Genre: Thriller / Actie
Geregisseerd door: Louis Morneau
Met onder meer: Nick Zano, Kyle Schmid en Laura Jordan
Plot Joy Ride 2: Dead Ahead
"Detours can be deadly."
Vier vrienden zijn onderweg naar een concert in Las Vegas, maar tijdens hun reis gaat hun auto plotseling kapot. Het viertal besluit vervolgens om een auto te stelen om zo hun reis te kunnen doorzetten. Maar ze ontdekken al snel dat deze auto eigendom is van Rusty Nails, een gestoorde vrachtwagenchauffeur die de achtervolging op het viertal inzet.
Melissa
Serveuse
Woman Stuck in Snow
Female Corpse
djkoelkast
Zéér matige film. Allemaal bijzonder nietszeggend. Richting het eind is het wel aardig waar de 2 jongens met Rusty Nail moeten dobbelen maar voor de rest niet om over naar huis te schrijven.
joyce100
Heb deel 1 niet gezien, maar deze film was wel heel voorspelbaar, heb me wel vermaakt, geen topper.
Spartaan1986
Het eerste uur is allemaal vrij standaard. Het haalde nergens het niveau van deel 1. Maar het laatste half uur vond ik ijzersterk. Het dobbelen tussen de jongens en Rusty,de ene zus die overreden wordten de climax vond ik ook best goed.
Al met al dus uiteindelijk toch een zeer aardige thriller die(laten we het daar maar op houden) wat langzaam op gang kwam.
J. Courbois
Ik raak niet echt enthousiast van jullie recensies, ik skip deze deel twee denk ik maar, om het goede van deel 1 te kunnen blijven koesteren...
N_SANE
Na het lezen van alle recensies ben ik waarschijnlijk de enige die ontzettend genoten heeft van deze film en die deze zelfs nog een stuk beter vond dan deel 1.
Daar waar ik deel 1 minder spannend vond, vond ik deze veel spannender. Deze deel kon me veel beter vasthouden en had veel meer mooie momenten in de film.
Mooie scenes, mooie acties en de sfeer is om van te genieten.
Ik leefde helemaal mee met de personages.
Aanrader!
JDSsmetje
Mooie scenes, mooie acties en de sfeer is om van te genieten.
Ik leefde helemaal mee met de personages.
Aanrader!
Heb je dan de film kunnen zien met nederlandse ondertiteling?
N_SANE
Heb je dan de film kunnen zien met nederlandse ondertiteling?
Ja.
Tiebje
Het heeft niet de kwaliteit van deel 1, maar het is geen slechte film. Jammer genoeg vond ik dat de mystiek van Rusty weg was genomen. Doordat hij zo op de voorgrond was, was zijn mysterieuze weg.
Ondanks deze kritiekpuntjes toch zeker de moeite waar om een keer gezien te hebben.
3.5 *
Elineloves
Absoluut beter dan deel 1, zaten veel spanningsmomenten in. Jammer van het einde alleen, dat had ik graag anders gezien.
Ondanks het einde, was het toch een verrassende film. Had er niet veel van verwacht, maar hij stelde niet teleur.
JDSsmetje
Alweer een redelijke goede film. Wel iets minder dan de vorig.
JDSsmetje
Beter dan deel 1 ? Deel 1 was gewoon veel, veel spannender en het acteerwerk van Joy ride 2 was ook veel minder omdat Paul Walker verdwenen is in deel 2. Heb je deel 1 wel gezien, of is het deel 2 niet gezien hebt?
Kali DTS
Het heeft niet de kwaliteit van deel 1,
heb helaas eerst deel 2 gezien en vond deze heerlijk wegkijken:)
prachtige zieke film met veel gore shit
geen moment verveeld,
een aanrader voor de horror/thriller liefhebbers
sateck
Wat een *** film...
Slecht acteerwerk, geen orgineel verhaal, geen spanning, geen gruwlijkheden... Terwijl deel 1 nog wel leuk was. Het is maar niet te hopen dat er een deel 3 komt!!
0,5
Resh
Leuke film. Ik had wel veel meer verwacht omdat ik deel 1,één van de beste films vond. De acteerwerk van Kyle Schmid vond ik alleen goed. De ''zus'' van haar vond ik slecht acteren, en dan maar niet te spreken over die Emo vriend, die vond ik echt zwaar irritant, en hij haalde steeds de spanning van de film weg. Zonde! Voorderest vond ik de film erg spannend en boeiend. Gewoon een leuke wegkijk film, met veel spanning en actie. Alleen het kon natuurlijk beter! Wel dat er in deze film veel dingen zijn gebeurt die ik totaal nooit verwacht had. Maar zowiezo geen enkel film kan deel 1 evenaren in dit genre
carp
Vond deel 2 zeker geen slecht vervolg. Vond 2 zelfs wat meer gore hebben als 1, maar zoals Resh al zegt, kan niet tippen aan 1 maar zeker de moeite waard! Voor mij 3 ***
mikey
Een grotere truck beteknd niet zozeer beter. Uiteraard duel achtige praktijken met een snufje SAW. Het verhaal is af en toe onlogisch: zoals de vinger in het handschoenenkastje. Hoe ze aan de vinger komen, en hoe het kan dat de trucker overal kan zijn.
nepdance
Sjonge wat een bar slechte film zeg!
Hij is gewoon té irritant om naar te kijken vooral die piercing boy is verschrikkelijk slecht en dan die domme zogenaamde creepy stem van de vrachtwagenchauffeur, oh ja en niet te vergeten dat konstante domme gasgeven met die truck en niet te vergeten dat stomme getoeter als hij die auto gaat rammen
waar slaat dat nou op?!
Zucht, nou ja geef em een 1,5
B_B
- 1969 berichten
Het slechte script en vervelende personages zorgen ervoor dat dit alles is behalve een Joy Ride.
Waar het eerste deel het nog aardig deed voor een thriller slaat deze film werkelijk op elk vlak de plank mis. De personages zijn echt gruwelijk irritant en je zou ze het haast toewensen. Waar Rusty in het eerste deel een boeiende bad guy was door het mysterieuze wat eromheen hing is het hier een sadistische idioot die weggelopen lijkt te zijn uit een b-horror film.
Verschrikkelijk script ook, weet totaal geen spanning op te bouwen en hangt van ongeloofwaardigheden aan elkaar, die dan boeiend moeten zijn. Op visueel vlak doet de film ook niks bijzonders, wel 1 'redelijk mooie' shot kunnen ontdekken in anderhalf uur, verder erg ongeïnspireerd. Tel daar de slechte acteerprestaties bij op en je hebt een film waar ik helemaal niets mee kan.
Drekskiebel
slecht geacteerd en ronduit slechte film
"Duel" meets "The Hitcher"
Deze film valt bij deze twee films in het niets
laurel
Ik heb joy ride 1 niet gezien, maar deze was voor mij 4,0 waard.
Als ik hierboven lees, vonden veel mensen deel 1 beter.
Dus ga ik snel op zoek naar deze.
laurel
Ik heb joy ride 1 niet gezien, maar deze was voor mij 4,0 waard.
Als ik hierboven lees, vonden veel mensen deel 1 beter.
Dus ga ik snel op zoek naar deze.
Inmiddels deel 1 gezien, en die was voor mij een 3,0 waard.
Dus dit deel 2 vond ik toch beter
!!!!*Lucky
Wat een slechte film. Deel 1 vond ik nog spannend en goed, maar dit deel is gewoon te belachelijk voor woorden, vooral als je de 2 films vergelijkt met elkaar. Slechte acteerprestaties, geen orgineel verhaal, gewoon weg een slechte film. 1.0 voor de moeite.
;)
het eerste deel was veel beter dan deel 2!!!
die getatoeerde gast heeft mij de ganse film door geirriteerd, maar was dan wel weer de beste acteur van de film.
was af en toe wel interessant maar zal hem geen 2de keer huren.
aerts007
Het begint veelbelovend om dan met een paar debiele wendingen deze film naar de kloten te doen.Totaal van de pot gerukt einde !
Kan zeker niet tippen aan deel 1.
ninoboy1
Begin is goed, maar wordt naar mate slechter en slechter.
Mutsaers78
Film vol met de standaard horror clichés, standaard verhaaltje en voorspelbare spanning. En dat is niet negatief voor degene die van dit soort genres houdt.
Prima film voor degene die van lekker wegkijken houden. De film is niks meer, niks minder: gewoon een keurige 3 sterren.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

The Hitcher