Genre: Drama / Thriller
Geregisseerd door: Baltasar Kormákur
Met onder meer: Diane Kruger, Dermot Mulroney en Rosanna Arquette
Plot Inhale
"One man, one chance, no rules."
Het stel Paul en Diane Stanton heeft een ziek dochtertje Cloe, dat een longziekte heeft. Paul werkt als advocaat en wil graag dat hun dochtertje snel geholpen wordt voordat het te laat is. De donorwachtlijst lijkt eeuwig te duren en het stel hoort van een arts dat een bekende van het stel 7 jaar op de wachtlijst heeft gestaan, maar er toen ineens vanaf was. Zo komen ze erachter dat deze bekende een transplantatie in Mexico gehad heeft. Paul gaat op zoek in het corrupte Mexico, naar de dokter die dit mogelijk kan maken. Ondertussen gaat het bergafwaarts met hun dochter Cloe. Paul stelt alles in het werk om een, illegale, donor te vinden voor hun dochter. Gaat het hun lukken om hun dochtertje te redden?
Paul Stanton
Arturo
Dr. White
Theresa
helleke
Net de trailer gezien, ziet er deftig uit.
Kga hem binnen enkele dagen bekijken.
antoine2212
Ondanks aardig wat toevalligheden is deze de moeite waard voor wie een spannende film met een mooi en goed dilemma kan waarderen.
jeuletaxi
Deze film viel me echt heel erg mee, had er eigenlijk niks van verwacht.
Buiten alle toevalligheden niet meegeteld was dit een zeer spannende film die van begin tot eind goed wegkijkt en ook boeiend is met de nodige actie.
Dus wat mij betreft zeker een aanrader!!
silversurfer
matig + als je de trailer ziet lijkt het meer op een thriller/actiefilm in plaats van een drama
SaNDuTjE
Prima film die nog best spannend is ondanks de plot-omschrijving en waarin goed geacteerd wordt. Jammer van het kleine rolletje van Kruger want daar had ik na Inglourious Basterds toch wel wat meer van willen zien.
Zeer aardige film met een goed einde.
RickZ
Dramathriller over ongeneeslijk ziek kind en haar vader die in actie komt, onderhoudend, vlot met de nodige actie, einde okee.
Nasty
Heel aardige film .
Verwachte er eigenlijk niet al te veel van , maar verraste me toch op een positieve manier .
Een toch wel spannend verhaal zorgt er voor dat je mee gaat leven met het echtpaar dat zeer ver gaat om het leven van hun dochter te redden .
Daar bij nog aan het eind een toch wel zeer verrassende wending .
3,5 *
MarkB
Heel aardige film .
Daar bij nog aan het eind een toch wel zeer verrassende wending .
3,5 *
Same here
madelon25
Prima film, vond hem niet op John Q lijken en prima zo niet verrassend einde.
bounze
Beschrijving klopt geen bal van dit is WEL de goede:
Het stel Paul en Diane Stanton hebben een ziek dochtertje Cloe, die een longziekte heeft. Paul werkt als advocaat en wil graag dat hun dochterje snel geholpen word voordat het te laat is. De donor wachtlijst lijkt voor eeuwig te duren en het stel hoort van een arts dat een bekende van het stel 7 jaar op de wachtlijst heeft gestaan, maar er toen ineens vanaf was. Zo komen ze erachter dat deze bekende een transplantatie in Mexico gehad heeft. Paul gaat op zoek in het corrupte Mexico naar de dokter die dit mogelijk kan maken. Ondertussen gaat het bergafwaarts met hun dochter Cloe. Paul stelt alles in het werk om een , illegale, donor te vinden voor hun dochter. Gaat het hun lukken om hun dochtertje te redden?
Aangepast (en de taalfouten er uit gehaald).
Voortaan kun je het zelf corrigeren door op de Corrigeren tab te klikken.
Waku
Broeierige en degelijke thriller.
De kracht zit hem vooral aan het einde met een best wel conronterend dilemma.
Geen topper maar verder goed te behappen film.
3.5*/3.5*
mr.oedels
mooie film vooral het einde is een mooi slot, de film was voor de rest niet echt bijzonder maar het dillemma op het einde zet je aan het denken en maakt het toch een goede film
tevelenco
Onbekende maar boeiende film met een interressant verhaal.
Het verhaal begint goed maar wordt daarna een beetje rommelig.
Vooral het zoeken naar de dokter vond ik wat wazig.
Maar nadat deze gevonden is wordt de film steeds spannender.
Als je wilt weten of dit lukt moet je de film zelf maar gaan bekijken.
annakin
film kijken zeker lekker weg. Zat een goed onderwerp in, en deze film scoort bij mij een voldoende omdat: er op het eind dilemma komt en dat laat je toch ff denken.
Maja daar is het ook mee gezegd, meer als 3 sterren is teveel voor deze. Acteer prestaties van de advocaat zijn vaak ver onder de maat. En zoasl vaker aangegeven, teveel toevalligheden. Verhaal brak te snel open, en ging opeens in hoog tempo vooruit.
Leuke film voor als je echt niets te doen hebt, maar meer niet.
Banjo
- 2032 berichten
Ik vond het niet een slechte film hoor!
maar echt interessant of boeiend vond ik m ook niet...
2 1/2 ster
MirzaBabar
Vind dit een zeer goede film. Geen moment heeft hij verveeld. De film sleurt je mee in het verhaal en zeer goed einde, zet je echt aan tot denken.
4.0
cri cri
Vond het geen slechte film , ook de verhaallijn was best goed, kwam alleen een heel koel einde.
erpunited
Goede film. Je kwam lekker in het verhaal. Op het begin is het matig maar je wordt meegenomen in de film. Het acteerwerk is goed. Het einde is goed en zorgt ervoor dat je na gaat denken in de film. Je gaat met het personage meedenken. Het is geen superfilm die je moet hebben gezien maar wel een goede film die leuk is om een keer te kijken.
footlockers
Het was een zeer indrukwekkende film. Je verlies op geen enkel moment in de film je aandacht. Alleen is er een ding wat niet goed is afgesloten in de film, namelijk er is uiteindelijk niks meer verteld over die opnamen...,,,
gauke
Thriller/drama die/dat veelbelovend begint. Echter zodra Paul, de hoofdpersoon, in Mexico is krijgt het script helaas vergezochte en zeer onwaarschijnlijke wendingen. En dat is jammer want de film kent spannende elementen.
Catwoman1986
Net gekeken en ik vind het een erg goede film.
Eerst krijg je het idee dat het qua ethische kwestie best meevalt omdat ze organen zouden gebruiken van mensen die waren neergeschoten etc., tot blijkt dat ze er dus gewoon mensen voor ombrengen als het wat sneller moet gebeuren.
Walgelijk dat ze hem dat niet vertelden en het ook nog zo deden overkomen dat dat zijn eigen schuld was omdat hij te snel organen wilde hebben.
Erg goed einde wel, je blijft er nog wel even over nadenken!
JPTV
Sterke film,
goed verhaal, iets om over na te denken...
en toch lekker spannend, lekker vlot en enkele aardige verrassingen.
Zo het zou je maar overkomen...
daslekker
mooie film met een bite...
moest gelijk aan de film Gone baby gone denken..waar een man vasthoudt aan zn principes en daarmee alles verliest omdat het leven zich nu eenmaal niet aan de regels houdt...
helleke
Goeie en spannende film met een ietwat verrassend einde.
De acteerprestaties waren ook in orde.
Een verdiende 3,5 sterren.

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song

Brødre