• 9.372.496 stemmen

Geregisseerd door: Anurag Kashyap

Met onder meer: Nawazuddin Siddiqui, Vicky Kaushal en Sobhita Dhulipala

Gesproken taal: Hindi en Engels

Plot Raman Raghav 2.0

Het verhaal volgt het leven van de seriemoordenaar Ramanna in het hedendaagse Mumbai. Hij is geïnspireerd door een beruchte seriemoordenaar uit de jaren 60, genaamd Raman Raghav. Zijn vreemde obsessie met Raghavan, een jonge agent, blijft groeien, als hij hem zonder zijn medeweten volgt. Dit leidt tot situaties waarin de mannen oog in oog komen te staan .

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

Begon voor mij boeiender dan het uiteindelijk eindigde - zodra de geweldige Nawazuddin Siddiqui in beeld was als de moordenaar had de film mijn volledige aandacht, maar het verhaaltje rond de politieagent interesseerde me een stuk minder. De film duurde daarmee erg lang.

Waardoor de film toch nog bij mij op een 3,5* uitkomt is het gegeven dat ze dit binnen 20 dagen op tal van locaties in de sloppenwijken hebben gedraaid. Niet altijd fijn voor de acteurs - ik las dat Siddiqui drie keer ziek is geweest - maar het geeft de film wel een hele fijne dynamiek en energie. Lekkere technodreun op de soundtrack ook.

3,5* dus.