Astro Boy (2009)
Met onder meer: Freddie Highmore, Nicolas Cage en Donald Sutherland
Releasedatum: 3 februari 2010
Plot Astro Boy
"Have a blast."
De film speelt zich af in de futuristische stad Metro City, waar Astro Boy (Freddie Highmore) is ontworpen door een briljante wetenschapper, die de robot met superkrachten ontwierp na het overlijden van zijn zoon. Astro Boy is dan ook naar zijn gelijkenis ontworpen. Echter, omdat de robot niet kan voorkomen dat zijn geestelijk vader het verdriet van zijn overleden zoon vergeet, loopt Astro Boy weg. Na een gevaarlijke tocht zal hij toch moeten terugkeren om de wereld, die wordt aangevallen door ruimtewezens, te behoeden van de ondergang.
Dr. Tenma (stemrol)
Sludge (stemrol)
Ham Egg (stemrol)
Zog (stemrol)
Adrenal
Astroboy is misschien wel de grootste manga-klassieker, ik heb er zelf één boekje van maar ik vind er eigenlijk maar weinig aan.
Coco111
amerikanen moeten er weer van maken ja.......
straks gaan de kids hier nederland over astro boy ik zie het al voor me
mathias265
ik vind het toff dat freddie highmore de stem van astro doet, ik zou de film zeker wel eens moeten zien, maar dis ni da ik er echt naar uit zie hoor, als hem eens op dvd komt huur ik hem wel eens een keer
Meneer Bungel
Ik zie toch liever Fallout boy in combinatie met Radioactive Man... Up and atom!
m1701
Erg leuke (kinder) film
Grappig verhaal, leuke wending in de film
Graphics waren ook super mooi!
Zeker de moeite waard om te kijken!
cyberdad
Niet origineel omdat het een kruising lijkt tussen A.I. en Wall-E, maar toch een zeer vermakelijke film
N00dles
Astroboy stamt uit de jaren '50 dus het is eerder andersom.
ken1976
Ik had veel van deze film verwacht, met name de aktiemomenten!!
ik moet eerlijk zeggen dat ie tegenviel, de special effects waren aardig, vooral de snelheid zat er aardig in.... Maar toch ontbrak er .naar mijn mening wel iets en dat is AKTIE....
Ik had veel meer gevechten willen zien met Aliens of monsters....helaas, het gaat meer om het verhaal ....wel leuk om nicolas cage en donald sunderland te horen !!
Ik geef deze film toch nog wel 3 sterren, maar dat komt omdat hij goede special effects had,..... Kortom het had een topper kunnen worden als er wat meer aktie in zat!! Ik denk wel dat kinderen hem super vinden!!!
You_bastard
Ben het helemaal met ken1976 eens ik miste ook de humor in deze film.
De klasieke anime versie zat er vol mee wat de evenwicht hield met de drama.
Ook 3 sterren van mij maar had wel beter gekund
pardalis
Toffe film, Beetje diepgaander dan alle andere animatiefilms.
Heb er best van genoten, Het gebrek aan actie heeft mij niet gestoord. Integendeel.
verdiende 3.5
De moeite waard, vooral door de sympathieke personages en het leuke script. De animatie is degelijk maar niet heel erg bijzonder; veel detail is er niet. De aktiescenes zijn daarentegen wel erg spectaculair. Van de prima stemmencast doet vooral Donald Sutherland het erg leuk als megalomane bad guy. Al met al iets beter dan de meeste hedendaagse animatiefilms, vooral door de geslaagde emotionele lading, maar net geen topper.
davidov
Vond hem zelf eigenlijk sterker en interessanter betreffende verhaal maar ook design dan Pixar's laatste film Up.
Sjoerdow
Animaties zijn niet altijd even mooi, maar het verhaaltje is wel weer lekker vermakelijk net als alle andere animaties in deze categorie.
Toch een vermakelijk filmpje. Zéker niet het niveau van Up, eerder Monsters VS Aliens.
3,5 sterren lijkt mij dik in orde
Fietsband
Leuke film, maar wel een van de slechtere animatiefilms die ik gezien heb.
erreper
Helaas een onoriginele en voorspelbare film die het ook al niet moet hebben van de graphics. Dit hebben we allemaal al eens gezien, maar dan veel beter.
Betamax
Heb deze film een paar dagen geleden gezien.
Mooie animaties en een aaridge humor.
Geen topper maar voor een keer wel een leuke film.
Insignificance
Beetje suf hier en daar, zowel qua verhaal als design. Nicholas Cage heeft een vervelende stem, Sutherland werkt stukken beter. De actie momenten zijn wel best gaaf gemaakt (de robot games!) en maakt het uiteindelijk ook wel tot een aanvaardbare zit.
IcU
Leuk geanimeerd, maar een ongekend waardeloos verhaal vol clichés en slechte dialogen, zelfs voor een tekenfilm.
Charlie Cheese
- 1936 stemmen
Waarom krijgt deze film zo'n hoge waardering? Het verhaal is zo standaard als het maar kan, de grappen zijn zo oud en ook de stemmen zijn niet erg goed.. (zeker voor zulke acteurs)
En WTF was dat voor een einde
Het ziet er alleen wel aardig uit allemaal.
Oordeel: Matig
RipCurl
Vroeger wel eens de tekenfilms van Astroboy gezien en kon het als kind wel waarderen. In het kader van alle remakes die er momenteel zijn had ik toch wel wat verwachtingen van deze film, zeker gezien de voice acting cast. Maar wat was dit een teleurstelling. Nicholas Cage was redelijk slecht als vader, maar het leek wel of Donald Sutherland gewoon iets op zat te dreunen waar hij niet echt veel zin in had. Het kon me echt niet overtuigen. Daarnaast was het verhaal gewoon weer eentje uit een dozijn en hadden ze beter gewoon snel over kunnen gaan op hetgeen waarvan de meeste Astroboy echt kennen. Helaas begon dat pas eigenlijk de laatste 10 seconden. De humor was...ehm...zat er wel humor in eigenlijk?!?
Chattingforum
Zelf heb ik nog nooit de serie gezien van deze film maar door deze film te kijken krijg ik er wel echt zin in om ze te kijken. Ze geven me zeg maar het gevoel wat ik mijn hele jeugd al mis, vriendschap/vrijheid en begrip, plus der is aardig wat shota:) Ik vind niks mis met dit verhaal. Het is grappig soms en lekker standaard. Zeker wel een 5 waard.
Superheld voor de kleintjes.
Want in tegenstelling tot de gemiddelde Pixar, valt er hier voor volwassenen weinig te halen. Toch is deze formulefilm over een robot met superkrachten behoorlijk onderhoudend en voorzien van een paar mooie animaties.
Redelijk.

'Dawson's Creek'-ster James Van Der Beek op 48-jarige leeftijd overleden

Veelbesproken verfilming van 'Wuthering heights' nu te zien in de bioscoop

Sciencefictionfilm 'Bølgen' met Kristoffer Joner is zondag te bekijken op televisie

'Derry Girls'-bedenker terug op Netflix met nieuwe komedieserie

Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole