• 9.371.070 stemmen

Kevin & Perry Go Large (2000)

Komedie | 82 minuten

Genre: Komedie

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Ed Bye

Met onder meer: Harry Enfield, Kathy Burke en Rhys Ifans

Gesproken taal: Engels en Spaans

Plot Kevin & Perry Go Large

"All they want to do is... Do it!!!"

Kevin & Perry, bekend van de Engelse TV, maken de overstap naar het grote doek. Kevin is maagd, en wil zijn maagdelijkheid zo snel mogelijk verliezen. De film volgt hem en zijn vriend Perry in hun pogingen om dit voor elkaar te krijgen. Ze reizen af naar Ibiza om daar hun doel te bereiken.

avatar van dttom

dttom

Walgelijk. Normaal vind ik engelse humor erg goed zoals bij Blackadder maar dit is gewoon te slecht voor woorden.

avatar van Blindfold

Blindfold

Zijn Kevin & Perry niet die gasten waar ook korte filmpjes van zijn bij BNN?

avatar van dttom

dttom

nee

avatar van vic

vic

Deze film heb ik gisteren gezien met een groep vrienden en we waren al in een melige bui dus wij vonden hem fantastisch grappig. Deze twee gasten (waarvan 1 een vrouw is) hebben al jaren shows op de BBC waarvan kevin en perry gewoon een terugkerende sketch is die nu dus gewoon zoals bij bijv Waynes world verfilmd word.De korte sketches zijn opzich wel grappiger dan deze film.Het verhaal is in 1 zin op te schrijven en wordt ook niet echt diep, maar de onderbroeken lol is op heel engelse manier. Hij deed me ook meer denken aan porky dan aan american pie. Deze film moet je niet alleen kijken en ook niet met een meisje want dan geniet je er helemaal niet van. Het is gewoon een no-brainer die je gewoon over je heen moet laten komen en dan zul je vanzelf van je stoel afvallen van het lachen als perry weer eens zomaar een paal krijgt waarmee hij een tafel optilt. Dude where is my car was ook wel beter. Deze grappen zijn allemaal ongeveer hetzelfde maar toch lacht je elke keer weer

wees gewaarschuwd hij is eeeeerg flauw, dus een bepaald soort gevoel voor humor heb je wel nodig om deze leuk te vinden

avatar van ThaDeez

ThaDeez

Ik vond Dude Where's My Car helemaal TOP! deze dus ook wel denk ik.. =] moet em nog zien.

avatar van Jordy

Jordy

bovendien ERG onsmakelijk af en toe!! (haha die navelpiercings)

Erg flauw, maar een stuk grappiger dan ik verwacht had. Hij heeft ongeveer hetzelfde niveau als Dude, Where's My Car (geen dus), maar goed, daar moet je dus van houden. Ik vond het wel vermakelijk, maar om de film nou goed te noemen gaat ook weer wat te ver. 2 en een halve ster.

avatar van Hobbes

Hobbes

wat een verschrikkelijke slechte film.

kompleet verkeerde timing bij de grappen en verschrikkelijk platvloers op een platvoerse manier (American Pie is bijv. ook platvloers maar daar is het tenminste een beetje fatsoenlijk gebracht)

een halve ster er bij voor die enkele glimlach. 1*

avatar van Macmanus

Macmanus

nee

wel dus.

avatar van Sjan

Sjan

Hadden idd wél korte filmpjes bij BNN, daarvan kende ik ze. Die korte filmpjes waren erg om te lachen, dus ik wilde de film ook ff zien. Ik kan er niks aan doen maar dit vind ik wel grappig. Niet alle grappen zijn even goed, en die vrouw speelt vind ik al helemaaaaal niet goed, maar toch af en toe lekker gore grappen. Ik hou dr wel van. ***

avatar van knaricus

knaricus

LACHUHH WOAR!!

avatar van poep4658

poep4658

fock you dit is de beste film die ik tot nu toe heb gezien just smoke a joint en hij is geweldig de muziek is helemaal natheid van de bovenste plank

avatar van GerwinF

GerwinF

poep4658 schreef:

Hahaha, volgens mij is zowieso bij een joint elke film leuk

avatar van Phooze

Phooze

Tenenkrommend slecht, niet leuk.

avatar van yosemite44

yosemite44

Phooze schreef:

Tenenkrommend slecht, niet leuk.

inderdaad!

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

voeten- of zelfs benenkrommend slecht zal je bedoelen.

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Alsjeblieft, overdijf niet zo.

avatar van Da Jando

Da Jando

lol

avatar van poep4658

poep4658

GerwinF schreef:

Hahaha, volgens mij is zowieso bij een joint elke film leuk

denk het wel maar ondanks dat is ie nog steeds nat ik heb hem daarom al 7 keer gezien

avatar van Phooze

Phooze

poep4658 schreef:

Volgens mij is deze film juist helemaal afgedroogd...

avatar van GerwinF

GerwinF

Phooze schreef:

Volgens mij is deze film juist helemaal afgedroogd...

Nat? Hmmm ik krijg het gevoel dat ik oud wordt.

avatar van bellenkim

bellenkim

ziek mee gelachen

hoort bij mijn top 10

avatar van Marvin

Marvin

GEWELDIGE FILM!!!!

BRITSE HUMOR RULEZ!

Het is wel een samen raapsel van alle leukste grappen uit de serie, maar dat maakt de film niet minder leuk!

avatar van gotti

Vond de serie echt vreselijk. Ben bang dat ik de film dan niet leuk ga vinden (als ik die ooit al eens zou gaan kijken)...

avatar van PartyMarty

PartyMarty

Vond vooral die floater erg smerig. Wist trouwens niet dat 1 van hen een vrouw was. Da's dan wel weer grappig.

avatar van BoordAppel

BoordAppel

gotti schreef:

Mijn advies: nooit gaan kijken! Voor je eigen bestwil.

avatar van Da Jando

Da Jando

Ik kan me herinneren dat ik hem wel grappig vond. Vorig jaar gezien met wat vienden op de bank, pilsje erbij...

I am not your slave!

avatar van Rujar

Rujar

Schandelijke film.

Ongelooflijk dat je zo iets kan maken.

avatar van Hagele

Hagele

Ik vond hem wel ok.

avatar van TheVoice

TheVoice

Rujar schreef:

Schandelijke film.

Ongelooflijk dat je zo iets kan maken.

Roerend mee eens, goedkope poep, pies en kots-humor.

Bevestiging dat ik niet van Engelse humor hou.

Had eigenlijk lager willen geven, maarja

TheVoice schreef:

Roerend mee eens, goedkope poep, pies en kots-humor.

Bevestiging dat ik niet van Engelse humor hou.

Dit is niet bepaald typisch Engelse humor. Komt nog dichter in de buurt bij Nederlandse humor imo.