• 9.373.488 stemmen

Geregisseerd door: Bonnie Hunt

Met onder meer: David Duchovny, Minnie Driver en Carroll O'Connor

Releasedatum: 22 juni 2000

Plot Return to Me

"A comedy straight from the heart"

Bob Rueland, een succesvolle architect in Chicago, is gelukkig getrouwd met Elizabeth. Door een tragisch verkeersongeval komt zijn levenslustige vrouw om het leven. Ondertussen, elders in Chicago, zijn de vrienden en familie van Grace Biggs in de wolken wanneer ze vernemen dat er eindelijk een donorhart beschikbaar komt voor hun doodzieke vriendin. Het is het hart van Elizabeth. Zowel Bob als Grace maken een moeilijke tijd door na deze traumatische ervaringen. Tot een vriend van Bob hem overhaalt om uit eten te gaan met een blind date in een Italiaans restaurant.

Grace Briggs

Mooi ontroerend verhaal...

Prima acteerwerk...

Wel leuk bekende acteurs David Duchovny en

Robert Loggia...

Super mooi HD kwaliteit...

Perfect achtergrond geluid/muziek

(Dolby Digital)...

avatar van blurp194

blurp194

Wat te zoet voor me.

Carroll O'Connor is leuk, en Minnie Driver is schattig. Maar het verhaal is wel wat trekkerig en heel veel gebeurt er nou ook weer niet. En het hele thema om het 'hart' doet me dan ook weer wat veel denken aan die bruiloftsreceptie waar ik ooit eens terecht gekomen ben, waar Tante Annie een redevoering van een kwartier over 'het hart' hield... komt niet meer goed, dan.