• 9.374.084 stemmen

The Sisterhood of the Traveling Pants 2 (2008)

Komedie / Romantiek | 117 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Sanaa Hamri

Met onder meer: Blake Lively, Alexis Bledel en Amber Tamblyn

Plot The Sisterhood of the Traveling Pants 2

"Some friends just fit together."

Na in de eerste film al van elkaar gescheiden te zijn, gaan de dames dit keer op zoek naar een manier om weer bij elkaar te komen. Hoewel ieder van hen daar naar verlangt, blijkt het inpassen in hun drukke privélevens nog niet zo eenvoudig.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Tibby Rollins

Kostas Dounas

Professor Nasrin Mehani

avatar van Jolienepien

Jolienepien

Joepie! een vervolg op The Sisterhood of the Traveling Pants! De eerste was zeker leuk. Deze zal ook waarschijnlijk wel leuk zijn, de boeken tenminste wel.

avatar van soom

soom

Jolienepien schreef:

De eerste was zeker leuk. Deze zal ook waarschijnlijk wel leuk zijn.

Waarschijnlijk niet. Dit is een vervolg, die is hoe dan ook slechter. Als Ken Kwapis hem nu zou regisseren, maar nee, een andere regisseur..

avatar van Jolienepien

Jolienepien

soom schreef:

Waarschijnlijk niet. Dit is een vervolg, die is hoe dan ook slechter.
Hoezo is een vervolg hoe dan ook slechter?
Als Ken Kwapis hem nu zou regisseren, maar nee, een andere regisseur..
Is het negatief bedoeld dat nu een andere regisseur hem regisseert?

avatar van soom

soom

Nee, maar toch kan het wel tegenvallen denk ik, als je een bepaalde sfeer bij een regisseur gewend bent..

avatar van ...Kroelie...

...Kroelie...

De vorige film heb ik helemaal grijs gedraaid, ik kan echt niet wachten totdat deze er is! Hopelijk wordt het wel een beetje zoals het in het boek ook was, want ik vond het tweede deel wel een van de betere in de serie. Worden het derde en vierde deel trouwens ook nog verfilmd hierna?

avatar van Doom

Doom

Hoewel ik een liefhebber van de eerste film ben, lijkt mij een vervolgdeel zwaar overbodig. Niet dat vervolgdelen altijd slecht zijn, dat zeker niet, maar regisseur Ken Kwapis heeft naar mijn gevoel met de eerste film al het maximale uit dit concept gehaald. Het kan dus nu alleen nog maar tegenvallen.

avatar van Annniek

Annniek

Deze wil ik echt zien! Vorige was ook super!

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Nu alle vier de meiden een degelijke televisie-carrière hebben had ik niet verwacht dat ze terug zouden zijn. Hoe dan ook, vond deel 1 wel leuk, en de muziek was goed. Daarbij dat Blake Lively, Ambery Tamblyn , Alexis Bledel en America Ferrera in een film zitten helpt ook aardig.

avatar van Fueled

Fueled

Deze film lijkt me heel erg leuk, het vorige deel heb ik ook al helemaal grijs gedraaid.

Weet iemand misschien wanneer deze film uitkomt?, ben ik namelijk wel erg benieuwd naar.

avatar van Norma

Norma

Fueled schreef:

Als je de film nog niet gezien hebt zou ik m'n stem maar even verwijderen als ik jou was...

avatar van Punkette

Punkette

Aah, ik kan niet wachten, ik heb de trailer wel honderd keer bekeken XD

avatar van loezzzje

loezzzje

avatar van ane19

ane19

loezzzje schreef:

weet iemand wanneer hij in de bios komt of op dvd?

Jah dat vroeg ik me ook af

avatar van *stella*

*stella*

...Kroelie... schreef:

deel 2 is een mix van de boekdelen 2/3/4

avatar van dyantha

dyantha

een vervolg en een andere regisseur hoe helemaal niet slechter te zijn je hebt hem nog nie een gzien dus hou het dan voor je...

de trailer ziet er super leuk uit

dus kijk hem eerst voordat je negatief ga lopen zijn

avatar van UrbanDjampa

UrbanDjampa

loezzzje schreef:

Komt niet in de bios...

M'n vriendin is weer blij dat hij al op dvdrip is

avatar van dyantha

dyantha

hij is super!!!

avatar van Keane1983

Keane1983

De personages worden nu wel veel beter uitgezet waardoor de film wel wat persoonlijk wordt.

Maar waar deel 1 heel sterk in de soundtrack was, is deze film absoluut geen hoogvlieger te noemen.

De 2 uur dat de film duurde heb ik me niet verveeld en was het amusant.

Wel raad ik aan om eerst deel 1 te kijken en daarna deel 2, er zitten nogal wat overlappingen in. Het is dus niet echt een film opzich, want in deel 2 wordt er geen uitleg meer gegeven over dingen die in deel 1 zich hebben afgespeeld...wat geen tegenvaller is, zo kan de rest van de film zich in een keer afspelen zonder flash-backs van het vorige deel.

Het is een leuke feel-good movie, maar niet meer zo een traantjes-later als het vorige deel...en dan komt (denk ik) door de slappe soundtrack.

Voor mij persoonlijk had deze film niet gehoeven, ik vond deel 1 leuk zoals deze was en daar had niet op voort geborduurd te worden.

Vandaar de 3.0 ster

avatar van stinissen

Bijna net zo goed als het eerste deel en zeer de moeite waard om te kijken.

America Ferrera vond ik echt top.

avatar van whimp

whimp

tis een behoorlijk lange zit, met behoorlijk veel drama en romantiek, maar dan wel weer op een hele leuke manier verfilmd, wel 3,5* waard

avatar van .Fee.

.Fee.

Lekker een makkelijk filmpje waar bij je even helemaal ontspant.

Erg lekker voor tussendoor.

avatar van GGG

GGG

Hmmm, redelijk vervolg waarbij niet iedereen qua acteren zo goed is als in deel 1. Was aardig maar dat was het...

avatar van dulcinea

dulcinea

Geen hoogvlieger maar hoewel de film toch lang duurt gaat hij ook nergens vervelen. Het is allemaal heel voorspelbaar maar ook gewoon leuk om naar te kijken.

Voor mij net geslaagd dus: 3*

avatar van marlijn

marlijn

goede film, minder traatjes gelaten dan de 1e

avatar van Dianaa`

Dianaa`

Leuke film! De film verveelde me op geen enkele moment. Dit deel was wel iets minder dan het eerste deel, maar saai was het zeker niet. De sfeer zat er goed in en het verhaal is leuk uitgepakt.

ps. lelijke pants. haha.

avatar van mikey

mikey

Deel 1 was werkelijk verschrikkelijk. Uiteraard ben ik daarom uitermate benieuwd naar deze flick.

avatar van majjo

majjo

De verhalen vond ik ietsje minder interessant dan in de eerste film, maar al bij al best goed.

Goed dat alle actrices uit de 1e film terug waren voor dit vervolg

avatar van nachtvlinder

nachtvlinder

leuk, soms erg goed, maar toch eens stuk minder dan deel 1, soms te weinig diepgang en te veel cliche, maar wel blij dat ik hem gezien heb.

avatar van MiSs MoPs

MiSs MoPs

Twee dagen geleden gekeken met een vriendin van mij. Wij hebben samen ook 1 gekeken dus waren enorm benieuwd naar 2. 't Was een leuke film. De vier meiden acteren prima en de jongens waren leuk om naar te kijken. Al had ik het idee dat toen ze samen in Griekenland waren de film eigenlijk echt pas begon. Dus het einde kwam opeens heel snel.

4.0 *

avatar van *Joly*

*Joly*

MiSs MoPs schreef:

4.0 *

Ja, over dat het einde had ik precies het zelfde gevoel. Pas toen ze samen waren vondt ik de film pas leuk maar het bleek het einde te zijn.

*2.5