Genre: Misdaad / Drama
Met onder meer: Ray Liotta, Andy Garcia en Esai Morales
Gesproken taal: Engels en Spaans
Plot La Linea
"Stay on your side."
De film gaat over een al oudere huurmoordenaar genaamd Mark Shields (Ray Liotta). Mark moet het spoor van Pelon (Moreel Easi) het hoofd van het Salazar misdaad-kartel vinden. Door wendingen van het lot, komt Shields terecht bij een lokale vrouw, Olivia (Valerie Cruz), die ook met haar eigen demonen vecht om zo haar dochter te redden.
Mark Shields
Martin
Chuck Taylor
- 1953 stemmen
haha Trejo, Liotta en Garcia
Alle ese's en italiano's bij elkaar in een flick.
kArIzMa_Movie
Alle ese's en italiano's bij elkaar in een flick.
gjnt
Matige film. Verhaal blijft oppervlakkig en wordt nergens echt uitgediept. Is geen echt drama maar ook geen echte misdaad film, blijft ergens tussen in hangen.
Vervelende film die me niet wist te raken ondanks goede rol van Liotta.
RickZ
Misdaadthriller over rivaliserende bendes. Weinig spanning maar wel veel actie. Een hoge onvoldoende: 2.5 ster
Slynkin
Dit is de slechtse film met Andy Garcia die ik ooit heb gezien. Dit is zwaar onder zijn niveau, jammer dat hij zich leent voor zo'n draak van een film. Ik kan niks positiefs noemen over dit misbaksel.
glaedr
Zeer matige film!
Het enige wat ik enig sinds vermakelijk vond was het extreem slechte acteerwerk van Jordi Vilasuso (Diablo) Zo slecht dat het gewoon komisch was. Als een verkrachte nicht die nu een slangetje nodig heeft om te poepen.
Op zich wel goede actie scenes maar dat is dan wel het enige. Jammer want van het verhaal zelf is wel iets goeds te maken. Maar ik vond het zonde van m,n avond...
FullMoon
Ik vond die plot aan het eind erg verrassend en heb me prima kunnen vermaken. In mijn ogen kwam de film realistischer over dan die overdreven actiefilms helden.
gondwana
niet helemaal slecht.
irritant camerawerk, ongelukkige editing, soms pijnlijk acteerwerk, niet verrassend, maar ik keek het uit. low budget ten top...
Tjongejonge.
Dit is niet best nee.
En dat ligt hem nog niet eens aan het schommelende acteerwerk o.i.d., maar hoofdzakelijk aan het ongeloofwaardige en rommelig gebrachte verhaaltje. Alsof men de kijker zo hard tracht te verneuken dat deze bijna aan zichzelf zou gaan twijfelen.
Onvoorstelbaar zwak, met een volledig misplaatste maar verrassende twist. Enige actiescènes zorgen voor wat vermaak, maar hier valt weinig aan te redden.
Het geforceerd coole sfeertje werkt ook al niet mee.
Matig.
Filmkriebel
A-list acteurs in een B-film. Het valt behoorlijk tegen. Vooral het camerawerk is middelmatigheid ten top; als je er eens oplet zie je dat het beeld van begin tot eind voortdurend beweegt. Het verhaal is idd niet echt geloofwaardig en kent heel wat zwakke dialoog. Ook de twist voelt erg gedwongen aan. De acteurs daarentegen brengen het verhaal wat beter tot leven en proberen te redden wat nog te redden valt. Nipte 2,5*
moviemafketel
- 19752 berichten
Een film uit 2008 die pas op 7 september in de videotheek ligt?
alberts722
idd matig filmpje!
enige reden waarom ik deze film 3* geef, is Andy Garcia
Zeriel
Afgehaakt na 20 minuten. Matigheid troef, een echte B-film.
Ik vind dat jullie nog erg royaal zijn met 2,5 en 3 sterren. Voor mij is 3 sterren al een goede film.
Filmkriebel
Ik vind dat jullie nog erg royaal zijn met 2,5 en 3 sterren.
Er bestaan nog veel slechtere films.
mug13
Niet zo een geslaagde film naar mijn mening,ook al spelen er twee goeie acteurs in mee.
Ik begrijp niet dat Liotta en Garcia zich voor zo een film lenen.Mocht je deze film in huis hebben ,dan zal ik hem op het stapeltje leggen voor zondag's films.(Dat zijn voor mij de films die ik bekijk als ik echt niks te doen heb).
nightbreed
Hmm, vreemd dat lage gemiddelde. Ik vond het wel een stijlvolle film met goed acteerwerk en een mooi en niet zo standaard script. Alleen jammer dat ik 20 minuten voor het einde grotendeels wist hoe het ging eindigen.
Decec
Ik vond een prima misdaad/actiefilm...
Ondanks slechte cijfer, zie ik het, toch wel goed gespeeld...
Maar redelijk bekende acteur Ray Liotta speelt niet zo goed...
De rest prima acteerwerk...
Prima achtergrond muziek...
Redelijk verhaal...
Al DeNiro
Goed verhaal + actie en aardig wat bekende namen zoals Liotta, Trejo, Garcia en Assante.
Achtergrond-muziek was inderdaad ook een grote pluspunt.
david bohm
B-film waarin ik helaas niet het woord 'respect' heb geturft. Cliché gangsters draven op en de ontknoping is weinig verrassend. Povere vertoning al met al.
Mars4i
Zeer matige film. Het acteren van Liotta was matig. En ook de rol van Diablo werd slecht gespeeld. Ook zit de film vol clichés en losse eindjes.
een paar voorbeelden
In het begin boekt hij in in een hotel en vraagt meteen naar Pelon. Daarna boekt hij in bij een ander hotel tegenover het eerste hotel. Je denkt dat hij dit doet om de gangsters die naar het eerste hotel komen te observeren/neer te schieten. Maar hier gebeurd in de hele film niets meer mee.
Waarom wordt hij, na in elkaar geslagen te zijn, gered door een prostitué (en waarom moet dit altijd een prostitué zijn)
Voor een huurmoordenaar heeft hij ook een slecht rendement. Hij heeft 2 keer een hele grote kans om Pelon neer te schieten. De eerste keer ziet hij de visioen van een of andere dame. De tweede keer begint hij te schieten op de andere huurmoordenaars?? Waarom? Als hij Pelon levend moest vangen, dan had hij niet zo'n geweer nodig
Fran
- 1953 berichten
Nadat ik de meningen hier op Moviemeter had gelezen had ik toch een beetje mijn twijfels bij het kijken van deze film maar ik moet zeggen dat ik hem wel behoorlijk goed vond. Het verhaal sprak mij behoorlijk aan. Daarnaast vond ik het wel intrigerend om te zien hoe iedereen elkaar liep te naaien en belazeren. De plottwist op het einde was behoorlijk sterk en onverwacht. Maar wat het meeste eruit sprong voor mij was het acteerwerk. Vooral degene die Diablo speelde en Pelon vond ik heel erg overtuigend. Zij sprongen er wat mij betreft meer uit dan de gevestigde namen. Ja, ik zou deze film toch wel aanraden.

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Gladbeck
Drama / Historisch, 2018