• 9.374.673 stemmen

Geregisseerd door: Thomas Mignone

Met onder meer: Brittany Snow, Josh Janowicz en Marcus Giamatti

Plot On the Doll

"Do You Wanna Play?"

Jaron, bijgenaamd Jizz, past voor zijn werk seksadvertenties aan zodat ze publiceerbaar zijn. Hij heeft een bijzondere band met een meisje dat in de seksclub van dezelfde zaak als hij werkt en hij wil haar helpen uit het wereldje te stappen. Balery is een jonge prostituee die een cliënt heeft met een boel geld, maar geen respect. Wanneer zij Jaron weer in de zaak ontmoet, doet ze Jaron een gevaarlijk voorstel dat hij in eerste instantie afwijst. Ondertussen rijden Chantel, een prostituee, en Wes, haar chauffeur, door de straten van de stad, op zoek naar geld en geluk. Ook de scholieres Melody en Courtney komen in contact met deze onderwereld, en wel door de dubieuze inzet van één van hun leraren. Uiteindelijk zullen al hun paden kruisen...

avatar van gotti

Je zal d'r maar liggen...

avatar van RickZ

RickZ

Dramafilm over misbruikte kinderen. Als je van dit soort drama's houdt zal je deze film wel goed vinden, maar mijn smaak is het niet...

avatar van handelaar

handelaar

bitte, noch einmal spritzen!!

gezien de lage score op IMDB heb ik deze nog even links laten liggen.

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

Wisselvallig. Het begint alvast erg sterk met een paar visueel aardige hoogstandjes, waarvan er één als een soort rode draad door de film loopt, helaas wordt daar weinig mee gedaan. Dan krijgen we te maken met tijdsprongen, verschillende (maar uiteindelijk overlappende) verhaallijnen à la 'Crash' en na een tijdje een vrij saai wordende artistieke benadering, bijvoorbeeld erg veel saaie up-close shots van de personages (waarbij de vrij kleurloze invulling niet meehelpt) en veel geklets. Hadden ze gerust een 80-minuten film van kunnen maken. Gelukkig herpakt de film zich na dat mindere stuk nog wel met wat straffe scenes (de poster hier is wat dat betreft veelzeggend!) en een flinke toename qua tempo en spanning, maar loopt het op het einde net iets teveel (op ongeloofwaardige wijze) uit de hand.

Een krappe 3,5*.

avatar van Fryce

Fryce

Heerlijk duister, plakkerige sfeer. Zit een goed ritme in deze film, en er word overtuigend gespeeld. Ik hou wel van dit rauwe soort films, waarin vriendschap en vertrouwen een belangerijke rol spelen. Vond de conversaties ook erg prettig om te volgen.

avatar van xxc

xxc

Ik heb deze film vooral uitgekozen toendertijd vanwege Brittany Snow. Wat een mooie meid is dat toch.. Ook hier in, waar ze eigenlijk niet echt 'mooi' gemaakt word, ziet ze er goed uit. En in acteren is ze ook absoluut niet de slechtste.

Ja de film.. Ik vond hem eigenlijk best wel tegenvallen. Het mooiste en sterkte van de film vond ik het verhaal van Melody en Courtney.. De rest kwam allemaal iets te saai en te overdreven over. Het verhaal is overigens best overtuigend.. Ik geloof best dat er in Amerika er zo een heleboel rondlopen en zulke dingen meemaken.. (Niet alleen in amerika overigens).

Het verhaal van Balery, Brittany Snow, vond ik niet helemaal kloppend overkomen.. Als je de kans hebt om 11.000 € te krijgen, dan neem je dat toch gewoon? Dan ga je dat toch niet geven aan een meisje die je nog nooit gezien hebt?

En het verhaal zelf is ook bijzonder zwak.. Ze willen die man bestelen, omdat zij vind dat hij denkt dat hij boven haar staat, dat hij meer is.. Misschien dat dat bij zijn 'rol' hoort? Nee, ik weet het niet.. Voor mij kwam het niet helemaal juist over.

Leuk om een keer gezien te hebben, maar aan de andere kant ben ik ook opgelucht dat ik er vanaf ben.

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Pfff... zwakke film!

Je krijgt 3 verhaallijnen voorgeschoteld die eigenlijk stuk voor stuk boeiend zouden kunnen zijn, maar die door de matige uitwerking gewoon saai overkomen. Verder miste ik toch ook de duistere en grauwe sfeer van de seksindustrie, mede door de nogal zwakke camerabeelden.

Ten slotte vond ik ook dat de 3 verhaallijnen nogal simpel met elkaar in contact kwamen: dat had naar mijn mening toch ook beter gedaan kunnen worden...

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Prettige film om te zien, goed gefilmd en telkens denk je waar blijft die climax, die was idd minder.

Heb met plezier gekeken.

avatar van BBarbie

BBarbie

Beetje stuurloos mozaïek over jonge mensen, die in de seksindustrie werken of dat ambiëren. Het verhaaltje over de beide scholieren en hun leraar is wel aardig; vooral de plagerige manier waarop ze hem proberen te verleiden. De beide andere verhaallijnen stellen niet veel voor. De wijze waarop de drie verhalen bij elkaar gebracht worden, komt geforceerd over. Net aan een voldoende.

avatar van Phantasm

Phantasm

Ik vond het een beetje een aparte film. Je moet ervan houden.