• 9.370.453 stemmen

The Curse of the Living Corpse (1964)

Horror | 84 minuten

Genre: Horror

Geregisseerd door: Del Tenney

Met onder meer: Roy Scheider, Helen Warren en Robert Milli

Plot The Curse of the Living Corpse

"More terrifying than Frankenstein...More deadly than Dracula...The creature that undrapes the passions of the living!"

Rufus Sinclair was een gemene oude miljonair met een verschrikkelijke angst om levend begraven te worden. Na zijn dood komen zijn familieleden samen in zijn landhuis. Dan verschijnt er een gemaskerde figuur, die de Sinclair-familie langzaam uitmoordt.

Philip Sinclair

James Benson

Robert Harrington

avatar van Mac Hammer Fan

Mac Hammer Fan

Deze is uit op DVD in de States als double bill met "Horror of the Party Beach" van dezelfde kineast.

avatar van stephan73

stephan73

Dat is de oude release van deze film.. Nu is er een derde film aan toegevoegd voor de nieuwe release!

avatar van Beertje45

Beertje45

dit wil ik absoluut eens zien, omdat mijn favoriete akteur, Scheider, meespeelt. NOG NOOIT VAN GEHOORD

avatar van alexspyforever

alexspyforever

De premise doet enigszins denken aan Roger Corman's Premature Burial met een twist, met name dat de overledene nog niet dood zou zijn en wraak wil nemen op zijn familieleden die hem liever kwijt dan rijk waren. Het is een whodunit met toch enkele grafische momenten. Ik vond deze best wel vermakelijk. Hm van dezelfde regisseur als The Horror of Party Beach. Die vond ik ook fijn, misschien nog wat meer films proberen van regisseur Del Tenney.