• 9.377.664 stemmen

The Hottie and the Nottie (2008)

Komedie / Romantiek | 90 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Alternatieve titel: The Hottie & the Nottie

Geregisseerd door: Tom Putnam

Met onder meer: Paris Hilton en Christine Lakin

Gesproken taal: Duits en Engels

Plot The Hottie and the Nottie

"Love never needed to be so blind."

Nate Cooper verhuist naar Los Angeles omdat hij nog steeds op zoek is naar Cristabelle Abbott, het meisje waar hij vroeger al van droomde. Zijn pogingen om met Cristabelle in contact te komen worden echter telkens verstoord door haar niet zo knappe vriendin June Phigg. Het wordt allemaal nog veel gecompliceerder wanneer Nate juist gevoelens krijgt voor June.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Ik neem aan dat Paris de 'nottie' is. Wat een lelijk wijf xD

Verhaal klinkt echter niet zo slecht. Niet orgineel, wel grappig.

avatar van Marcellus

Marcellus

Legan schreef:
Hoewel ik The Hottie and the Nottie wel zie verschijnen in de floplijst, wat wil je anders met zoveel Paris Hilton haters in de wereld, is het in feite gewoon een simpele en standaard romcom.

Het verhaal is voorspelbaar maar tevens best aardig uitgevoerd en met een goede en oprechte bedoeling. Lekker zoet maar nooit te. De muziek is niets hoogstaands, maar prima bijpassend en alleraardigst en de film is redelijk feelgood zonder dat het al te zoet wordt. De cast is in zijn totaliteit redelijk, met zowel goede als slechte acteermomenten. Net als het acteren heeft ook de humor zijn pieken en dalen, maar het meeste was prima te pruimen en een paar scénes waren echt leuk. Christine Lakin is trouwens mooi lelijk gemaakt.

Het verhaal wordt pas echt interessant en vermakelijk als de personage van Johann zijn entree maakt; vanaf de double date restaurantscène neemt de film warempel een vlucht omhoog. Alleen jammer van de feestscène richting het einde waarin Hilton deed alsof ze dronken was. Totaal niet bijpassend en slaat grootendeels de plank mis. Een ander minpuntje is dat het moraaltje richting het einde dreigt de kop op te steken.

Wat mij betreft gewoon een simpel doch leuk niemendalletje.

Vrijwel de woorden uit mijn mond. Hoewel ik een 3 iets te veel van het goede vind. Verwachtte iets veel ergers. Positieve verassing, dus.

avatar van clapperloader

clapperloader

Natuurlijk heeft iedereen hier gelijk die zegt dat de film slechts een niemendalletje is en echt wel zijn leuke momenten heeft. Dat ís ook zo! Ik snap alleen niet hoe ik het anderhalfuur heb kunnen volhouden naar de niet overacterende, zelfadorerende misselijkmakende Paris Hilton te kijken. Werkelijk vre-se-lijk! Bij elke zin die ze zegt word ik opnieuw geirriteerd, zonder Paris zou de film veel beter tot zijn recht komen, hier had ze achter de schermen moeten blijven.

Please Paris, TTYN!

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11915 berichten

Prima berichten van Legan en Friday the 13th. Het klopt dat ik een fan ben van Paris (mijn god wat is die vrouw toch ongelofelijk mooi), maar dat wil niet zeggen dat ik een film met haar niet objectief kan beoordelen. Bottom's Up was simpelweg afgrijselijk, The Hottie and the Nottie is een hele verbetering.

Dialogen zijn soms tenenkrommend - zeker naar het einde toe had ik echt het idee dat ik naar een parodie zat te kijken. Het degelijke camerawerk en de frisse toonstelling maakten erg veel goed. En come on...!!! Paris was hierin echt niet zo slecht als jullie allemaal beweren. Complimentjes trouwens nog voor Christine Lakin.

avatar van Matthiasc88

Matthiasc88

2.5* voor Paris

avatar van axendo

axendo

deze film sucks

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Boordevol clichés en super voorspelbaar, maar eigenlijk heb ik wel nog genoten van deze prent. Ik was vandaag gewoon op zoek naar iets om heerlijk bij te ontspannen, en dat is bij deze wel gelukt. Even verstand op nul en gewoon kijken.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Persoonlijk verwachtte ik niet te veel van deze film. En ik was in de vertoning ook zeker niet verrast.

De film is niet slecht, maar behalve een paar kleine leuke momentjes en het einde, gebeurd er niet bijzonder veel speciaals in de film. Maar zoals hierboven al aangegeven, wel een ontspannende wegkijkfilm

avatar van dave

dave

Ellendige film.

Een oneindige cyclus van clichématige en uitermate voorspelbare onzin. Nate, een lange slungel, is na twintig jaar nog steeds verliefd op het zesjarige blonde meisje uit het eerste leerjaar, waar hij zelfs nog noot een woord tegen gezegd heeft. Waarom zou hij in hemelsnaam helemaal naar LA afreizen om een schim uit het verleden op te zoeken? Nuja, de rest is onbelangrijk. Het gebrek aan creativiteit is opmerkelijk. Zelden zo'n ongeïnspireerde rommel aanschouwd.

Alles oogt ook zo ontzettend sfeerloos, mede door de afwezigheid van (passende) muziek. Je zou er lusteloos van worden. Elke grap probeert de vorige te overtreffen op gebied van flauwheid. En slaagt daar wonderwel in.

Onsmakelijke regie, stuitende acteerprestaties, zielloos verhaal en niets dat dit alles compenseert. Het enige dat min of meer goed is, was het langzaam op de achtergrond duwen van Paris Hilton. Één van de meest lelijke vrouwen ter wereld, in mijn ogen.

Ik had nog liever 90 minuten naar een kale muur gestaard, dan dit misbaksel toegang te verlenen tot mijn optische waarnemers.

0,50

avatar van JANSSEN90

JANSSEN90

Ik ga kijken,

I love Paris....

avatar van j_u_u_l

j_u_u_l

Beter van niet.. Wat een gedrocht.

avatar van marcelvkan

marcelvkan

Voorspelbaar... Weinig nieuws... toch leuk om te kijken al had ik er tijdens het 1e half uur een hard hoofd over in..

Na een half uur werd het beter en leuker..

avatar van thunderball

thunderball

Zonder enige verwachting en geen info vooraf deze film gaan bekijken (omdat toevallig deze TV zender opstond).

Vond de film eigenlijk best geinig.
De humor en personnages waren vaak zo dom en melig, dat ik toch redelijk vaak in de lach schoot.
En dat is nu eenmaal het belangrijkste doel van een comedy.
Spel van hoofdrolspeler was vaak hilarisch slecht en dat geldt voor de meeste acteurs in deze film.
Verder vond ik ook de metamorfose van dat lelijk grietje iets te snel gaan, maar diepgang mag je bij deze film al helemaal niet verwachten.
De vaak zo bekritiseerde Hilton vond ik het niet eens onaardig doen, alleen tegen het einde zakte ze wat door het ijs.

Redelijk grappig.

Een zes, ofwel drie sterren.

avatar van Aapje81

Aapje81

Totaal overbodige film die op alle fronten ondermaats is.

Waardeloos gedrocht.

avatar van lars-pixar

lars-pixar

Een leuke saaie film,het begin vondt ik wel zo zo maar na 30 min.werdt het een beetje saai en het eind vondt ik wel een beetje leuk om te zeggen over deze film geef ik deze 'NB'

Er valt veel over te praten maar....

Paris Hilton is goed in deze film maar beter al had ze is een keer de rol van The Nottie!

avatar van 103529

de film was gewoon niet om aan te zien.

op een gegeven moment MOEST ik hem gewoon afzetten vanwege dat vieze gezicht.

vunzige film

avatar van pooper

pooper

wat een kinderachtige rot film.

1,5* omdat ik mijn lag niet kon inhouden op sommige stukjes.

avatar van DVD-T

DVD-T

Ai, ai, ai wat een slechte film. Een beetje She's All That met erg kinderachtige humor er in verweven.

De humor werkt vaker niet dan wel. Het is zelfs zo slecht dat het op sommige momenten daardoor wel weer leuk wordt. Verder is het niveau erg laag. Hilton bakt er weer helemaal niets van. Moore en Lakin proberen de film nog enigszins te redden en doen het toch lang niet slecht, maar tevergeefs. Standaard muziek keuzes, erg lelijk geschoten, vaak niet leuke humor. De transformatie is dan weer wel leuk gedaan, en je kunt je bijna niet voorstellen dat het echt Lakin is . Maar overall valt er weinig te genieten met The Hottie and the Nottie.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Brak/middelmatig werkje die nergens hilarisch is. Soms eigenlijk stom vervelend en weer zo'n typische flauwe komedie. Sommige scene's zijn enigszins grappig en acteerwerk (van sommige) viel mij ook nog mee. Middelmatig werkje dus een 2,0.

avatar van Freckles

Freckles

Morgen avond op Prime Family.

avatar van iris.vessem

iris.vessem

gadver wat is paris hilton toch een achterlijk wijf

Verschrikkelijk was deze film gewoon

avatar van maxerAZ

maxerAZ

het was een grappige film echt dom dat hij voor die andere koos Paris is veel mooier

avatar van Biancasmit

Biancasmit

wat een bagger film

avatar van lvlvlv

lvlvlv

Verdiend de flop niet, was een leuke film bij kerst

Misschien niet geweldig geacteerd, maar wel een leuk verhaal met pit

i like it

avatar van Miss00

Miss00

Vreslijke film..

Paris Hilton speelt hier niet eens een rol, ze speelt gewoon haarzelf, zoals ze zich altijd al op tv vertoont.

Ze kan niet eens acteren..

Voor de rest vind ik de film echt niks waard, kan er niets anders over zeggen..

avatar van meri1a6

meri1a6

Met moeite kunnen uitkijken.. maar hij was niet afschuwelijk slecht

avatar van 3rd Rock

3rd Rock

Ik verwachtte er geen fluit van, maar ik vond Hottie Nottie beter dan dat andere gedrocht van Paris Hilton: Pledge This! Nog steeds geen aanrader, maar best aardig voor een luie zondagochtend

avatar van Seifer

Seifer

Alleen die titel al...

Maar goed wie is er nou werkelijk de hottie?

Christine Lakin

of

Paris Hilton

avatar van Justinvdk

Justinvdk

Gadverdamme wat ziet dat wijf op die poster eruit zeg.

avatar van 606

Justinvdk schreef:

Gadverdamme wat ziet dat wijf op die poster eruit zeg.

En dan te denken dat ze in het echt prachtig is, zie de link.

Christine Lakin