• 9.373.034 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Australië

Geregisseerd door: Rupert Glasson

Met onder meer: Robert Taylor, Lisa Chappell en Terry Camilleri

Plot Coffin Rock

"Be careful what you wish for."

Rob en Jess, een gelukkig gehuwd stel, proberen nu al drie jaar om zwanger te raken. Jess wordt wanhopig. Tijdens deze fase drinkt ze en komt ze een jonge vreemdeling, Evan, tegen en besluit om met hem naar bed te gaan. Als Jess ontdekt dat ze zwanger is geraakt door Evan, raakt ze in paniek.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

In België binnen enkele dagen in de videotheek !

avatar van playah26

playah26

Hmm de trailer kan me nog niet echt boeien, lijkt me een weer een slappe low budget film.

Ga de film vd week wel een keertje kijken.

avatar van Leila85

Leila85

Vernieuwende verhaallijn, realistisch... een 3 waard

avatar van Drakkuz

Drakkuz

Heb de film net bekeken ongeloofwaardig verhaal, vooral het gedeelte wat in haar kantoortje afspeelt met Evan. En waarop de verdere film in zijn geheel gebaseerd is.

Erg ver gezocht allemaal.

Hier had veel meer van gemaakt kunnen maken.

avatar van pampie

pampie

Drakkuz schreef:

Erg ver gezocht allemaal.

Hier had veel meer van gemaakt kunnen maken.

Helemaal mee eens, en het acteerwerk van die zogenaamde Evan is onder de maat.

Matig filmpje maar ook weer niet erg slecht.

avatar van mixmaster

mixmaster

redelijke thriller met aardig acteerwerk .

simpel verhaal en simpele uitwerking.

er had meer in gezeten , van de makers van wolf creek , die was vele malen beter.

avatar van Asiamania(c)

Asiamania(c)

allemaal ver gezocht! Een film met springende hormonen. Ik had deze film zelfs onder drama kunnen rekenen... En ik hou niet eens van drama!!!!!

avatar van stinissen

Gewoon een redelijke thriller/drama en daar is niets mis mee , alleen klopt het land van de film niet ik zag het uit de cast , McLeod's Daughters moet zijn dus UK | Australia .

avatar van whoooohooo

whoooohooo

wel leuk om eens iets anders te zien als een amerikaanse thriller.

Helemaal geweldig vond ik het niet, maar echt heel slecht ook weer niet. Gewoon een hap-slik-weg-film.

avatar van Joera

Joera

Ik heb deze film gister gezien. Erg jammer want ze hadden er zeker meer van kunnen maken. Ik vond dat jochie echt zo ontzettend irritant. Ik vond erg weinig spanning in de film zitten.

Al met al niet echt aan aanrader.

avatar van pietermi

pietermi

Ik vond de film wel spannend.

Een duidelijk verhaal, wel voorspelbaar.

avatar van Maartjeee7

Maartjeee7

Helemaal niet wat ik verwacht had.

Ik kan absoluut niet tegen dierenleed!

Hou van spannende films maar deze was gewoon gestoord.

avatar van Joera

Joera

Dierenleed? Denk je werkelijk dat hij die kangaroe heeft dood geslagen?

avatar van Maartjeee7

Maartjeee7

Pfff ik snap ook wel dat het niet echt is!
Maar al is het nep hou ik er nog niet van hij slaat hem in de film toch dood? Nou daar kan ik niet tegen.
Ik geef alleen mijn mening dus als je een discussie wil doe dat ergens anders,

avatar van erpunited

erpunited

Ik vond de film traag op gang komen. Het verhaal is matig. Maar redelijke thriller/drama

avatar van char

char

Pfft...heb hem halverwege afgezet....zo slecht...

avatar van JeffreyV

JeffreyV

Een matige film. Niet slecht, maar ook niet echt goed.

Het duurde lang voordat het spannend werd.

2 sterren voor de spanning op het einde van de film.

Verrassend aardige B-film ,lekker relaxed om te kijken .aan het eind wel een beetje voorspelbaar . Word tijd dat ze een dode eens dood laten in films.

avatar van legs1968

legs1968

Wat een slecht film. Heb deze halverwege uitgezet, zonde van mijn tijd

avatar van Noodless

Noodless

Degelijke opbouw, voldoende spannend zonder al te veel bloedvergieten en een slotscène die eigenlijk wel past bij de film. Wel voorspelbaar. 6,5/10

avatar van notsub

notsub

Dit is een matige film. De aandacht erbij houden lukte nog wel, maar indruk maken is toch wat anders. Evan wordt niet overtuigend neergezet en je ziet dat het een goedkope productie is, waar weinig creativiteit in is gestoken. Het verhaal loopt wel lekker door en het duurt allemaal niet te lang. Als tussendoortje is het leuk, maar ik ben bang dat ik deze zo weer ben vergeten.

avatar van Tarkus

Tarkus

Redelijk goede thriller.

Een onderhoudende film is dit wel, geen hoogstaande cinema, maar vervelen zal je je niet bij deze prent.

Goede vertolkingen en een goed verhaal, meer moet dat niet zijn.

avatar van Piratje

Piratje

Een vrij realistisch dramatisch verhaal dat rustig op gang komt en dan in de tweede helft openbarst tot een spannende thriller.

Regisseur Rupert Glasson maakt gebruik van opvallende close-ups die het verhaal nog aantrekkelijker maken.

De acteurs spelen opperbest en leven volledig in hun rol.

Misschien dat het slot té heftig gruwelt. Een beter verhaal was hier beter en gevoeliger gepast naar het laatste beeld van Rob die, op de leuning, wellicht ineens, hoe positief ook, voor een blijvend vraagteken van vertrouwen blijft zitten tov van zijn vrouw Jess. Ook de vriendinnen houden afstand met een vraagteken.

Omwille van de mooie opbouw van het verhaal, een prachtige story en de uitstekende vertolking is deze film een aanrader en voor mij een 3,5* waard.

avatar van vampyrmaiden

vampyrmaiden

Ik ben blij dat er is opgemerkt in de berichten dat er dierenleed in voorkomt. Ik kan er nl ook niet tegen, ook niet als het fictie is, en zal deze film dus niet bekijken, bedankt Maartjeee7