Genre: Komedie / Romantiek
Geregisseerd door: Tom Putnam
Met onder meer: Paris Hilton en Christine Lakin
Gesproken taal: Duits en Engels
Plot The Hottie and the Nottie
"Love never needed to be so blind."
Nate Cooper verhuist naar Los Angeles omdat hij nog steeds op zoek is naar Cristabelle Abbott, het meisje waar hij vroeger al van droomde. Zijn pogingen om met Cristabelle in contact te komen worden echter telkens verstoord door haar niet zo knappe vriendin June Phigg. Het wordt allemaal nog veel gecompliceerder wanneer Nate juist gevoelens krijgt voor June.
Cristabel Abbott
Mrs. Blount
Jane
Stan - 'Marry Me' Guy
wallywalrus
is er iemand die de film al gezien heeft?
Hoe kan je stemmen op iets wat je niet gezien hebt?
darkjaap
op imdb uitgeroepen tot slechtste film ooit
wordt ff tijd dat ik dat ik hem kan kijken of hij daadwerkelijk zo slecht , zou wel weinig goeds brengen aangezien the house of wax ookal zo slecht was
moviefanatic
Ik ruik een cult status...
Ik ruik framboos. Voor zover dat ergens naar ruikt..........
Ethicus
Is deze film nu al uit het film aanbod van Pathé gehaald, of moet de film nog gaan draaien? Ik zit niet op deze film te wachten, maar ben benieuwd of de film echt zo slecht is.
tottenham89
er staat op de website van imdb.com niet dat hij hier in Nederland uit zal komen,dus waarschijnlijk komt hij er niet
Thomas83
Wat is die Paris Hilton toch een kansloos figuur. Als je van die trailer uit kunt gaan heeft ze nogal een eng beeld van zichzelf. Ze wordt daar helemaal gepresenteerd als het super sexy en knappe meisje, en die andere als de super lelijke (en die ziet er zo overdreven lelijk uit dat je daar volgens mij alleen echt om kunt lachen als je onder de 14 bent).
En dat terwijl Paris Hilton nou niet bepaald knap is vind ik persoonlijk. Ze is wat saai en heeft totaal geen uitstraling. Ze trekt altijd hetzelfde uitdrukkingloze gezicht en komt nogal dom over.
En wat is dat voor filmtitel? The Hottie and The Nottie? Heeft dat kleine keffertje van haar dat verzonnen?
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11915 berichten
Over kansloos gesproken
. Kent iemand dat stukje van Youp van 't Hek over mensen die Marco van Basten afzeiken, wat hij tegen die mensen zou willen zeggen? "Je mag nog niet eens het krijt voor de strepen op het voetbalveld kopen en je zou nooit de bal op mogen blazen want je ruft zo uit je muil dat de bal verpulvert waar je bij staat!" Schitterend. Hij heeft het over dezelfde kansloze figuren die hier Paris Hilton werkelijk constant lopen af te zeiken op iedere scheet die ze laat terwijl ze zelf sméken om aandacht. Of daar nog van in de ontkenningsfase zitten. In ieder geval: zeg niets over Paris die kansloos is, kijk eerst lekker naar jezelf. Maar misschien meer iets voor het Paris Hilton-topic? (laat ik maar even een brave user blijven)
Pastichio Rocker
Over kansloos gesproken
Huilie. Deze site is gebaseeerd op meningen. Als je het niet kan verkroppen dat mensen een andere mening dan jij hebben dan zit je hier verkeerd en ga je maar lekker terug naar je Paris Hilton fanclub.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11915 berichten
Andere meningen zijn juist spannnend, maar niet als ze elke keer weer hetzelfde zijn en op niets gebaseerd.
Thomas83
Wie bepaalt of een mening op niets is gebaseerd dan?
Ik stel in mijn bericht "Als je van die trailer uit kunt gaan heeft ze nogal een eng beeld van zichzelf", en dat onderbouw ik met een voorbeeld.
Verder noem ik haar niet knap, saai, zonder uitstraling, iemand die altijd de gezichtsuitdrukkingen heeft en iemand die nogal dom overkomt. Die eerste drie dingen zijn een kwestie van persoonlijke smaak natuurlijk. Wat betreft punt 4, ik zag eens een erg grappig gif-plaatje (zo'n kleine afbeeldinkje dus met "bewegend" beeld) waarin je als een soort razendsnelle diashow achter elkaar allerlei foto's van Paris Hilton zag voorbijkomen. Daar kon je heel goed steeds diezelfde uitdrukking en pose terugzien.
Om mijn punt dat ze nogal dom overkomt kan je amper heen denk ik. Ze stapelt de ene domme actie op de ander, daar staat ze algemeen bekend om eigenlijk.
Wat betreft mijn kritiek op de filmtitel, dat is ook persoonlijke smaak natuurlijk. Maar ik denk dat vele mensen het wel met me eens zijn dat het nogal een debiele titel is.
Misschien zijn er mensen die constant Paris Hilton afzeiken, maar ik behoor in elk geval niet tot die groep. Dit is de eerste keer dat ik een bericht over haar post hier op Moviemeter, en dat omdat ik de trailer van deze film eens had bekeken. En naar aanleiding van die trailer was ik niet zo positief, tsja...
Maar goed, dit gaat alleen over Paris Hilton zelf en niet over de film.
apolicum
Paris - Christine ... wie speelt in deze film de hottie en wie de nottie weet iemand dat?
Destralak
Ik heb deze film net gekeken, en hoewel deze in de bottom top 100 is, vond ik dit allesbehalve een slechte film.
Vooral als je het vergelijkt met bv. 'Seed' van Uwe Boll, die ook in de bottom top 100 staat. Die film is namelijk puur afval, in tegenstelling tot deze.
Het is waar, Paris Hilton speelt erin. Maar dit maakt het verhaal zelf er niet slechter op. Het is een typische Amerikaanse feel-good movie, waar de acteurs en actrices hun werk erg goed doen (ja, dit meen ik).
M.i. heeft deze film een lage rating op imdb en hier doordat men het ego van Paris afgrijselijk vindt. Helemaal slecht vind ik dat een stuk of 7 mensen daarom bij voorbaat een 0.5-rating hebben gegeven, terwijl de film NU pas uit is in Amerika op dvd.
Kijk de film in plaats van een rating te geven, gebaseerd op vooroordelen.
Daarom:
4.5* voor het acteerwerk, het verhaal, de soundtrack, de achtergrondmuziek
-0.5* voor Paris Hilton's ego.
PartyCrasher
Zo deze film staat ook op het Net. Ff downen. En kijken of het nou zo slecht is.
Moet natuurlijk niet vooroordelen gaan trekken omdat Paris erin zit.
Alhoewel zij een vresijlijk irritant persoon is =P.
PartyCrasher
Gezieennn en zoals hierboven beschreven word een lekker feel-good movie!
Mrjah 4.5 vind ik togh wel te hooggewaardeerd!
Ik geef hem een 2.5!
Ethicus
Heb de film gisteren ook gezien en hij is me toch wel meegevallen. Niet dat het een goede film is, maar het is in ieder geval niet rampzalig. Het is een "verstand-op-nul" film. Een film voor als je moe/lui bent en entertaint wilt worden op een vrij absurde manier.
De film wist 2 keer een glimlach op mijn gezicht te toveren en daarom toch nog 2,0*.
La vache
leuke vraag, kvraag het me ook af!
Anorka
Leuke film, snap echt niet dat deze film zo laag gewaarderd is.
Heb me geen moment verveeld met deze film.
keane
Hij is wel okay denk ik, eigenlijk is hij zo fout dat hij wel leuk is als je je verstand gewoon op 0 zet
2* voor de film
0,5* voor Joel Moore omdat hij op tom green lijkt
*Joly*
Wat een domme (...) film, komt vooral door die Paris Sleton, ze kan echt NIET acteren... echt jammer
_dangerous_
Paris Hilton bedoel je.
RodneyS
Matige film. Flut en onorigineel verhaal en weining goede grappen. Acteerprestaties zijn ook niet geweldig.
Misschien leuk voor even tussendoor en om daarna maar weer gauw te vergeten.
MARCUS CORVUS
er zijn al 28 mensen die:
- deze film hebben gezien
- en een stem hebben uitgebracht
waar gaat het heen met deze wereld???
Ow ja, een leuke tip van mij. Vind je deze film leuk? Probeer dan ook eens Air Buddies. Veel plezier
p_tah
die brunette speelt ellen page (the notty) en paris is the hottie... check de poster
best een leuke film.... je moet wel ff je verstand op nul zetten maarja, dat is bij de meeste comedy's zo

Top 10 van Netflix: déze tien films worden nu goed bekeken

'Outlander'-serie 'Blood of My Blood' snel te streamen op HBO Max