• 9.377.473 stemmen

The Hottie and the Nottie (2008)

Komedie / Romantiek | 90 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Alternatieve titel: The Hottie & the Nottie

Geregisseerd door: Tom Putnam

Met onder meer: Paris Hilton en Christine Lakin

Gesproken taal: Duits en Engels

Plot The Hottie and the Nottie

"Love never needed to be so blind."

Nate Cooper verhuist naar Los Angeles omdat hij nog steeds op zoek is naar Cristabelle Abbott, het meisje waar hij vroeger al van droomde. Zijn pogingen om met Cristabelle in contact te komen worden echter telkens verstoord door haar niet zo knappe vriendin June Phigg. Het wordt allemaal nog veel gecompliceerder wanneer Nate juist gevoelens krijgt voor June.

avatar van otherfool

otherfool

Hilton's stuitende zelfadoratie wordt in het eerste uur nog gered door een paar aardige grappen maar het kwijlerige laatste half uur is werkelijk niet te harden. Hilton en Moore bakken er verder werkelijk niks van.

1,5*.

Hallo,

hahaha ik heb genoten van de film!!

Onze dochter ging er zelfs van over dŕ nek bij dat stukje van die teennagel hahaha.......

Ik ga deze film zeker vaker zien hahaha al is het alleen maar om de reacties van onze visite te zien........ GEWELDIG!!

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Mensen die hier een 0,5 aan geven begrijp ik niet en ik vraag mij überhaupt af of die mensen deze film wel echt gezien hebben.

Dit is zoals Legan zegt een standaard romcom gevuld met leuke momenten. Hij kijkt echt vlot weg. Het wordt nergens echt grappig en de humor is vaak wat stereotiep en soms iets te flauw, maar ik vind het verhaal fantastisch mooi uitgewerkt en het moraal van het verhaal komt mooi tot zijn recht. Neem nu die laatste scène met dat buiten adem zijn, zo voorspelbaar, maar het sluit het verhaal echt mooi af.

Het acteren is inderdaad standaard, maar zeker niet slecht zoals velen beweren. Ook Paris Hilton deed het vrij goed en werd nergens irritant. Het viel me wel op dat Paris Hilton zeker niet zo mooi is als ze zelf beweert. Vond haar nevenpersonage June toch zeker meer uitstraling hebben. Maar de film ligt Paris Hilton wel, de aandacht, het geprijs van de mannelijke bevolking. Ik kan me voorstellen dat ze de rol zonder problemen of al te veel oefenen kon waarmaken.

Jammer dat er maar één scène is in deze film dat me werkelijk zal bijblijven en dat is die met de teennagel. De film heeft bijzonder weinig uitschieters, maar geeft je wel over de ganse lijn een feel-good gevoel. Ook het constane sixties/seventies retro-interieur gaf me een blij gevoel! Netjes allemaal.

Toch wel een film om eens te zien. Er bestaan er betere, maar hij zal je ook zeker niet teleur stellen.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Persoonlijk verwachtte ik niet te veel van deze film. En ik was in de vertoning ook zeker niet verrast.

De film is niet slecht, maar behalve een paar kleine leuke momentjes en het einde, gebeurd er niet bijzonder veel speciaals in de film. Maar zoals hierboven al aangegeven, wel een ontspannende wegkijkfilm

avatar van dave

dave

Ellendige film.

Een oneindige cyclus van clichématige en uitermate voorspelbare onzin. Nate, een lange slungel, is na twintig jaar nog steeds verliefd op het zesjarige blonde meisje uit het eerste leerjaar, waar hij zelfs nog noot een woord tegen gezegd heeft. Waarom zou hij in hemelsnaam helemaal naar LA afreizen om een schim uit het verleden op te zoeken? Nuja, de rest is onbelangrijk. Het gebrek aan creativiteit is opmerkelijk. Zelden zo'n ongeïnspireerde rommel aanschouwd.

Alles oogt ook zo ontzettend sfeerloos, mede door de afwezigheid van (passende) muziek. Je zou er lusteloos van worden. Elke grap probeert de vorige te overtreffen op gebied van flauwheid. En slaagt daar wonderwel in.

Onsmakelijke regie, stuitende acteerprestaties, zielloos verhaal en niets dat dit alles compenseert. Het enige dat min of meer goed is, was het langzaam op de achtergrond duwen van Paris Hilton. Één van de meest lelijke vrouwen ter wereld, in mijn ogen.

Ik had nog liever 90 minuten naar een kale muur gestaard, dan dit misbaksel toegang te verlenen tot mijn optische waarnemers.

0,50

avatar van thunderball

thunderball

Zonder enige verwachting en geen info vooraf deze film gaan bekijken (omdat toevallig deze TV zender opstond).

Vond de film eigenlijk best geinig.
De humor en personnages waren vaak zo dom en melig, dat ik toch redelijk vaak in de lach schoot.
En dat is nu eenmaal het belangrijkste doel van een comedy.
Spel van hoofdrolspeler was vaak hilarisch slecht en dat geldt voor de meeste acteurs in deze film.
Verder vond ik ook de metamorfose van dat lelijk grietje iets te snel gaan, maar diepgang mag je bij deze film al helemaal niet verwachten.
De vaak zo bekritiseerde Hilton vond ik het niet eens onaardig doen, alleen tegen het einde zakte ze wat door het ijs.

Redelijk grappig.

Een zes, ofwel drie sterren.

avatar van Aapje81

Aapje81

Totaal overbodige film die op alle fronten ondermaats is.

Waardeloos gedrocht.

avatar van DVD-T

DVD-T

Ai, ai, ai wat een slechte film. Een beetje She's All That met erg kinderachtige humor er in verweven.

De humor werkt vaker niet dan wel. Het is zelfs zo slecht dat het op sommige momenten daardoor wel weer leuk wordt. Verder is het niveau erg laag. Hilton bakt er weer helemaal niets van. Moore en Lakin proberen de film nog enigszins te redden en doen het toch lang niet slecht, maar tevergeefs. Standaard muziek keuzes, erg lelijk geschoten, vaak niet leuke humor. De transformatie is dan weer wel leuk gedaan, en je kunt je bijna niet voorstellen dat het echt Lakin is . Maar overall valt er weinig te genieten met The Hottie and the Nottie.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Brak/middelmatig werkje die nergens hilarisch is. Soms eigenlijk stom vervelend en weer zo'n typische flauwe komedie. Sommige scene's zijn enigszins grappig en acteerwerk (van sommige) viel mij ook nog mee. Middelmatig werkje dus een 2,0.

avatar van cloffie

cloffie

Gezien de kast waren mijn verwachtingen niet hoog, maar toch was de film niet zo slecht als sommigge criticasters beweren, ik heb slechtere films gezien.

Hoewel de film in het midden aardig inkakt, is het acteerwerk best aardig en kijkt de film lekker weg: net een voldoende, 2,5p.

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Behoorlijk voorspelbaar filmpje. Verder is de verheerlijking van Paris Hilton wel héél erg overdreven en is haar vriendin June (gespeeld door de in het echt charmant uitziende Christine Lakin) ook wel erg over-the-top lelijk gemaakt...

Ik moet wel zeggen dat Joel David Moore eigenlijk nog een best aardige rol neerzet en hier en daar best grappig uit de hoek wist te komen.

Tjah, er zijn wel meer van dit soort films gemaakt en het is toch al eens behoorlijk wat beter gedaan.

Een film die ik weer snel vergeten zal zijn.