It's Alive (2008)
Genre: Horror
Geregisseerd door: Josef Rusnak
Met onder meer: Bijou Phillips, Skye Bennett en Arkie Reece
Plot It's Alive
"Please be quiet. Do not wake him up."
Een jong stel krijgt een baby, maar ontdekt al snel na de geboorte dat de baby niet zomaar een baby is. Het kleine kindje blijkt een gruwelijk monster te zijn, dat op bijzondere wijze mensen kan vermoorden.
Lenore Harker
Mike
Dr. Orbinson
Feodor
En alweer een remake.
Wil niet meteen zeggen dat het een slechte is!
Hopen dat het een goede wordt, ben benieuwd!
mckiller
god_mu
Het is een remake van "It's Alive" uit 1974
Had indertijd 2 sequels: "It lives again" en "Island of the alive"
Zijn alle drie enkele jaren geleden hier op DVD uitgebracht.
damianodebeste
Remake van Rosemary's Baby??
Deze is van it's alive maar helaas denk ik dat er ook binnenkort een komt van rosemary's baby
mrwhite
pfff dit is idd bagger
ik heb de oude versie niet gezien dus kan ik niet vergelijken maar ik kan me nie voorstellen dat het even zwak is als deze .
noknoke
Wat een film, geweldige special effects het bloed vliegt 2 meter de lucht in, een baby die zo sterk is als Conan the Barbarian.
Echt een baby in wolfs kleren. Shit buitegewoon geweldig.FANTASTIES
Net geen oscar.
meschien als ze de baby hadden ingeruild voor kabouter plop dan hadden ze denk ik echt wel een oscar nominatie verdiend.
Had er wel een maagzweer aan over gehouden, hoe dat kan weet ik niet denk van die k''t chinees om de hoek.
Boeikens
Vrij zwak.
Remake die niet veel te bieden heeft.
Weinig inhoud, Behalve liters bloed weinig gore en vooral sterk onrealistisch.
Kai-BM
sjongejonge waar slaat dit nou wwer op. Een baby die alles opeet. Deze film verdient het niet eens om een ster te krijgen
Doet sterk denken aan Grace.
Wel héél wat slechter. Aanloop is redelijk sfeerloos, de opbouw van de horror ook, het einde is 13 in een dozijn. Redelijk kort filmpje ook, dus het resultaat is iets uitermate vergetelijks.
Grootste probleem is de baby zelf. Leuk omschreven in het plot, dat hij op "bijzondere" wijze mensen vermoord. Na het zien van de film weet je alleen nog niet zo goed hoe dat net is. Je ziet wel wat bloed vliegen, maar de gore zit consequent buiten het scherm. De baby zelf ook trouwens. Gek, want de ouders vinden het zowat de hele film een superlief en mooi kind ... zo gek "anders" zal hij er dan wel niet uitgezien hebben.
Verder doorsnee horrortje. Allemaal wat povertjes en onorigineel. Al heb ik het gevoel dat het origineel geen spat beter is. Mnee, eind volgende week moet ik vast alweer zeer diep graven om me nog iets van deze film te herinneren.
Joera
Wat een waardeloze k*t film! Dat is 84min van mijn leven die ik nooit meer terug krijg
Onzettend slecht gewoon. Van de hak op de tak in die film. Overdreven gedoe, alles gaat alleen maar om de hoeveelheid bloed...
Ik heb er gewoon geen woorden meer voor.. maar dit is echt in en in triest dat zoiets gemaakt word..
metalblast
Wordt u ook zo moe van al die remakes en reboots? Ik wel.
En van deze remake wordt ik meer dan verdrietig, ik wil er geen woorden verder aan vuil maken.
Elineloves
Ik zag hem bij de MediaMarkt liggen bij de '6 voor €10,-' en zo op het eerste zicht leek hij me best leuk. Totdat ik hem een tijdje aan het kijken was, toen ging de lol er wel vanaf. Vervelende film. Geen spanning, liters bloed, vervelende personages en horror? Nee joh. Allemaal rare bijzaken komen aan de orde en krijgen veel teveel aandacht, waardoor het een langdradig en saai gedoe wordt. Voor een film die nog geen 1,5 uur duurt voelt hij aan als het dubbele. Misschien door al het wanhopige gejank en gesnotter.
Nee, zonde.
Glacius
Nee, zonde.
Je kunt beter de film 'Grace' gaan kijken mits je die nog niet gezien hebt. Zelfde concept, veel betere, subtielere en sfeervolle uitwerking. Meer een mystery/thriller overigens.
RuudC
Je mag natuurlijk niet oordelen over een film als zijnde een remake wanneer je het origineel niet gezien hebt. Ik doe het toch, al is het in negatieve zin, want ik kan werkelijk waar niets bedenken waarin het origineel slechter kan scoren dan dit. It’s Alive anno 2008 is een debiele horrorfilm. Niet alleen zijn de kills retesaai (het enige wat je ziet is de ketchupspuit), maar verder is het veel postnataal gesnotter en gejammer. Er valt niets te griezelen, er valt niets te lachen, alleen maar de gruwel van verbijsterend oninteressante personen met hun probleempjes. Ik heb een dansje gedaan toen de aftiteling verscheen. Een totaal overbodige en zielloze film.
UmbraVitae
Helemaal niet zo slecht zoals iedereen hier beweerd, niks spectaculair ofzo, gewoon vermakelijk tussendoortje en beter dan de originele uit '74. een 3/5 misschien wel een 3.5/5

Fans door het dolle heen met nieuwe beelden van 'The Super Mario Galaxy Movie'

Waargebeurde dramafilm 'Dark Waters' met Mark Ruffalo vanaf komende week op Netflix

Reykjavik Whale Watching Massacre
Horror, 2009