• 9.373.168 stemmen

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Craig Sheffer

Met onder meer: Michael Clarke Duncan, Jennifer Esposito en Ron Livingston

Plot American Crude

Jarenlang was Johnny een succesvolle bedenker van bedrijfsregelingen die hem zouden helpen om de 'Amerikaanse droom' te verwezenlijken. Tot de nacht dat hij een vrijgezellenfeest geeft voor zijn beste vriend. Nu, nog voor deze knettergekke nacht voorbij is, zijn al zijn plannen om een nacht seks te hebben, één voor één gecrasht. Dit omdat verschillende excentrieke karakters zijn pad kruisen, zoals een transseksuele prostituee, een van huis weggelopen maagd, een ex-gevangene en een pornokoning.

avatar van De Nederlander

De Nederlander

Bepaald soort Humor is het.. maar wel de moeite waard om het te zien.

avatar van dope

dope

• 20058 stemmen

Had meer verwacht met deze cast, meer dan een paar keer gniffelen zat er echter niet in

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

is ook komedie/drama

helaas iets meer drama dan komedie

je moet er van houden, opzich wel leuk om een keer te zien maar niet echt bijzonder vond ik

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Dit vond ik allerminst een komedie.

Sommige situaties waren met een knipoog te nemen waardoor een glimlach ontstond, maar over het algemeen vond ik dit meer een misdaaddrama.

Wel leuk waren de verschillende verhaaltjes die de wegen kruisten.

De cast is inderdaad groot, maar komt te geforceerd over.

Toch wel een voldoende 3*

avatar van Joän

Joän

Ik heb de film na 20 minuten uit gezet, kon er niet inkomen, vond het een beetje rommelig. Veel bekende gezichten die afzonderlijk van elkaar in betere films hebben gespeeld.

Ik heb deze film nog geen beoordeling gegeven, ga hem proberen helemaal af te kijken, misschien gaat mijn mening nog veranderen, maar kon er van de week echt niet inkomen.

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Wat een verschrikking van een film. Hemeltergend slecht. O mijn god, sta ons bij...

avatar van Everlast

Everlast

Ja deze film heeft niet erg veel om handen. Er waren wel een aantal grappige momenten maar die zijn op 1 hand te tellen. Voor een keertje inderdaad wel aardig.

avatar van Theunissen

Vond het niet eens zo slecht. Vond het verhaal wel leuk gevonden en ik heb er soms ook om moeten lachen (vooral om Rob Schneider). Er komen best veel net niet A acteurs voor in deze film.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Is dit net zo erg als die andere kutfilm van Schneider (European Gigolo)?

avatar van ken1976

ken1976

ik had persoonlijk meer verwacht van deze cast.

Rob Scheinder vond ik nog wel een beetje grappig maar het kon beter. Veel humor kon ik het ook niet noemen het was meer een misdaad-drama genre!

2,5 sterren omdat ie echt heel erg tegenviel, qua verhaal!!!

avatar van Hanna01

Hanna01

Vreemd.

Er waren rare verhalen door elkaar aan het lopen en ik vond ze allemaal niet leuk. Heb hem doorgespoeld gekeken en het werd nog dommer en dommer.

1.0 voor de moeite en de paar leuke acteurs

avatar van Arabyus

Arabyus

best wel een gare film inderdaad.

avatar van madmax8

madmax8

verspilling van je tijd deze film. Als komedie totaal niet grappig en als drama slaagt ie in iedergeval als dramatische slechte komedie. Ik laat wel een berichtje achter maar ik neem de moeite niet om te stemmen.

avatar van korenbloem02

korenbloem02

ach, op zich had de film prima ideeen, en probeerde het met humor een aantal dramatische thema's aan te snijden. Dit in een wereld van quasi goed en slecht.

Prima idee, dat is alles wat er uit eindelijk overblijft in deze film. Het verhaal, de charaters komen nergens goed uit de verf. De humor wordt te veel weg geblazen door de absurdistische trekjes van het verhaal en het absurdisme wordt compleet weg gevaagt door de matige humor.

2.5 * (net aan)

avatar van Bastiaan10

Bastiaan10

Heb wel een paar keer moeten lachen, maar dat duurde steeds helaas vrij kort. Rare setting, rare scènes, maar wel af en toe wat geintjes.

Afrader.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Niet zo best hoor. De acteurs doen hun best maar het wordt eigenlijk helemaal nergens leuk. Ik heb niet 1 keer gelachen. Een waardeloos script en de verschillende verhaallijnen zijn een beetje onsamenhangend. Zonde van de tijd deze film. 2 sterren voor de acteurs die het niet eens zo slecht doen. Maar hier valt gewoon niets van te maken.

avatar van kloenie

kloenie

Dijen kletsend uit gedaan na een half uur...Zooo leuk!!!