Hoewel ik Terence Hill graag zie spelen in films (vooral natuurlijk samen met zijn vriend Bud Spencer), vond ik deze film een oubollige (is dan ook al 35 jaar oud), flauwe en zeker ook een kinderachtige bedoeling. Zou ik vroeger deze film als kind zijnde voor het eerst hebben gezien, dan had ik het misschien nog wel leuk gevonden. Maar nu ik hem als volwassen voor het eerst heb gezien, vond ik het gewoon een tenenkrommende bedoeling om naar te kijken.
Qua verhaal en uitvoering vond ik deze film veel weg hebben van een "Bassie en Adriaan tegen de boeven" verhaal en dan met Terence Hill en Ernest Borgnine in de hoofdrol. Er mag dan misschien de nodige humor inzitten, maar de meeste humor was niet echt aan mij besteedt (namelijk te flauw en te kinderachtig, zoals o.a. met de vis en de reuze opgeblazen
kauwgombal op het einde). De film staat betiteld als een Actie / Komedie, maar de actie stelt weinig tot niets voor. De enige actie die ik leuk vond, was het gevecht (overigens ook het enige) van Terence Hill tegen een aantal boeven. De vreselijke muziek in deze film (die steeds werd afgespeeld als Terence Hill iets deed met zijn superkrachten) met steeds hetzelfde vervelende
liedje, was zeer irritant en deed pijn aan mijn oren. Het enige positieve in deze film vond ik nog de beelden van Florida en misschien ook wel de luchtige sfeer van het verhaal.
Maar al met al met vond ik dit gewoon een zeer matige film met Terence Hill in de hoofdrol. Misschien was dit ook wel de slechtste film die ik ooit van Terence Hill heb gezien. Voor de echte leuke Actie / Komedie films moet je toch echt zijn bij de Bud Spencer & Terence Hill films.