• 9.377.028 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Australië

Geregisseerd door: Rupert Glasson

Met onder meer: Robert Taylor, Lisa Chappell en Terry Camilleri

Plot Coffin Rock

"Be careful what you wish for."

Rob en Jess, een gelukkig gehuwd stel, proberen nu al drie jaar om zwanger te raken. Jess wordt wanhopig. Tijdens deze fase drinkt ze en komt ze een jonge vreemdeling, Evan, tegen en besluit om met hem naar bed te gaan. Als Jess ontdekt dat ze zwanger is geraakt door Evan, raakt ze in paniek.

avatar van Maartjeee7

Maartjeee7

Helemaal niet wat ik verwacht had.

Ik kan absoluut niet tegen dierenleed!

Hou van spannende films maar deze was gewoon gestoord.

Verrassend aardige B-film ,lekker relaxed om te kijken .aan het eind wel een beetje voorspelbaar . Word tijd dat ze een dode eens dood laten in films.

avatar van Piratje

Piratje

Een vrij realistisch dramatisch verhaal dat rustig op gang komt en dan in de tweede helft openbarst tot een spannende thriller.

Regisseur Rupert Glasson maakt gebruik van opvallende close-ups die het verhaal nog aantrekkelijker maken.

De acteurs spelen opperbest en leven volledig in hun rol.

Misschien dat het slot té heftig gruwelt. Een beter verhaal was hier beter en gevoeliger gepast naar het laatste beeld van Rob die, op de leuning, wellicht ineens, hoe positief ook, voor een blijvend vraagteken van vertrouwen blijft zitten tov van zijn vrouw Jess. Ook de vriendinnen houden afstand met een vraagteken.

Omwille van de mooie opbouw van het verhaal, een prachtige story en de uitstekende vertolking is deze film een aanrader en voor mij een 3,5* waard.

avatar van vampyrmaiden

vampyrmaiden

Ik ben blij dat er is opgemerkt in de berichten dat er dierenleed in voorkomt. Ik kan er nl ook niet tegen, ook niet als het fictie is, en zal deze film dus niet bekijken, bedankt Maartjeee7