Double Dragon (1994)
Geregisseerd door: James Yukich
Met onder meer: Robert Patrick, Mark Dacascos en Alyssa Milano
Gesproken taal: Frans en Engels
Plot Double Dragon
"Power. Justice. Darkness. Light."
2007... New Angeles. Na de verwoestende en gevreesde aardbeving is het huidige Los Angeles het grimmige strijdtoneel van diverse gewelddadige straatbendes. De politie durft zich nog maar nauwelijks op straat te laten zien. In deze stedelijke jungle proberen de twee broers Jimmy en Billy Lee er het beste van te maken. Dan raken zij echter betrokken bij een meedogenloze strijd om een geheimzinnige oude Chinese amulet. Achtervolgd door de duivelse Shuko en zijn bende komt er op het laatste moment hulp van de straatbende van Marian Delario.
Jimmy Lee
Bo Abodo 1
Bo Abodo 2
Smartass Mohawk
vic
je bedoelt die gast van party of five?? Hij deed het nog best wel goed in deze film
Macmanus
O zou best kunnen dat hij in party of 5 speelt, ken die serie niet zo goed eigenlijk.
Komt volgende week op tv...kwam er dus achter dat ik dit al eens gezien had. Vond het dus toen al slecht; kan je nagaan...
movie_freak
Grappige film. En de cast is ook niet lelijk!!!! Maare ook echt zo'n legende film. Maare geef ik 5 *****
roda

ToNe
haha,
ik kan me niet voorstellen dat er iemand groen licht heeft gegeven om deze film te maken.
de plot van het spel is al niet veel soeps, maar zou in ieder geval geloofwaardiger zijn dan wat ze ervan gebakken hebben.
John Doe
Sterretje erbij voor Robert Patrick: 0,5 + Robert patrick = 1,5. Dit doe ik bij al z'n films (only joking).
D-Lo
Ik vond deze nog zo slecht niet. Precies wat ik ervan had verwacht. Een verhaal dat niet echt geloofwaardig is en geen bijster goede acteerprestaties. De enige die echt in vorm is, is Robert Patrick. Maar er is wel veel actie en er zijn enkele funny oneliners. Kijk ook uit naar de cameo van Andy Dick. En Alyssa Milano in een strakke outfit alleen al verdient een paar extra sterren...
2,5/5
MWX
Was deze film maar gebaseerd op het computerspel. het lijkt er niet eens op afschuwelijke game verfilming.
John Doe
Daar is het op gebaseerd. Wat wil je, alleen 1 tegen 1 gevechten zonder dialogen.
Welke computerspellen zijn trouwens wel goed verfilmd? Prince of Persia hebben ze misschien omgevormd tot Alladin, dan is die geslaagd. Maar wanneer gaan ze nou pacman en tetris verfilmen?
Ook The Mario Bro's kunnen het met een trilogie opnemen tegen The Wachowski Bro's. Dat worden pas films
Captain Pervert
Doe: Alladdin is een verfilming van het sprookje "Alladin en de wonderlamp". In het Engels is het trouwens met dubbel D en hier met een enkele...
Double Dragon is een film die ik in groep 7 supergaaf zou hebben gevonden. Nu kan ik me alleen maar afvragen wat Robert Patrick bezielde toen hij tekende voor deze film. Na zijn meesterlijke rol als T-1000 in Terminator 2 had ik echt wel beter van hem verwacht.
Leukste aan de film is het feit dat Al Leong erin zit ("De A-Team Chinees"). Een dude met lang haar en een ringbaardje. Meesterlijke vent.
Alyssa
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ik wou dak een 10 kon geven!
ik heb de film op band!
ik ben een mega alyssa fan
en ze speelt kei goed in de film en het is een geinige film!
majah ieder zijn mening!
maar omdat het niet hoger als een 5 gaat stem ik maar 5...
Captain Pervert
5 sterren staat gelijk aan een 10, doh...
Maar waar hebben we het nou helemaal over, een 10 voor Double Dragon?
WiLL
Ja je hebt van die figuren die films met hun favoriete acteur automatisch 5* geven.
Naar mijn weten is de rol van Alyssa Milano in deze film ook nog erg klein
Diesel
Naar mijn weten is de rol van Alyssa Milano in deze film ook nog erg klein
Fangs (crew films)
Als je dan een verfilming van een videogame maakt, doe het dan goed...
Nomak
Geen goede film, maar omdat Alyssa Milano erin zit geef ik toch een ster.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11909 berichten
Alweer erg lang geleden, maar in mijn herinnering echt een hele slechte film. Alyssa Milano was hier trouwens nieteens knap. 1,5*
Halcyon
Wist niet eens dat hier een film van was. Wat heb ik dit als kind vaak gespeeld op de NES...
film_kaza
ik vond deze film wel leuk. ik geef hem 3,5 sterren.
ik vond hem best grappig en de gevechten vond ik wel geinig. ik zag hem toen ik 9 was.
damon
Dit is niet slecht, dit is gewoon bedoeld voor jonge kijkers en die zullen hier zeker van genieten.
Mensen die hier 0,5* voor geven, moeten ook niet naar dit soort films kijken, want je kon van te voren ook wel verwachten dat het geen oscar kandidaat zou zijn 2,5*
kamikaza_87
oke dit slaat nergens op waarom staat deze film op 25 in de flop 100 en house II niet dit is echt een van die goeie ouwe films van toen ik nog klein was heb deze film 10 jaar niet meer gezien maar is nog steeds goed en dan heb ik het niet over de acteurs maar de hele sfeer is gewoon lekker
Fikret8
10 jaar terug zou ik deze film 4,5 of zelfs 5 sterren hebben gegeven. Denk dat het ook meer voor een jongere doelgroep geschikt is.

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

In Weiter Ferne, So Nah!
Fantasy / Drama, 1993