• 9.415.923 stemmen

Met onder meer: Justin Chatwin, Chow Yun-fat en James Marsters

Gesproken taal: Engels, Japans en Hindi

Releasedatum: 9 april 2009

Plot Dragonball Evolution

"The legend comes to life."

Goku is een jongen die een dragonball in zijn bezit heeft. Gecreëerd door een buitenaards ras en gekweekt op aarde door de machtige Piccolo. Met alle dragonballs bij elkaar, kun je een draak oproepen die vervolgens één wens vervult. De op sterven liggende grootvader van Goku heeft een laatste verzoek om met de grote Master Roshi alle dragonballs te vinden. Maar de missie is moeilijker dan het lijkt, want er zijn er zeven van op de wereld.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

hub_011 schreef:

Goku is in dragonball ook niet helemaal gespierd

Waar heb jij het nou weer over? Over welke Dragonball heb jij het?

kArIzMa_Movie schreef:

Waar heb jij het nou weer over? Over welke Dragonball heb jij het?

er is er maar 1 he

als het goed is

Pastichio Rocker schreef:

Racist!

haha hoezo nou weer racist?

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

er is er maar 1 he

als het goed is

In Dragonball is Goku nog maar een kind. (logisch dat ie niet gespierd is. Maar dat terzijde, Justin Chatwin speelt geen kind, dus zou 'ie wel meer gespierd moeten zijn.)

avatar van watarichase

watarichase

ZOOOOOOOOOO

IK KIJK HIER ECHT HEEEEEL ERG NAAR UIT.

ik volg nu de anime dragonball gt.

hij valt me eigelijk tegen, ik vond dragonball z wel leuker.

ik denk ook dat de film me tegen gaat vallen, geen idee waarom.

hoewel ik dat ook van de films van death note dacht, en die waren wel heel vet.

ik hoop dat deze net zo vet word.

avatar van roc12345

roc12345

Goed nieuws

er komt een vervolg op de manga anime dragonball gt

+een special dragonball animation movie

+een spel hd ony for consoles

en de echte hardcore trailer moet nog komen

en die trailer komt niet meer met max payne maar in december

omdat het uitgesteld is omdat de trailer niet helemaal af is

ik word dat steeds uitstellen spuugzat straks komt de film pas

in augustus

voor meer info ga naar http://dbthemovie.com/ de officiële site

avatar van korenbloem02

korenbloem02

watarichase schreef:

ZOOOOOOOOOO

IK KIJK HIER ECHT HEEEEEL ERG NAAR UIT.

ik ook, maar om nu al te stemmen op een film die nog niet eens bestaat. Is ook weer zo....

PrinceVegeta schreef:

haha hoezo nou weer racist?

Ja waarom nou racist,ik slaap er niet slechter van wat jij zegt hoor

avatar van Hero-man

Hero-man

Er werd gezegd dat de anime weer terug komt,

das niet waar zo wel geef ons dan een link met bewijzen erop.

Akira Toryama heeft pas geleden een nieuwe special uitgebracht,

hij dacht erover na om weer dragonball verder uitte breiden maar er is nog geen concrete verschijnsel of dit wel waar is,

Eigenlijk hoop ik stiekem dat hij dragonball verder gaat uitbreiden want het is een open einde GT want waar is shenron en goku naar toe??:P

hub_011

idd toryama dacht er over naar om verder te gaan maar dat zijn alleen geruchten.ik heb nog geen harde bewijzen gezien.

Hero-man schreef:

Er werd gezegd dat de anime weer terug komt,

das niet waar zo wel geef ons dan een link met bewijzen erop.

Akira Toryama heeft pas geleden een nieuwe special uitgebracht,

GT, heeft niets met Toriyama te maken, de manga (officiele werk van Toriyama) is geindigd na de Buu arc. DBGT is niets anders dan filler. Als Toriyama verder gaat met zijn manga, dan zal hij de hele gedoe met SSJ4 weg kunnen laten, omdat dit geen idee van hem is, maar van Toei, de animatiestudio.

avatar van Materny

Materny

Betwijfel of hij dat zal doen dan. SSJ4 was trouwens onnodig als je het mij vraagt.

Materny schreef:

mee eens, het had gwn bij SSj1 moeten blijven

en vind ook niks dat ineens iedereen SSJ kan worden zoals goten en trunks, alsof het niks is

hub_011 schreef:

Ja waarom nou racist,ik slaap er niet slechter van wat jij zegt hoor

niemand slaapt er slechter van

avatar van Sasja

Sasja

mee eens, het had gwn bij SSj1 moeten blijven

ik vond gt zelf best te doen en ssj 4 zag er ook best leuk uit, maar het had wel een mooi einde geweest dat goku frieza als ssj had vernietigd en meteen dé legendarische ssj was geworden ipv dat ze doorgingen wat er na ssj kwam

avatar van korenbloem02

korenbloem02

Die geruchten, dat er verder zou gaan met Dragonball, zijn al jaren te vinden op internet. Er speculairden zelfs namen rond als Dragonball AF. Dit bleek later allemaal fanfictie te zijn.

Dat Toriyama verder zou gaan heb ik niks over gehoord. MAar dit zal waarschijnlijk ook weer fanfictie zijn. Alleen laten we hopen dat dit nu een keer niet is.

korenbloem02 schreef:

ja je hebt gelijk,maar laten we het maar niet over de manga hebben anders gaan die moderators weer flauw doen,beetje kinderachtig,maar ja

avatar van Hero-man

Hero-man

Hayabusa schreef:

dat dacht jij dat toryama niks te maken had met GT, hij heeft Omega Sheron getekent en met een paar sugesties der bij enzo enzo...

Toryama heeft wel degelijk te maken met GT..

Maar SSJ 4 vond ik wel te ver gaan want kijk bijvoorbeeld vegeta die moest een machine gebruiken dat mag eigenlijk niet want een prince is een heel bloed en heeft geen technologie nodig!!

Maar ssj 1 2 3 waren wel vet want ze hadden allemaal wel iets speciaals alleen was 3 een bietke overdreven kwa haar enzo

Hero-man schreef:

Toryama heeft wel degelijk te maken met GT..

Dat hij een beetje heeft geholpen met het creëeren van nieuwe personage wil niet zeggen dat het "cannon" is. De manga is het officiële werk, en daar bestaat zoiets als SSJ4 niet.

En heb je ook bewijs dat Toriyama mee heeft geholpen? Ik kan niets vinden op het net.

avatar van Sasja

Sasja

en dat kanon was er alleen maar om de straling van de maan te kopieren waardoor hij kon stransformeren

avatar van Chucky92

Chucky92

Deze film gaat zo ontzettend slecht worden, die trailer is om te huilen

Ik heb echt geen flauw idee wat dat hele Dragonball is, ik dacht eerst dat het hetzelfde was als Pokemon. .

Hip ben ik he?

avatar van O.S.

O.S.

Zeer hip! Ik zit me wel te verbazen dat gaste van 18 hier nog zo'n harde piemel van krijgen, mja vroeger was dit wel oké.

O.S. schreef:

Er is niks mis mee met Shonen manga, als Dragonball. De meeste shonen manga zijn sowieso vanaf 12 jaar, dus je kunt nooit oud te zijn om zoiets te bekijken. Het is een vooroordeel dat tekenfilms voor kinderen zijn.

avatar van grayfoxz

grayfoxz

Hayabusa schreef:

Ik loop zelf veel te vaak tegen die vooroordelen aan. Ook met de aankomende film merk je dat sommige mensen het opeens vet vinden als het echt weer een hype is. terwijl ze (bij wijze van spreken) de week daarvoor nog hartgrondig de draak stoken met "die kinderlijke tekenfilms".

OT: ach, de trailer zag er grappig uit. Verwacht niet super veel van de film, maar denk wel dat ik me er goed mee zal kunnen vermaken

O.S. schreef:

ik krijg van dragonball nog steeds een harde piemel

PrinceVegeta

pfff ben ik ff blij dat ik niet de engiste ben

ben benieuwd wat er gebeurt als de film super word

avatar van Kevin13

Kevin13

Dan wordt hij Super Saiyan

avatar van Materny

Materny

O.S. schreef:

Toch maar niet vertellen wat ik zojuist even heb gekeken

Scheelt dat ik geen 18 meer ben

en ik ook ni trouwens