• 9.109.837 stemmen

Geregisseerd door: Tyler Perry

Met onder meer: Phylicia Rashād en Bresha Webb

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot A Fall from Grace

"Every Woman Has A Breaking Point"

Grace Waters, een goede bekende binnen haar gemeenschap in Virginia, blijft kalm als haar ex zijn minnares trouwt en haar zoon verhuist. Met steun van haar beste vriendin Sarah probeert ze haar leven weer op te pakken en krijgt een nieuwe relatie. Maar de nieuwe echtgenoot van Grace verwoest al snel haar leven, haar werk en - velen zeggen - haar gezond verstand. Ze bekent dat ze haar man vermoord heeft maar haar jonge advocate is sceptisch en vastberaden de waarheid te achterhalen

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van Luudje10

Luudje10

Uitstekende film met aardige wendingen. Wij hebben ons vermaakt

avatar van jerry r

jerry r

Tyler Perry heeft de thriller A Fall from Grace gemaakt in vijf dagen.

ja dat is ook te merken zeg

avatar van Elchapo

Elchapo

• 1925 stemmen

Prima film,spannend met een verassend plot....4 stars.natuurlijk zijn er ook weer een paar individuen hierboven die het weer niks vinden,lekker boeien

avatar van IH88

IH88

A Fall from Grace

Matig. Tyler Perry heeft A Fall from Grace in zeer korte tijd gefilmd, en dat is er wel aan te zien. Het acteerwerk van vooral Rashad en Fox is uitstekend, maar het script is matig, de regie is slecht en de 'look' van de film is amateuristisch, grauw en ongeïnspireerd. Vooral de rechtbankscènes zijn lachwekkend, en de rechtszaal lijkt wel op een gymzaaltje met klapstoeltjes. De grote twist is belachelijk en lijkt zo uit een stuiverromannetje afkomstig, in plaats van een volwassen rechtbankthriller.

avatar van missl

missl

Begint best mysterieus maar in de tweede helft van de film gebeurde er ineens zoveel en was het te veel voor mij.

avatar van Rickazio

Rickazio

Best geinig filmpje, verhaal was best spannend/vermakelijk, acteurs (vanzelfsprekend) niet zo denderend. Ook het einde van de film is wat onlogisch met name.

avatar van Tarkus

Tarkus

Prima film vond ik dit.

Rechtbankdrama's spreken me altijd wel aan, en dit was weer een goede zaak.

Prima vertolkingen ook met oudgediende Phylicia Rashad in een van de hoofdrollen.

2 uur durende film die me niet heeft verveeld, en me kon boeien van begin tot einde.

avatar van _Casper_

_Casper_

goede film, spannende wending

avatar van snarfje5508

snarfje5508

Verrassend goed film, helaas met 2 uur net aan de te lange kant waardoor met name het begin zich wat voortsleept. Met 1,5 uur zou dit zijn voorkomen. Plot zonder meer onverwachts. Leuk Rashad (Claire Huxtable in the Cosby Show) weer eens te zien acteren.

avatar van jippie2010

jippie2010

IH88 schreef:

A Fall from Grace

Ik sluit me hier bij aan!

avatar van Rodger

Rodger

leuk rechtbank filmpje.. dus zeker niet onaardig..

3.5 ***

Ik heb me hier best mee vermaakt. Er zijn absoluut veel betere legal thrillers qua niveau, maar toch zat het wel ok in elkaar. De twist zag ik niet echt aankomt aangezien we de scene zagen van hoe Grace aardig los ging met die knuppel op het hoofd van Shane, maar dat heeft hij dus overleefd. Ok........tja en dan op het eind van de film dat Sarah geboeid wordt en dan toch weet te ontsnappen en zelfs aan de salg kan gaan in een andere staat. Really? Dus zij heeft die handboeien afgekregen, hoe dan?

avatar van U96

U96

een film met scenes en dialogen die abrupt stoppen en onafgewerkt zijn, een verhaallijn die op sommige momenten zich zelf tegen spreekt en op het einde een twist die echt lachwekkend is, acteerwerk is nog min of meer ok, maar dat is voor mij ook het enige positive aan deze film, kortom zonde van de tijd....

avatar van frans123

frans123

Een matige film die op een slechte tv productie lijkt. Het begin zit je op 1-2 sterren , storend slecht, slechte acteurs, het boeit niet, je wilt hem uit zetten.. Op de helft neemt het verhaal een ( lullige) wending , een twist die het verhaal nodig had, en die het naar 3 sterren tilt. Net voldoende, je zet hem niet uit.....Goed , en voldoende wordt het nergens. Een film voor een regenachtige lockdown middag Mocht je hem niet zien dan mis je niks. ( ....en wat een lelijke mensen allemaal bij elkaar....echt storend....hahahah Een sideline; Ik kijk speciaal Z Amerikaanse series vanwege de mateloos sensuele vrouwen - vaak niet knap of mooi.-..maar sensueeeeeeeeel!!!- zo kom ik wel door de matige verhalen heen...hahahah)

avatar van Pollypeachum1

Pollypeachum1

Een B- film waarvan ik me verbaas dat nog zoveel mensen een voldoende hebben gegeven. Slecht acteerwerk, nietszeggende karakters, een verhaal wat je al van mijlenver ziet aankomen en geen mooie beelden.

Zonde van je tijd

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Een matige thriller, die binnen vijf dagen tijd werd opgenomen. Dit was de eerste langspeelfilm, die sinds de opening in Tyler Perry Studio's werd gefilmd. Tevens was dit de laatste film voor Cicely Tyson. De actrice overleed op 28 januari 2021 op 96-jarige leeftijd. Mehcad Brooks en Phylicia Rashad waren eerder samen te zien in Just Wright. Crystal Fox en Cicely Tyson verschenen eerder in Mama Flora's Family.

Halverwege de rit kreeg ik het gevoel dat dit een degelijke thriller kon worden, maar helaas heeft het einde roet in het eten gegooid. Het personage Grace slaat de hersenen van Shannon in met een honkbalknuppel, en de beste man blijkt het gewoon overleeft te hebben. Jordan Bryant slaat Sarah in de boeien, geeft haar de opdracht om te blijven staan terwijl hij zijn vrouw Jasmine te hulp moet schieten, en verwacht vervolgens dat ze netjes zal gehoorzamen. Uiteraard maakt Sarah van deze domme actie gebruik om te ontsnappen, zodat de liefhebbers wellicht hoopvol kunnen uitkijken naar een sequel. Zo zijn er meerdere dingen onlogisch. Jordan is als agent in het begin getuige van een zelfmoord. Later brengt hij zijn vrouw Jasmine naar dezelfde locatie, maar blijkbaar gaan er geen alarmbellen bij hem rinkelen. Zodra er immers een zelfmoord heeft plaatsgevonden, zou je normaal gesproken een rapport moeten opmaken en de bewoners spreken. In deze film blijkbaar niet. Je wordt als kijker geacht om deze logica even te vergeten. Als je uiteindelijk de hele rit hebt uitgezeten en alles goed in je hebt opgenomen, dan merk je richting het einde dat het script veel gaten bevat. De plotwending vond ik vergezocht, en wordt helaas niet volledig uitgewerkt. Best wel zonde voor een film met een aardig begin. Achteraf gezien is ook deze Netflix-productie helaas een zooitje.

2,0 *