Genre: Thriller / Actie
Geregisseerd door: Louis Morneau
Met onder meer: Nick Zano, Kyle Schmid en Laura Jordan
Plot Joy Ride 2: Dead Ahead
"Detours can be deadly."
Vier vrienden zijn onderweg naar een concert in Las Vegas, maar tijdens hun reis gaat hun auto plotseling kapot. Het viertal besluit vervolgens om een auto te stelen om zo hun reis te kunnen doorzetten. Maar ze ontdekken al snel dat deze auto eigendom is van Rusty Nails, een gestoorde vrachtwagenchauffeur die de achtervolging op het viertal inzet.
Melissa
Lézard
Serveuse
Woman Stuck in Snow
Female Corpse
Wat ik al dacht. Staright-to-video.
Deel 1 was namelijk helemaal geen groot succes.
jstinissen
deel 1 was zeker wel vermakelijk om na te kijken
hopelijk wordt deze nog beter
Resh
hoop echt dat het uit komt deel want deel 1 is ontzettend goed geen worden voor
pg-love
Had de trailer gezien. Best WEL VET. verheug me erop deze ga ik zeker kijken als die uit komt..
J. Courbois
wous33
Deel 1 vond ik onwijs goed, maar ben bang voor deel 2. Hopelijk geen tweede van The Blair Witch Project... Dat verdiend deze film zeker niet! volgens mij ben je niet helemaal bij de les
Was wel amusant , alleen dat belachelijke einde.
Brianna
ja, idd, dat einde sloeg nergens op, maar de rest van de film is prima te doen, genoeg spanning, leuke gore momenten, leuk verhaallijn. Om te vergelijken met deel 1, daar zat meer humor in, en voor de rest, beetje hetzelfde verhaal. Niet beter, of slechter.
JacoBaco
Leuk voor een zondag avondje. En inderdaad: Best leuk. Alleen irriteerde ik me mateloos aan die emo punker, wat een zeldzaam vervelend klere ventje zeg.
Als je je een beetje insteld op wat je denk te gaan krijgen, is het best te doen. Verder geen bijzondere film. Dat dobbelspelletje op het einde was wel even geinig en het einde. Ik vond het nou niet een belachelijk einde. De badguy rijdt met zijn truck de afgrond in (althans alleen de truck) en ze denken dat hij er is geweest, maar dat is niet zo. Nix mis mee als je het mij vraagt.
veendiek
deel 1 was top hoop dat deel 2 net zo is waar kan je de trailer zien
c.pen
vol met spanning ! film is leuk voor de weekend als je echt niks te doen heb... 3.5 jah alleen het einde is een beetje stom.. maarjah dat moeten jullie zelf maar zien..
Betamax
Waardeloos.
Slecht acteerwerk.
verkeerde spanning, gebaseer op dom gedrag en verkeerde beslissingen.
Ging er nog wel lekker voor zitten want deel 1 vond ik prima.
Tegenvaller!
mvdb1982
Best een aardige film. Deel 1 was toch een stuk beter, maar dat ik vaak zo natuurlijk.
Verder best goed te doen voor een 'niets te doen' avond.
Shady
Waardeloos prul met enorme gaten in het script, niet spannend, niet eng, verschrikkelijk irritante hoofdpersonen... Past zo in het rijtje thuis tussen andere waardeloze rommel als Wrong Turn 2 en The Eye.
RickZ
Horrorslasher met de bekende scenes, wel iets beter verhaal en bloederiger dan andere slashers
DirtyDutch
Matige film,niet superslecht maar ook niet goed..We hebben het allemaal al eens gezien in eerdere films van dit genre en is dan ook zoooo voorspellend allemaal maarja verstand op nul en kijken maar...2sterren!!
Edie
Redenlijke film waar toch zo'n beetje alles inzit wat je wel verwacht; paar leuke meiden, beetje bloot en een sadistische killer. Leuk voor op een zaterdagnachtje te kijken of op een regenachtige zondag met popcorn erbij. Eigenlijk vond ik de film nog beter als ik had gedacht, zo geweldig vond ik het eerste deel namenlijk ook weer niet dus geef ik hem toch 3*, ik ken slechtere films en deze is direct-to-dvd, dus dan moet je al niet téveel verwachten..
ken1976
Ik kan hier heel kort en bondig over zijn, het is een slecht vervolg op deel 1!
Bepaalde akteurs komen niet over en het verhaal is te cliche! De spanning is ver te zoeken!
2 sterren voor deze tegenvallende Joyride!!!
lagaiske
Wel dit lijkt me wel een remake van joyride.
Heeft teveel weg van de eerste film.
Is minder origineel daardoor,minder spannend en minder goor.
Ook een stuk minder goed geacteerd.
Vooral de jonge met de nep piercings en tatoos bakt er niets van.
Zeer matige film.
Een 2.5 voor mensen die deel 1 niet gezien hebben.
Een 1.5 voor degenen die reeds aan hun 2 de deel toe zijn.
magaal
overtreft het eerste deel bij lange na NIET!
vond deze dan ook eigenlijk een beetje tegenvallen
MarkB
wat een verschrikkelijke kut film zeg. Heel erg voorspelbaar en ontzettend irriterend door het slechte acteerwerk.
Ottoman
bullshit! meer wil ik er niet over kwijt. zonde van mijn tijd gewoon.
Killerbert
redelijke film, ik heb de originele film niet gezien
kon op sommige vlakken beter.
goed verhaal en zeker een triller

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' trekt de aandacht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

The Hitcher
Thriller / Misdaad, 1986