The Forgotten Ones (2009)
Genre: Horror
Alternatieve titel: The Tribe
Geregisseerd door: Jorg Ihle
Met onder meer: Jewel Staite, Justin Baldoni en Marc Bacher
Plot The Forgotten Ones
"Fear has a new face."
Doordat hun boot crasht, komt een groep vrienden terecht in de jungle van een eiland dat niet op de kaart ligt. Hier vallen zij ten prooi aan een kannibalistische vijand die de menselijke evolutie vergeten is.
Liz
Alpha Creature
Flashback stemrolover (stemrol)
Creature
back@one
Kennen jullie de zender Zone Horror? Hier past deze film goed thuis.
Lelijk!
Goodfella1812
ahum, juist, uitgerekend The Decent is écht heel slecht
Gelukkig dat smaken verschillen!
IMDB 7.4/10 47,397 votes
MM 3.5* 1586 stemmen
En dat is voor een thriller/horror een erg hoge waardering, in mijn ogen ook een zeer terechte waardering want The Descent is een geweldig spannende film. Dit is gewoon een tweederangs prul.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11900 berichten
ahum, juist, uitgerekend The Decent is écht heel slecht
Onzin.
Mutsaers78
Aardig horrortje. Geen speciaal verhaal, ook nu een variant op 'we crashen ergens en hebben amper mobiel bereik'.
Niet speciaal, wel onderhoudend. een mooie 3*
Noodless
Aardig , meer niet. Ik dacht na 51 minuten wat er nog ging gebeuren, want de indruk was dat het al ver voorbij was. Daarna vond ik de film net wat beter en spannender. Het verhaal zelf stelt niks voor en de personages al helemaal niet. Dus maakte het ook niet uit als er een bepaalde persoon de geest moest geven. Spanning ontbrak op dat moment. Ook redelijk donker gefilmd. Natuurlijk is deze film niet te vergelijken met The Descent qua spanning, sfeer. Die is gewoon veel beter. Deze krijgt een 5/10.
Vermakelijke horror film met de nodige spanning
Acteerwerk is ook redelijk
Mooie lokatie alleen begin was saai.
Tonypulp
Waardeloos
Verhaal is debiel, acteerwerk is nog erger.
De 'wezens' zien er lachwekkend uit, de gore is lafjes (Als er al over gore te spreken valt..)
Het einde is slap, geen idee waar het allemaal op sloeg. Script is werkelijk een ramp, alles oogt onnatuurlijk.
Het is allemaal zo leeg, lomp en onorigineel dat het gewoon op geen enkel vlak ook maar een beetje geslaagd is.
freakyhanibal
helemaal niet met je eens.
ik vond de film geweldig.
heb echt genoten van de canibalen.
dragonmaster
en weer een horror die daar echt niet voor door kan gaan. tv-film kwaliteit. leentje-buur gespeeld bij the descent.
Boeikens
Zwak.
De opening viel nog mee maar de rest.
Niets nieuws, had veel weg van Dying Breed en Blood Monkey, die ook al niet vet waren.
Veel ongerijmdheden, dan zijn de wezens blind, dan zien ze toch, iemand is blijkbaar zwaar gewond maar blijkt dan toch licht gewond enz...
Steeds van hetzelfde waardoor de spanning niet echt meevalt. En de moorden, hiermee de gore, vallen telkens buiten beeld.
Te zwak om een tweede keer te kijken.
kakstoel
Gelukkig dat smaken verschillen!
IMDB 7.4/10 47,397 votes
MM 3.5* 1586 stemmen
Vascago
Hij heeft het toch duidelijk over The Descent die zo hoog scoort i.v.m. deze film.
Vascago
Jesus wat een film. Nivo Anaconda 4 of Minotaur. Dramatisch dus. Acteerwerk wat normaal niet van belang is in dit soort films is hier gewoon stuitend. Hadden ze Paris Hilton de hoofdrol gegeven had ze het 100 keer beter gedaan, daar ben ik van overtuigd. De monsters zagen er ook niet uit. Een vage kruising tussen aap en mens met schmink op en de soundtrack was ook al bedroevend. Ik heb een bloedhekel aan van die MTV muziek en dat past toch ook niet bij een horrorfilm
voomzap
Oppervlakkige prullenbakfilm van een heel bedenkelijk niveau. Bovendien een belediging voor de liefhebber van dit genre.
0,5
Dawn93
Zwak.
De opening viel nog mee maar de rest.
Te zwak om een tweede keer te kijken.
Helemaal mee eens.
DiDa
Redelijk vermakelijke horrorfilm die toch lekker wegkijkt ondanks het lage budget. De cinematography is oké net zoals de (soms toch ietwat) rustige opbouw. Jammer dat de laatste 30 minuten het Predator gehalte te hoog wordt en de film dan aan kracht verliest.
2.5 ster
mcdaktari
Onvoorstelbaar ik zag hier ook al een 5 sterren waardering, zeker nog niet veel films gezien!!!! Maar goed smaken verschillen
mcdaktari
OOOO dat maakt veel duidelijk, ik zag dat hij alleen maar 4,5 of 5 sterren geeft
lau12345
Tja wat moet ik er van zeggen .
Als je geen films meer hebt kun je hem bekijken .
2 * .
Voor de moeite .
filmfreak25
[quote]Mutsaers78 schreef:
Geen speciaal verhaal,

CaptainTwisted
Bah Bah Bah, wat een sterk begin. En wat kakt deze film dan in zeg. En kom op he, geschminkte apen! Je moet toch wel wat beters verzinnen dezer dagen. Slechte bagger. 1* voor het toch redelijke begin.
Elineloves
We have seen it all before. Het begint inderdaad best oké, maar daarna denk je dat je naar een slechte rip-off van een andere film zit te kijken.
Nee, The Tribe deed het 'm voor mij niet.
TimZor
Zeer slechte nep en lachwekkende monsters ! ! ! voor de rest gewoon een zwakke horror met inderdaad wat decent elementen al kan je dat ook weer niet helemaal vergelijken. Maar deze zal ik zeker niet snel aanraden haha
DjFrankie
2.5 ster
Precies de goeie recensie gegeven en dan monsters zouden niet misstaan in Slipknot. Wel vermakelijk.
Pkunk
Omdat ik Jewel Staite zo leuk vind heb ik extra m'n best gedaan het leuk te vinden, maar er was gewoon niets aan.
SPT
Vond het lang geen onaardige film. Meestal is horror die op MM niet veel meer dan 2 sterren scoort echt niet om aan te zien, maar dit was qua verhaallijn en acteerwerk best kijkbaar.

Ook deze vijf cultfilms kijk je vanaf nu gratis op PlexTV

Misdaadthriller 'The Bone Collector' morgen te zien op televisie

Netflix komt binnenkort met de geprezen misdaadserie 'Animal Kingdom'

Eindelijk in Nederland te zien: bejubelde dramaserie 'Heated Rivalry' nu op HBO Max

Bangrajan
Oorlog / Drama, 2000