• 9.374.505 stemmen

Joy Ride 2: Dead Ahead (2008)

Thriller / Actie | 91 minuten

Genre: Thriller / Actie

Geregisseerd door: Louis Morneau

Met onder meer: Nick Zano, Kyle Schmid en Laura Jordan

Plot Joy Ride 2: Dead Ahead

"Detours can be deadly."

Vier vrienden zijn onderweg naar een concert in Las Vegas, maar tijdens hun reis gaat hun auto plotseling kapot. Het viertal besluit vervolgens om een auto te stelen om zo hun reis te kunnen doorzetten. Maar ze ontdekken al snel dat deze auto eigendom is van Rusty Nails, een gestoorde vrachtwagenchauffeur die de achtervolging op het viertal inzet.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van djkoelkast

djkoelkast

Zéér matige film. Allemaal bijzonder nietszeggend. Richting het eind is het wel aardig waar de 2 jongens met Rusty Nail moeten dobbelen maar voor de rest niet om over naar huis te schrijven.

avatar van joyce100

joyce100

Heb deel 1 niet gezien, maar deze film was wel heel voorspelbaar, heb me wel vermaakt, geen topper.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Het eerste uur is allemaal vrij standaard. Het haalde nergens het niveau van deel 1. Maar het laatste half uur vond ik ijzersterk. Het dobbelen tussen de jongens en Rusty,de ene zus die overreden wordten de climax vond ik ook best goed.

Al met al dus uiteindelijk toch een zeer aardige thriller die(laten we het daar maar op houden) wat langzaam op gang kwam.

avatar van stan

stan

Ben het eens met Spartaan!

En ik geef idemdito 3,5*

avatar van J. Courbois

J. Courbois

Ik raak niet echt enthousiast van jullie recensies, ik skip deze deel twee denk ik maar, om het goede van deel 1 te kunnen blijven koesteren...

avatar van N_SANE

N_SANE

Na het lezen van alle recensies ben ik waarschijnlijk de enige die ontzettend genoten heeft van deze film en die deze zelfs nog een stuk beter vond dan deel 1.

Daar waar ik deel 1 minder spannend vond, vond ik deze veel spannender. Deze deel kon me veel beter vasthouden en had veel meer mooie momenten in de film.

Mooie scenes, mooie acties en de sfeer is om van te genieten.

Ik leefde helemaal mee met de personages.

Aanrader!

avatar van Manu

Manu

nee hoor, vond deze ook leuk....

N_SANE schreef:

Mooie scenes, mooie acties en de sfeer is om van te genieten.

Ik leefde helemaal mee met de personages.

Aanrader!

Heb je dan de film kunnen zien met nederlandse ondertiteling?

avatar van N_SANE

N_SANE

JDSsmetje schreef:

Heb je dan de film kunnen zien met nederlandse ondertiteling?

Ja.

avatar van Tiebje

Tiebje

Het heeft niet de kwaliteit van deel 1, maar het is geen slechte film. Jammer genoeg vond ik dat de mystiek van Rusty weg was genomen. Doordat hij zo op de voorgrond was, was zijn mysterieuze weg.

Ondanks deze kritiekpuntjes toch zeker de moeite waar om een keer gezien te hebben.

3.5 *

avatar van Elineloves

Elineloves

Absoluut beter dan deel 1, zaten veel spanningsmomenten in. Jammer van het einde alleen, dat had ik graag anders gezien.

Ondanks het einde, was het toch een verrassende film. Had er niet veel van verwacht, maar hij stelde niet teleur.

JDSsmetje

Alweer een redelijke goede film. Wel iets minder dan de vorig.

Elineloves schreef:

Beter dan deel 1 ? Deel 1 was gewoon veel, veel spannender en het acteerwerk van Joy ride 2 was ook veel minder omdat Paul Walker verdwenen is in deel 2. Heb je deel 1 wel gezien, of is het deel 2 niet gezien hebt?

N_SANE schreef:

Ja.

ok,

avatar van Kali DTS

Kali DTS

Tiebje schreef:

Het heeft niet de kwaliteit van deel 1,

heb helaas eerst deel 2 gezien en vond deze heerlijk wegkijken:)

prachtige zieke film met veel gore shit

geen moment verveeld,

een aanrader voor de horror/thriller liefhebbers

avatar van sateck

sateck

Wat een *** film...

Slecht acteerwerk, geen orgineel verhaal, geen spanning, geen gruwlijkheden... Terwijl deel 1 nog wel leuk was. Het is maar niet te hopen dat er een deel 3 komt!!

0,5

avatar van Resh

Resh

Leuke film. Ik had wel veel meer verwacht omdat ik deel 1,één van de beste films vond. De acteerwerk van Kyle Schmid vond ik alleen goed. De ''zus'' van haar vond ik slecht acteren, en dan maar niet te spreken over die Emo vriend, die vond ik echt zwaar irritant, en hij haalde steeds de spanning van de film weg. Zonde! Voorderest vond ik de film erg spannend en boeiend. Gewoon een leuke wegkijk film, met veel spanning en actie. Alleen het kon natuurlijk beter! Wel dat er in deze film veel dingen zijn gebeurt die ik totaal nooit verwacht had. Maar zowiezo geen enkel film kan deel 1 evenaren in dit genre

avatar van carp

carp

Vond deel 2 zeker geen slecht vervolg. Vond 2 zelfs wat meer gore hebben als 1, maar zoals Resh al zegt, kan niet tippen aan 1 maar zeker de moeite waard! Voor mij 3 ***

avatar van mikey

mikey

Een grotere truck beteknd niet zozeer beter. Uiteraard duel achtige praktijken met een snufje SAW. Het verhaal is af en toe onlogisch: zoals de vinger in het handschoenenkastje. Hoe ze aan de vinger komen, en hoe het kan dat de trucker overal kan zijn.

avatar van Errie

Errie

redelijke film, deed me heel erg aan the hitcher denken.

avatar van nepdance

nepdance

Sjonge wat een bar slechte film zeg!
Hij is gewoon té irritant om naar te kijken vooral die piercing boy is verschrikkelijk slecht en dan die domme zogenaamde creepy stem van de vrachtwagenchauffeur, oh ja en niet te vergeten dat konstante domme gasgeven met die truck en niet te vergeten dat stomme getoeter als hij die auto gaat rammen
waar slaat dat nou op?!
Zucht, nou ja geef em een 1,5

avatar van B_B

B_B

• 1969 berichten

Het slechte script en vervelende personages zorgen ervoor dat dit alles is behalve een Joy Ride.

Waar het eerste deel het nog aardig deed voor een thriller slaat deze film werkelijk op elk vlak de plank mis. De personages zijn echt gruwelijk irritant en je zou ze het haast toewensen. Waar Rusty in het eerste deel een boeiende bad guy was door het mysterieuze wat eromheen hing is het hier een sadistische idioot die weggelopen lijkt te zijn uit een b-horror film.

Verschrikkelijk script ook, weet totaal geen spanning op te bouwen en hangt van ongeloofwaardigheden aan elkaar, die dan boeiend moeten zijn. Op visueel vlak doet de film ook niks bijzonders, wel 1 'redelijk mooie' shot kunnen ontdekken in anderhalf uur, verder erg ongeïnspireerd. Tel daar de slechte acteerprestaties bij op en je hebt een film waar ik helemaal niets mee kan.

avatar van Drekskiebel

Drekskiebel

slecht geacteerd en ronduit slechte film

"Duel" meets "The Hitcher"

Deze film valt bij deze twee films in het niets

avatar van laurel

laurel

Ik heb joy ride 1 niet gezien, maar deze was voor mij 4,0 waard.

Als ik hierboven lees, vonden veel mensen deel 1 beter.

Dus ga ik snel op zoek naar deze.

avatar van laurel

laurel

laurel schreef:

Ik heb joy ride 1 niet gezien, maar deze was voor mij 4,0 waard.

Als ik hierboven lees, vonden veel mensen deel 1 beter.

Dus ga ik snel op zoek naar deze.

Inmiddels deel 1 gezien, en die was voor mij een 3,0 waard.

Dus dit deel 2 vond ik toch beter

avatar van !!!!*Lucky

!!!!*Lucky

Wat een slechte film. Deel 1 vond ik nog spannend en goed, maar dit deel is gewoon te belachelijk voor woorden, vooral als je de 2 films vergelijkt met elkaar. Slechte acteerprestaties, geen orgineel verhaal, gewoon weg een slechte film. 1.0 voor de moeite.

avatar van ;)

;)

het eerste deel was veel beter dan deel 2!!!

die getatoeerde gast heeft mij de ganse film door geirriteerd, maar was dan wel weer de beste acteur van de film.

was af en toe wel interessant maar zal hem geen 2de keer huren.

avatar van aerts007

aerts007

Het begint veelbelovend om dan met een paar debiele wendingen deze film naar de kloten te doen.Totaal van de pot gerukt einde !

Kan zeker niet tippen aan deel 1.

avatar van ninoboy1

ninoboy1

Begin is goed, maar wordt naar mate slechter en slechter.

avatar van Mutsaers78

Mutsaers78

Film vol met de standaard horror clichés, standaard verhaaltje en voorspelbare spanning. En dat is niet negatief voor degene die van dit soort genres houdt.

Prima film voor degene die van lekker wegkijken houden. De film is niks meer, niks minder: gewoon een keurige 3 sterren.