Kevin & Perry Go Large (2000)
Genre: Komedie
Verenigd Koninkrijk
Geregisseerd door: Ed Bye
Met onder meer: Harry Enfield, Kathy Burke en Rhys Ifans
Gesproken taal: Engels en Spaans
Plot Kevin & Perry Go Large
"All they want to do is... Do it!!!"
Kevin & Perry, bekend van de Engelse TV, maken de overstap naar het grote doek. Kevin is maagd, en wil zijn maagdelijkheid zo snel mogelijk verliezen. De film volgt hem en zijn vriend Perry in hun pogingen om dit voor elkaar te krijgen. Ze reizen af naar Ibiza om daar hun doel te bereiken.
Kevin
Gemma
Bouncer
Shopkeeper
dttom
Walgelijk. Normaal vind ik engelse humor erg goed zoals bij Blackadder maar dit is gewoon te slecht voor woorden.
Blindfold
Zijn Kevin & Perry niet die gasten waar ook korte filmpjes van zijn bij BNN?
vic
Deze film heb ik gisteren gezien met een groep vrienden en we waren al in een melige bui dus wij vonden hem fantastisch grappig. Deze twee gasten (waarvan 1 een vrouw is) hebben al jaren shows op de BBC waarvan kevin en perry gewoon een terugkerende sketch is die nu dus gewoon zoals bij bijv Waynes world verfilmd word.De korte sketches zijn opzich wel grappiger dan deze film.Het verhaal is in 1 zin op te schrijven en wordt ook niet echt diep, maar de onderbroeken lol is op heel engelse manier. Hij deed me ook meer denken aan porky dan aan american pie. Deze film moet je niet alleen kijken en ook niet met een meisje want dan geniet je er helemaal niet van. Het is gewoon een no-brainer die je gewoon over je heen moet laten komen en dan zul je vanzelf van je stoel afvallen van het lachen als perry weer eens zomaar een paal krijgt waarmee hij een tafel optilt. Dude where is my car was ook wel beter. Deze grappen zijn allemaal ongeveer hetzelfde maar toch lacht je elke keer weer
wees gewaarschuwd hij is eeeeerg flauw, dus een bepaald soort gevoel voor humor heb je wel nodig om deze leuk te vinden
ThaDeez
Ik vond Dude Where's My Car helemaal TOP! deze dus ook wel denk ik.. =] moet em nog zien.
Jordy
bovendien ERG onsmakelijk af en toe!! (haha die navelpiercings)
Erg flauw, maar een stuk grappiger dan ik verwacht had. Hij heeft ongeveer hetzelfde niveau als Dude, Where's My Car (geen dus), maar goed, daar moet je dus van houden. Ik vond het wel vermakelijk, maar om de film nou goed te noemen gaat ook weer wat te ver. 2 en een halve ster.
Hobbes
wat een verschrikkelijke slechte film.
kompleet verkeerde timing bij de grappen en verschrikkelijk platvloers op een platvoerse manier (American Pie is bijv. ook platvloers maar daar is het tenminste een beetje fatsoenlijk gebracht)
een halve ster er bij voor die enkele glimlach. 1*
Sjan
Hadden idd wél korte filmpjes bij BNN, daarvan kende ik ze. Die korte filmpjes waren erg om te lachen, dus ik wilde de film ook ff zien. Ik kan er niks aan doen maar dit vind ik wel grappig. Niet alle grappen zijn even goed, en die vrouw speelt vind ik al helemaaaaal niet goed, maar toch af en toe lekker gore grappen. Ik hou dr wel van. ***
poep4658
fock you dit is de beste film die ik tot nu toe heb gezien just smoke a joint en hij is geweldig de muziek is helemaal natheid van de bovenste plank
GerwinF
Hahaha, volgens mij is zowieso bij een joint elke film leuk
poep4658
Hahaha, volgens mij is zowieso bij een joint elke film leuk
denk het wel maar ondanks dat is ie nog steeds nat ik heb hem daarom al 7 keer gezien
Phooze
GerwinF
Nat? Hmmm ik krijg het gevoel dat ik oud wordt.
Marvin
GEWELDIGE FILM!!!!
BRITSE HUMOR RULEZ!
Het is wel een samen raapsel van alle leukste grappen uit de serie, maar dat maakt de film niet minder leuk!
Vond de serie echt vreselijk. Ben bang dat ik de film dan niet leuk ga vinden (als ik die ooit al eens zou gaan kijken)...
PartyMarty
Vond vooral die floater erg smerig. Wist trouwens niet dat 1 van hen een vrouw was. Da's dan wel weer grappig.
BoordAppel
Mijn advies: nooit gaan kijken! Voor je eigen bestwil.
Da Jando
Ik kan me herinneren dat ik hem wel grappig vond. Vorig jaar gezien met wat vienden op de bank, pilsje erbij...
I am not your slave!
TheVoice
Roerend mee eens, goedkope poep, pies en kots-humor.
Bevestiging dat ik niet van Engelse humor hou.
Had eigenlijk lager willen geven, maarja
Roerend mee eens, goedkope poep, pies en kots-humor.
Bevestiging dat ik niet van Engelse humor hou.

Ook deze vijf cultfilms kijk je vanaf nu gratis op PlexTV

Misdaadthriller 'The Bone Collector' morgen te zien op televisie

Netflix komt binnenkort met de geprezen misdaadserie 'Animal Kingdom'

Eindelijk in Nederland te zien: bejubelde dramaserie 'Heated Rivalry' nu op HBO Max

Goal!

The Inbetweeners 2
Komedie, 2014

Buster
Misdaad / Komedie, 1988
vakantiedisc jockeybecoming an adultpuberteitfirst timemaagdlongingbeatnikibiza jeugd