• 8.902.235 stemmen

Geregisseerd door: Tim Sullivan

Met onder meer: Richard E. Grant, Samantha Mathis en Judi Dench

Releasedatum: 13 juli 1995

Plot Jack & Sarah

"She's not proper, she's not fitting, she's not British, but to Jack she's a breath of fresh air."

Nadat de vrouw van Jack tijdens de bevalling van hun dochter overlijdt, moet Jack alleen verder met zijn dochtertje Sarah. Omdat hij een drukke baan heeft en hij absoluut niet in staat is Sarah alleen op te voeden, proberen zijn ouders en de overgebleven ouders van zijn overleden echtgenote de juiste babysitter/werkster te vinden. Dan ontmoet Jack Amy, een Amerikaanse serveerster. Hij ziet hoe zij met de baby omgaat en besluit haar in te huren, aanvankelijk tot groot ongenoegen van enkele van de ouders. Na een tijdje worden Jack en Amy echter verliefd op elkaar...

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Leuk lief filmpje!

avatar van Tonyvdb

Tonyvdb

oooooooh ... (kijkt vertederd)

*** 3 op 5 ***

damon schreef:

bekijk um samen met je hond bv

avatar van donnie darko

donnie darko

vandaag gezien op wijftv(ma wou kijken). Niet veel goeds, maar de bijrol van Ian McKellen is nog wel komisch.

avatar van brielen

brielen

Deze film is ontroerend en ook erg spannend.

Liefde, voor groot en klein. 4.

avatar van xenne

xenne

best wel een vrij aardig tussendoortje ... 2¾

avatar van Leno

Leno

Best aardig gemaakt, met een leuke, frisse cast. Alleen jammer dat er van die dramatische scenes inzitten mbt het overlijden van zijn vrouw. Gezien de genre aanduiding had ik gedacht dat dat niet zo'n grote rol zou spelen. Ik heb namelijk echt een hekel aan die sentimentele rouw scenes. Die stonden ook in schrik contrast met de overige luchtige, soms zelfs komische, scenes.

avatar van Jorick

Jorick

Vermakelijk en liefdevol, maar niet echt bijzonder. 2.5*

avatar van neo

neo

Klein en fijn, dat is precies het woord ervoor. Veel drama maar altijd een zeer fijne, opgetogen sfeer. Een leuke cast met naast een geweldige Grant en Matthis leuke rollen van Judi Dench en Ian McKellen. Simon Boswell versterkt de hele sfeer nog eens extra, het beste wat ik vermoedelik van hem hoorde. 3.5 sterren

avatar van theo h

theo h

Een film met weinig diepgang; een niemandalletje om een uurtje te vullen als je je verveelt. De regisseur twijfelt voortdurend tussen dramatisch of komisch.

Op het einde maakt hij er zich vlug van af.

avatar van Purmerend

Purmerend

Heerlijk filmpje, vol komische momenten en met de nodige drama. Ook geinig als je nog geen kleren hebt voor een baby dat je dan een sok als muts gebruikt.

avatar van lottetje

lottetje

Hele leuke film.

geweldig om te zien hoe Jack als jonge vader van zijn dochtertje houd en haar wil beschermen.

avatar van Chulaa

Chulaa

mooie film

avatar van kanjertje

kanjertje

Hele leuke en mooie film

avatar van Aapje81

Aapje81

Prima film met een erg leuke Richard E Grant. Zeker een aanrader voor vanavond.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Opzicht een leuk filmpje! Richard E. Grant (die me erg veel deed denken aan Hugh Grant) speelde zijn rol goed, eigenlijk net zoals de rest van de cast. De grappen zijn zeker geslaagd, al is de baby hier wel erg verantwoordelijk voor. Het einde sloeg voor mij de plank een beetje mis.. Hadden ze wat beter kunnen doen. Maar ach.. ik heb me prima vermaakt en ook vrij vaak gelachen.

avatar van ILDIB

ILDIB

Lekker britfilm, en vooral een die niet irriteert. Deze Grant is zoveel prettiger en realistischer dan die andere grant, hugh.

avatar van chiel1971

chiel1971

• 2009 stemmen

Zoetjes en heel voorspelbaar, maar verder prima film voor zijn genre

avatar van clubsport

clubsport

geslaagde mix van romcom en drama met veel bekende namen .

Ian mckellen steelt toch stiekem een beetje de show in zijn bijrol .