• 9.372.718 stemmen

Geregisseerd door: Ron Oliver

Met onder meer: Shannen Doherty en John Rhys-Davies

Gesproken taal: Engels en Italiaans

Plot Kiss Me Deadly

"The answer to the future lies in their past."

Jacob Keane is een ex-spion die na jaren pensioen terug gaat in de duistere wereld van de spionage. Hij krijgt te maken met Marta, zijn voormalige partner wiens geheugen gewist is door onbekende redenen en op de vlucht is voor psychopathische moordenaars.

avatar van notorious_kim

notorious_kim

shannon doherty. een van mijn lievelingsactrices, ik kan niet wachten tot deze hier te zien is!

avatar van polopolo150

polopolo150

Ik zag het net op TV... vond hem niet zo successvol.

Intro wordt nu wel heel cliché met de koude oorlog, 9/11, Irak etc. Special Effects zijn slecht. Verhaal is weinig van te snappen.

avatar van 606

Vrij aardig aan de zwakke kant.

Actie is niet overweldigend en acteurs zijn niet top.

Jammer had wat kunnen worden.

Verhaal was oke.

2,5 ster

avatar van gauke

gauke

Ik begrijp niet waar de titel 'Kiss Me Deadly" op slaat.

Op zich geen slechte film met een behoorlijke verhaallijn. Alleen zitten er enkele onlogische zaken in. Bijvoorbeeld wanneer de ontvoerder met een ontvoerd kind over straat loopt, kan het kind toch de aandacht trekken.... De hoofdpersoon is stoer, mooi en homoseksueel, maar dat laatste komt slechts zijdelings aan de orde.

avatar van stinissen

Best aardige tv-thriller , ook weer eens leuk om Shannen Doherty te zien.

avatar van tommycool

tommycool

Ik moet eerlijk zijn, ik vind deze film niks aan. Op de cover leek het me nog wel een leuke film, dus ik had het gekocht, maar bah wat heb ik een spijt. Slechte geacteerd, slechte speciaal effects, ik kan zo nog uren doorgaan. Nooit meer zo'n film in m'n hele leven!

avatar van zgfproduction

zgfproduction

ben het eens met tommycool, deze film is 1 van de slechtste die ik ooit heb gezien.

avatar van Miepjemiep

Miepjemiep

Ik vond het niet zo n slechte film .. Geen uitschieter.. Maar ik heb um wel afgekeken

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Laat ik beginnen met het meest slechte aan de film, het script. Wat loopt het vehikel toch slecht op dit waardeloos script. Daarnaast is het acteerwerk van bedenkelijk niveau, maar ja de cast kan ook maar weinig met zo'n slecht lopend script.

Low budget op elk vlak, waarschijnlijk in een week geschoten. Met de waardeloze beelden is er nog eens een amateur editor aan het kloten geweest om tot dit eindproduct te komen. De regisseur blinkt uit in tv-producties van geen hoog kaliber en laat dit met deze prent wederom zien. Het is een product voor verkoop aan tv-zenders die niet veel geld willen spenderen aan films.

Het verhaal is simpel en totaal niet origineel, daarnaast wist het mij ook niet te boeien. De soundtrack is ook erg standaard. Prentje heeft wel tempo, dat moet ik toegeven. Maar vaak is het allemaal tenenkrommend, niet om aan te zien.

Maar het is zeker ook vaak slechter gedaan dan deze prent, hoe je het ook wendt of keert. Het is zeker niet goed maar ach.... op een regenachtige dag met een leeg hoofd zonder concentratie gaat het nog. Daarom strijk ik over het hart en pleurt er nog een kleine 2,5** uit. Dat is dan ook wel het maximale, zoek je een film om echt in te duiken dan moet je deze ect niet hebben.