Genre: Actie / Avontuur
Releasedatum: 16 november 2017
Bekijk via Netflix
Bekijk via HBO Max
Plot Justice League
"You can't save the world alone."
Geholpen door zijn hernieuwde geloof in de mensheid en geïnspireerd door de onzelfzuchtige Superman, werft Bruce Wayne (Batman) zijn nieuwe kompaan Diana Prince (Wonder Woman) om een nog grotere vijand onder ogen te komen. Batman en Wonder Woman werken snel samen om meer rekruten te krijgen voor deze strijd. Maar ondanks deze helden (Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash) is het misschien al te laat om de aarde te redden van een grootse aanval.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Justice League (MusicMeter)
- Kijk op Netflix
Alfred
Martha Kent
Queen Hippolyta
Bakema NL
Laat dit aub een geweldige film worden.....want het is wederom een natte droom die kan uitkomen.
DVD-T
Comic-con trailer.
Justice League Official Comic-Con Trailer (2017) - Ben Affleck Movie - YouTube
Lijkt een stuk lichter in toon te gaan worden dan Batman v Superman.
Nicholas
Er zit zowaar een leuk stukkie back and forth tussen WW en Batman in. Zeldzaam in de superheldenfilms van tegenwoordig.
Vanaf 16 november 2017 in de bioscoop (Warner Bros)
christian
Met Zack Snyder als regisseur, is de kans erg klein.
Geef het eerst een kans of wacht de recensies even af vooral je commentaar geeft.
Zwolle84
Ik hoop vooral dat dit minder slecht dan B v S wordt, maar de eerste trailer valt niet bepaald mee. Weer van die niet-grappige humor, saaie dialogen en flauwe muziekkeuze.
Maar het is nog maar een eerste trailer, wellicht komt het nog goed.
pdonidvie
- 1971 stemmen
En dat weet je nu al ? ben je helderziende ?
Kom op, man. Zowel Man Of Steel als Batman v Superman waren teleurstellingen, deel drie gaat niet ineens een meesterwerk worden, he. Deze filmserie kampt met een slechte fundering en een slechte kapitein in de vorm van Zack Snyder.
Vind het gewoon niet goed dat mensen voorbarig gaan lopen roepen, als je dat nou bij een regisseur doet zoals David DeCoteau dan geef ik je 100% gelijk.
Matt81
Manman, Snyder haalt heel de Batmangedachte om zeep. In de eerste foto's van JL is de batmobile verworden tot een soort ubertank vol bepakt met machinegeweren. Ongetwijfeld bestuurd door Rambo Batman. Wat een treurnis.
MishimaH
Trailer gezien. Lijkt mij niks. Ben Aflik is gewoon geen goede Batman.
catdog
- 2024 stemmen
Na wat hij heeft meegemaakt met Doomsday en de waarschuwing van Luthor is hij toch dom om het niet te doen? De 'Batman-is-een-killer' arc werd aan het einde van BvS afgesloten. Dit lijkt me puur tegen buitenaards kwaad.
Matt81
Voor Rambogedoe nemen ze maar iemand anders. Batman is stealth.
kleintje 2
Nieuwe trailer in aantocht
Justice League Sneak Peek #1 (2017) | Movieclips Trailers - YouTube
Deze zaterdag.
kleintje 2
Net de nieuwe trailer gezien. Niet de beste trailer die ik ooit gezien heb, maar wel oké. Als dit me niet had overtuigt zou ik met DC zijn gestopt. Gelukkig heeft het me nog net kunnen overtuigen.
Nogal saai en standaard. Weinig vertrouwen in dit project. Alleen de losse Batman film lijkt me iets om naar uit te kijken bij DC.
Jokkie
Batman is de enige reden dat ik deze film ga kijken. Lijkt mij jammergenoeg weer een standaardfilm na het zien van de trailer. Ben wel zeer benieuwd naar die veldslag in de trailer
catdog
- 2024 stemmen
Heerlijke trailer natuurlijk. De effecten van The Flash zien er fantastisch uit! Laat dat maar weer aan Snyder over. Ook fijn hoe de Knightmare visioenen uit Batman v Superman inderdaad een voorloper bleek van deze film met de Parademons. Ben benieuwd hoe die twee films samen zullen gaan vallen in een binge-watch.
Hyped! Aquaman die meesurft op de Batmobile!
Uier
- 2006 berichten
Vind het maar een hoog Marvel gehalte hebben. Het enige wat duister lijkt is het gebrek aan kleur.
JacoBaco
Speelduur 'Justice League' onthuld: een lange zit | Filmtotaal filmnieuws
Mijn hemel, bijna 3 uur.
Daar zit ik echt niet op te wachten. Waar is de tijd gebleven dat dit soort films gewoon met 2 uurtjes klaar zijn?
Nicholas
Er moeten te veel plot points verwerkt worden. De JL moet eerst nog samen worden gesteld, daarna krijg je de onvermijdelijke herrijzenis van Superman en daarna gaat de hele meute nog op de vuist met een hoop baddies.
Lancher
- 1914 stemmen
Wat een haat hier. Zou ik dan maar is wat positief zeggen over de trailer, je ziet is een keer niet alle vijanden e.d. Je ziet de Justice League, actie, hoe het er uit ziet, wat humor et cetera.
Persoonlijk denk ik dat deze film erg tof gaat worden. Batman VS Superman bijvoorbeeld was/is nou ook niet het makkelijkste verhaal om, om te toveren tot een film.
Alleen eerst nog Wonder Woman en daar kijk ik zeker wel naar uit. Sowieso dit jaar in het algemeen een tof jaar weer voor films.
Rvdz
Zack Snyder Steps Down From 'Justice League' to Deal with Family Tragedy Joss Whedon (The Avengers) neemt het roer over voor wat laatste reshoots.

Ben Affleck greep door 'Justice League' naar de fles: 'Slechtste ervaring met een bedrijf ooit'

28 Years Later: The Bone Temple
Horror, 2026