoots vinden plaats in April...Men wil nog wel proberen om de film dit jaar uit te brengen.
Rechtstreeks van JCVD's facebook:
Official JCVD news: TEP re-titled into SOLDIERS
The Eagle Path took longer than what I have expected but that is because I did some recent re-shooting with more ACTION scenes! The movie is going to be re-titled to "SOLDIERS".
Thank you for your patience...Soon, wait for its huge première! — JCVD
Iron Maiden
Ik had het ook al gelezen ja, jammer dat ze de titel hebben veranderd maar kan echt niet meer wachten tot deze uitkomt. Wacht nu al bijna 3 jaar op deze film, schandalig eigenlijk! ;p
eka81
mooi, ik kan niet wachten, minder drama en meer actie begrijp ik...
een Van Damme film mag een beetje drama hebben, maar het moet niet al te lang
duren, Er moet geknokt worden...
mrwhite
Het is idd jammer dat ze de titel veranderen ik vond het wel iets hebben nu krijgt het weer iets die je derickt doet denken aan één of andere goedkope b of c-film. Terwijl Van Damme toch veel tijd en aandacht in de film gestopt heeft.

Netflix komt met 'Caught Stealing', maar Prime Video overtroeft met 'Roofman'

Videoland voegt de geprezen Zweedse film 'Så som i Himmelen' toe aan het aanbod

Tip voor fans van de 'Outlander'-spin-off: de fantasyhitserie 'A Discovery of Witches' op Netflix

'All The Money in The World' van Ridley Scott dinsdag te zien op televisie