The Forgotten Ones (2009)
Genre: Horror
Alternatieve titel: The Tribe
Geregisseerd door: Jorg Ihle
Met onder meer: Jewel Staite, Justin Baldoni en Marc Bacher
Plot The Forgotten Ones
"Fear has a new face."
Doordat hun boot crasht, komt een groep vrienden terecht in de jungle van een eiland dat niet op de kaart ligt. Hier vallen zij ten prooi aan een kannibalistische vijand die de menselijke evolutie vergeten is.
Liz
Alpha Creature
Flashback stemrolover (stemrol)
Creature
Lui (crew films)
Het lijkt wel dezelfde film, alleen dan onder de naam van een andere regisseur!
Quentin
Het is dezelfde film maar dan helemaal opnieuw gedraaid met andere cast en crew.
Quentin
Jawel, deze werd eigenlijk te slecht bevonden en zou op last van de studio gedeeltelijk door Roel Reine opnieuw worden gedraaid. Maar Reine draaide met het geld dat hij voor de reshoot kreeg de hele film overnieuw. Dus nu zijn er twee films
Vreemd geval. Op IMDb staat dit bij The Lost Tribe:
''Initially shot in 2006 but during re-shoots the following year all but one of the original cast was replaced and most of the initial footage scrapped''
stephan73
Beiden halen de bios niet.
Had ik ook niet op gerekend, maar ben wel benieuwd hoe ze dit (tegelijkertijd) op de markt wille gooien, vooral omdat dezelfde maatschappij erachter zit!
Er was eerst sprake dat The Lost Tribe (van Reiné) vrij groot op in de bioscoop uitgebracht zou worden, maar schijnbaar zijn ze daar van afgestapt...
Lui (crew films)
Vreemd, want op IMDb staat de film nog gewoon onder 'The Lost Tribe'.
paramount
Ik heb 'm ook onder de titel The Forgotten Ones gezien. Ik vond het wel een goeie. 3,5 *.
l-d
Er zaten een paar leuke schrik momenten in. Maar de film blijft vooral erg voorspelbaar. Je weet na 3 minuten al de volgorde waarop de mensen door gaan..En dat gebeurt ook zo..Domme meisje gaat eerst dood, daarna het ook zo domme vriendje, gevolgd door de twee gozers en UITERAARD het leuke en sterke meisje overleeft!
Mooi eilandje en mooie jongen, maar verder had ik niet echt iets met deze film. Leuk om even gezien te hebben, maar deze film zal zeer snel weer vergeten zijn.
corl3one
Deze film is gelijk op dvd gezet ik ben hem nu aan het kijken, hij is nu 15 mins aan de gang. Hopelijk is het de tijd waard om te zien..
svenn.dhert
jewel staite, speelt eigenlijk wel de hoofdrol (en best knap ook ). Ik vond hem wel goed op sommige momenten, best wel horror
Spartaan1986
Tamme,voorspelbare horrorfilm die de hele tijd maar een beetje voortkabbelt naar het einde.
Quentin
Competent gemaakte B-film, alleen bijzonder onorigineel. Ben benieuwd wat Roel Reine van hetzelfde gegeven/script heeft gemaakt, voor deze 2,5*.
barcam
Positief: de wezens zelf, bewijs dat latex nog altijd beter is dan computerstuff.
Acteurs vallen goed mee.
Negatief: super voorspelbaar onnozel verhaaltje dat we al 1000en keer gehoord hebben waar jammer genoeg niets origineels mee gedaan word zoals in "The Descent".
Misschien had nog meer camp of wat droge humor of functioneel naakt
de boel naar een hoger niveau kunnen tillen, nu lijkt de film zichzelf wat te "serieus" te nemen.
De film was puur vermaak heeft soms inderdaad wel wat weg van "The Descent".
De film keek heerlijk weg en ik heb me geen moment verveeld en daar gaat het tenslotte om.
Een dikke zeven voor deze kleine productie dus 3.5*
Goodfella1812
Zeer matige film, vind de vaker gemaakte vergelijking hier met The Descent ook erg misplaatst. Waar laatstgenoemde een geweldig spannende en zeer sterke film was is dit een zeer zeer matig B filmpje met in mijn ogen absoluut geen spanning en waardeloze `monsters` .. 1.5*
schurk
Heb gisteren op dvd-maat gekeken.. best leuk gemaakt .. had meer van lizzi verwacht (hoofdrol speelster).. zoals de rest ook uitroeien jah.. De film-makers moeten wel zo doen anders liggen ze op bed . en dus geen geld in la.. Ik verwacht dat er snel vervolg komt...
Meer dan 2,5 is ie niet waard..
Raffael77
Helemaal mee eens.
Wat een nep monsters en met The Decent al helemaal niet te vergelijken, want die is juist erg goed.
Lui (crew films)
De film was puur vermaak heeft soms inderdaad wel wat weg van "The Descent".
Een dikke zeven voor deze kleine productie dus 3.5*
Helemaal mee eens! Dit is puur vermaak met ook nog eens een prachtige locatie die mij een beetje deed denken aan de film Turistas.
JacoBaco
Weer zo'n ideale film om even op te zetten wanneer je visite hebt en er echt geen ene kloot op TV is. Nu ben ik doorgaans al geen TV kijker, maar af en toe een film meepikken doe ik dan wel.
Ik heb de film gekeken en hij was minder slecht dan ik dacht. Om te beginnen zijn de Make-up effecten van de harige Kannibalen netjes gedaan. Zo en dat was dan ook meteen het grote pluspunt van de film.
De film heeft amper spanning en ik had toch wel wat meer brute kills verwacht, maar het blijft vrij soft allemaal. En het einde wanneer ze het Alpha mannetje een kop kleiner maakt, is echt niet bijzonder. Toevallig is ze precies op de plek waar die machete in het bamboe zit.
Maar verder zit de vaart er redelijk in en blijf je er nog redelijk aandachtig naar kijken. De film is best de moeite waard.
Ik zeg 2,5*
vampyrmaiden
ahum, juist, uitgerekend The Decent is écht heel slecht

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

Bangrajan